Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Conversie door herhaling en alsnog extra verkoop

De kunst van het herhalen. Dat is de reden dat we nu nog steeds de tafel van 12 kunnen opdreunen, of die lastige Duitse naamvallen. Ze zitten in ons hoofd gebeiteld door herhaling. Ook bij online adverteren werkt het zo. Remarketing is de ultieme manier voor online branding of om twijfelende klanten over de streep te trekken. Steenstra Media is een specialist in remarketing campagnes opzetten. Wij helpen je om de bezoekers van de website ook op andere plaatsen te herinneren aan jouw merk of bedrijf. Met als einddoel: efficiënt jouw omzet verhogen!

Zoekmachine-optimalisatie-SEO-Someren-Asten-Deurne

Bezoekers doelgericht benaderen met een specifiek aanbod

Als jouw websitebezoekers eenmaal op de site zijn geweest, kan je ze door middel van remarketing doelgericht benaderen met een specifiek aanbod of met een algemene brandingcampagne. Door het displaynetwerk van Google Ads of een ander netwerk in te zetten, kan je tegen relatief lage kosten (CPC) precies de juiste doelgroep bereiken.

In de praktijk is dit voor onze opdrachtgevers zeer effectief gebleken. Door middel van online tekstadvertenties en online banners zorgen wij ervoor dat jouw merk zichtbaar blijft. Zelfs dynamische banners zijn mogelijk: hierbij komt het aanbod dat mensen bekeken hebben ook daadwerkelijk terug in de banner. Vooral voor e-commerce is dit de ideale vorm van remarketing.

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl