Zoekmachine adverteren in Google

U weet ongetwijfeld al dat u kunt adverteren in zoekmachines. Maar u kunt ook zichtbaar worden via displaynetwerken. Dit zorgt voor synergie op twee manieren: enerzijds bereikt u op relevante websites uw doelgroep om een bepaalde behoefte op te wekken, anderzijds bent u in zoekmachines goed vindbaar om de behoeften te vervullen en conversie te genereren. Kortom: met zoekmachine adverteren bereikt u de doelgroep in iedere fase van het koopproces!

Zo werkt zoekmachine adverteren

Samen met u bepalen wij de trefwoorden die uw doelgroep vaak als zoekterm gebruikt. Alleen wanneer men als zoekopdracht één van de door u geselecteerde trefwoorden intypt, wordt uw advertentie getoond. Bovendien betaalt u alleen als men daadwerkelijk op uw advertentie klikt en daarmee uw website bezoekt. U betaalt minimaal € 0,05 per klik en in aanvulling hierop kunt u een dag budget instellen. Zo betaalt u nooit meer dan u van te voren heeft aangegeven. Steenstra Media maakt vervolgens alle resultaten meetbaar. Bijvoorbeeld het concrete aantal bezoekers dat uw campagne heeft opgeleverd, wat de kosten zijn per lead, per verkoop of per contactaanvraag. Ook aan de hand daarvan wordt uw online advertentiecampagne door ons geoptimaliseerd. Op die manier haalt u maximaal rendement uit uw campagne.

Steenstra media zorgt voor maximaal online rendement!

Steenstra Media gaat vindingrijk en gestructureerd om met uw online advertentiebudget. Het resultaat voor u, is meer rendement en extra leads. Daar kunt u volledig op vertrouwen. Wij implementeren de campagne en blijven deze continu optimaliseren. Juist hierdoor behaalt u extra rendement. Elke maand ontvangt u van uw vaste SEA-vakspecialist een uitgebreide rapportage. Wist u trouwens dat Steenstra Media ‘Google Adwords certified partner’ is?

Al onze SEA-vakspecialisten zijn gecertificeerd voor zowel Google Adwords als Google Analytics. Zij denken proactief met u mee, spelen direct in op nieuwe kansen en hebben inmiddels ruimschoots bewezen dat zij meer resultaat kunnen leveren dankzij zoekmachine adverteren.

Laat u overtuigen!

Afspraak maken

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

"Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!"

5

Steenstra Media heeft ons voorzien van een compleet nieuwe identiteit waardoor onze bedrijven nu een mooie eenheid uitstralen. Tevens ontwerp en bouw van diverse websites & webshops waardoor we online enorm zijn gegroeid. Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!

Houthandel Looijmans | Onthout Ons!

"Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen"

5

Vanaf de eerste opzet heeft Steenstra Media ons begeleid met suggesties en tips over het, met name logisch en overzichtelijk, opzetten van een website. Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen.

ETB Willem Bos

"Wij hopen daarom ook op een verdere jarenlange prettige samenwerking met elkaar"

5

Korte lijntjes en vooral het oprechte gevoel van betrokkenheid bij onze markt zijn een mooie match waarop je vooraf hoopt en die tot dusverre ook uitkomen. Dat we samen nog een flinke weg te gaan hebben is ons beide duidelijk, maar de basis en het goede gevoel ligt er.

Alumero Finex Extrusions

"Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam"

5

Steenstra Media is vakkundig in hun vak en dat resulteert in een mooie & duidelijke website waarop ik veel positieve reacties krijg en ik enorm trots op ben. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam. Ik ervaar dat Steenstra Media het beste uit mijn website/bedrijf willen halen en dat stel ik op prijs!

Viek Uitvaartkisten

"Wij zijn zeer tevreden over de aanpak, begeleiding en de frisse ideeën van Steenstra Media"

5

Enige tijd geleden hebben wij Steenstra Media benaderd voor het wijzigen van onze identiteit & huisstijl en het realiseren van een nieuwe website + webshop. Er werden duidelijke tijdsafspraken gemaakt en wij werden daar tijdig aan herinnerd omdat ook wij onze werkzaamheden klaar moesten hebben.

Vinken Caravans
Beoordeel ons. Ja graag!

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap