Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Website laten maken Someren?

U wilt een succesvolle website laten maken, goed gevonden worden in Google én uitstekende support? Steenstra Media ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites voor bedrijven uit de regio Someren, Asten, Deurne en omgeving.

Ons team van vakidioten heeft al geruime tijd ervaring. Sinds 2007 zetten wij ons in voor onze opdrachtgevers. Door de juiste, doordachte aanpak kunt u bij Steenstra Media uw website laten maken tegen concurrerende prijzen. Wij maken kwalitatief hoogstaande websites voor online succes!

De perfecte mix vinden tussen website techniek en website ontwerp is ons doel! Zodat jouw bedrijf of onderneming in de regio bovenaan bij de zoekresultaten van Google komt. Alle websites die wij maken zijn klant specifiek ontworpen en gericht op het realiseren van (potentiële)klanten.  Wilt u ook een nieuwe website laten maken?

Golf website laten maken BurgGolf - Steenstra Media Reclame-en Internetbureau

Website laten maken die rendeert

De bezoekers van je nieuwe website gaan we sturen door middel van een op maat gemaakt website ontwerp. Het onderscheidend vermogen van uw onderneming vertalen wij in een krachtig en doordacht ontwerp. We gaan ervoor zorgen dat bezoekers vanaf het eerste moment “thuis” en “betrokken” voelen. Pas dan zullen bezoekers een contactaanvraag- of offerteaanvraag doen of op een andere wijze converteren.

Wij zorgen ervoor dat uw website scoort! Dat doen wij door het vervaardigen van een krachtig ontwerp maar ook door hogere bezoekersaantallen te garanderen. Hoe meer “gerichte” bezoekers hoe meer conversie.

Wat kost een website laten maken?

Een goede website hoeft niet duur te zijn. Als we jouw wensen hebben geïnventariseerd, beloven we je een ding: je krijgt altijd een scherpe offerte die past bij jouw wensen en behoeften. Immers, het doel van je site bepaalt de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs van uw website.

Meer gerichte bezoekers naar de website

Wanneer u ervoor kiest om je website beheer uit te besteden dan kunnen wij ervoor zorgen dat er meer gerichte bezoekers naar je website komen. Wij doen een uitgebreid zoekwoorden onderzoek en gaan gericht optimaliseren. We doen een nul-meting zodat we kunnen laten zien welke stappen we gemaakt hebben!

Gerealiseerde website projecten

Neem eens een kijkje in ons portfolio “Wall of Fame”. Daar staan prachtige website projecten die we graag uitlichten. Alle websites zijn ontworpen en geproduceerd in nauw overleg met de opdrachtgevers. Wij gaan voor 100% tevreden klanten. Niet voor niet dat klanten ons beoordelen met een 4,9 van de 5,0. Reviews om trots op te zijn!

Laten we kennismaken

Misschien zitten we niet direct bij jou om de hoek, toch heb je ons gevonden. Een website moet namelijk niet alleen mooi zijn en goed functioneren; hij moet ook uitstekend vindbaar zijn. Laten we daar nou erg sterk in zijn!

Wat is een maatwerk website?

Maatwerk website betekent dat de website specifiek voor jou (en jouw bedrijf) wordt ontworpen en wordt geprogrammeerd. Wij ontwerpen eerst alle unieke pagina’s in de website voordat we de website daadwerkelijk omzetten naar HTML/CSS.

Het is de beste manier om de identiteit van jou/jouw bedrijf te vertalen naar een online winkel. Maatwerk websites die passen bij jou en jouw organisatie en niet andersom. Volledig maatwerk. Doordachte websites met Doeltreffend resultaat!

Ook een website op maat laten maken? Onze designers staan klaar om met jou een maatwerk webdesign te maken!

Wat is het verschil tussen een maatwerk website en een thema website?

Het thema of ‘theme‘ is het uiterlijk van de website. Er zijn bestaan talloze thema’s  die je kunt kopen op webdesign platformen. Echter zijn dit thema’s ontwikkeld voor de massa en dus niet speciaal zijn gemaakt voor jou of jouw bedrijf.

Een maatwerk website. De website wordt volledig ontworpen op basis van jouw wensen, eisen, doelgroep en doelstellingen. We bedenken samen met jou een wire-frame en vertalen dat naar een passend webdesign.

Wat zijn de voordelen van een maatwerk website?

Naast een uniek webdesign biedt een maatwerk website laten maken talloze voordelen.

> Website is beter vindbaar in Google
> Meer bezoekers naar de website = meer conversie
> Website is veel sneller op alle apparaten dan een thema website
> Wij bouwen de website “schoon” waardoor er geen overbodige code en plugins worden gebruikt.
> Gemakkelijk integreren van maatwerk oplossingen. (Zoals bijvoorbeeld een koppeling met je eigen CRM-systeem)
> Jouw maatwerk website wordt modulair opgezet en is daardoor eenvoudig uit te breiden zodat jij direct in kunt spelen op actuele wensen.

Contact

Samen werken aan doeltreffend resultaat?