Conversie door herhaling en alsnog extra verkoop

De kunst van het herhalen. Dat is de reden dat we nu nog steeds de tafel van 12 kunnen opdreunen, of die lastige Duitse naamvallen. Ze zitten in ons hoofd gebeiteld door herhaling. Ook bij online adverteren werkt het zo. Remarketing is de ultieme manier voor online branding of om twijfelende klanten over de streep te trekken. Steenstra Media is een specialist in Remarketing. Wij helpen u om de bezoekers van uw website ook op andere plaatsen te herinneren aan uw merk of bedrijf. Met als einddoel: efficiënt uw omzet verhogen.

Bezoekers doelgericht benaderen met een specifiek aanbod

Als uw websitebezoekers eenmaal op uw site zijn geweest, kunt u ze door middel van Remarketing doelgericht benaderen met een specifiek aanbod of met een algemene brandingcampagne. Door het displaynetwerk van Google Adwords of een ander netwerk in te zetten, kunt u tegen relatief lage kosten (CPC) precies de juiste doelgroep bereiken. In de praktijk is dit voor onze opdrachtgevers zeer effectief gebleken. Door middel van tekstadvertenties en banners zorgen wij  ervoor dat uw merk zichtbaar blijft. Zelfs dynamische banners zijn mogelijk: hierbij komt het aanbod dat mensen bekeken hebben ook daadwerkelijk terug in de banner. Vooral voor e-commerce is dit de ideale vorm van Remarketing.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

"Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!"

5

Steenstra Media heeft ons voorzien van een compleet nieuwe identiteit waardoor onze bedrijven nu een mooie eenheid uitstralen. Tevens ontwerp en bouw van diverse websites & webshops waardoor we online enorm zijn gegroeid. Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!

Houthandel Looijmans | Onthout Ons!

"Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen"

5

Vanaf de eerste opzet heeft Steenstra Media ons begeleid met suggesties en tips over het, met name logisch en overzichtelijk, opzetten van een website. Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen.

ETB Willem Bos

"Wij hopen daarom ook op een verdere jarenlange prettige samenwerking met elkaar"

5

Korte lijntjes en vooral het oprechte gevoel van betrokkenheid bij onze markt zijn een mooie match waarop je vooraf hoopt en die tot dusverre ook uitkomen. Dat we samen nog een flinke weg te gaan hebben is ons beide duidelijk, maar de basis en het goede gevoel ligt er.

Alumero Finex Extrusions

"Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam"

5

Steenstra Media is vakkundig in hun vak en dat resulteert in een mooie & duidelijke website waarop ik veel positieve reacties krijg en ik enorm trots op ben. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam. Ik ervaar dat Steenstra Media het beste uit mijn website/bedrijf willen halen en dat stel ik op prijs!

Viek Uitvaartkisten

"Wij zijn zeer tevreden over de aanpak, begeleiding en de frisse ideeën van Steenstra Media"

5

Enige tijd geleden hebben wij Steenstra Media benaderd voor het wijzigen van onze identiteit & huisstijl en het realiseren van een nieuwe website + webshop. Er werden duidelijke tijdsafspraken gemaakt en wij werden daar tijdig aan herinnerd omdat ook wij onze werkzaamheden klaar moesten hebben.

Vinken Caravans
Beoordeel ons. Ja graag!

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap