Meer rendement uit uw bezoekers?

Conversie optimalisatie richt zich op het verbeteren van uw website met als doel meer rendement uit uw bezoekers te halen. Dit is een continuproces van meten en verbeteren. Met gerichte analyses worden issues tijdig opgespoord. Hiervoor worden oplossingen aangedragen aan de hand van best practices. Deze verbeteringen worden geïmplementeerd en vervolgens geëvalueerd (bijvoorbeeld door middel van A/B tests).

Waarom conversie optimalisatie bij Steenstra Media?

Via conversie optimalisatie komen valkuilen op uw website aan het licht. Met deze informatie wordt er gekeken waar verbeteringen mogelijk zijn voor het aantrekken van relevant verkeer op uw website. Relevant verkeer is immers kostbaar. Met conversie optimalisatie kunt u dan ook het maximale rendement uit uw bezoekers halen.

Laat u overtuigen!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoger scoren in Google, wie wil dat nu niet? SEO is geen eenmalige activiteit. Het is een continu proces, waarbij kennis van de nieuwste ontwikkelingen onmisbaar zijn. Deze kennis hebben wij in huis. U heeft ons ook gevonden :)!

zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Samen met u bepalen wij de trefwoorden die uw doelgroep vaak als zoekterm gebruikt. Alleen wanneer men als zoekopdracht één van de door u geselecteerde trefwoorden intypt wordt uw advertentie getoond.

zoekmachine adverteren (SEA)

Afspraak maken

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap