Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

12 maanden, 365 dagen, 2019 is ten einde. Een jaar waarin Steenstra Media mooie projecten heeft afgerond en onderhouden. 2020 belooft een mooi jaar te worden!

Vooruitzichten 2020

Voor nieuwe website’s is het ontwerp in volle gang, vervolgens gaan de programmeurs aan de slag en zal er invulling gegeven worden aan de inhoud van de website. Gelukkig hebben we dit jaar 1 dag meer, de werkdruk wordt daarom verdeeld!

Komend jaar gaan we bij Steenstra Media meer inzetten op Social Media, desgewenst voor bedrijven op locatie. Zodat we direct de juiste schakel hebben en er daadwerkelijk gefundeerd social media berichten worden geplaatst. Meer zichtbaarheid, meer bereik, een betere benadering van potentiele klanten!

Maatschappelijk betrokken

Tegenwoordig zijn we allemaal druk, je werkt, hebt een gezin, werkt aan je gezondheid door te sporten en je vrienden vragen ook aandacht. Iedereen voelt zich maatschappelijk betrokken en heeft vast wel iets over voor het goede doel. Echter besteed dat goede doel ook aan het goede doel?
Bij Steenstra Media merken we dat het belangrijk is om lokale verenigingen te helpen, niet alleen met geld, maar ook in immateriële zaken. Kennis en kunde waar we bij ons over beschikken en waar iedereen binnen de gemeenschap plezier aan beleeft.

Afgelopen jaar bijvoorbeeld bestond SV Someren 75 jaar, een nieuw logo, presentatievideo en een websitepagina geheel in het teken van het grote feest. Daarnaast is de website van turnvereniging Someren online gegaan en zijn we volop in ontwikkeling met de website van Fanfare Lierop. De dorsquiz Someren mocht ook op steun van ons rekenen, mooi om te zien hoe de gemeenschap daarin samenkomt! Tot slot heeft Steenstra Media het sponsorcontract met SV Someren verlengd met 3 jaar, het belang van betrokkenheid bij de jeugd blijft groot, onze toekomst ligt immers in handen van de jeugd!

Partners

Bij Steenstra Media denken we graag met de klant mee. Waardoor we een fantastisch totaalconcept kunnen aanbieden. In de afgelopen 12,5 jaar hebben we zelf veel ervaring opgedaan maar zonder onze partners hadden we dit nooit kunnen verwezenlijken. Doeltreffend zijn we door succesvol teamwork, waarbij wij alleen gebruik maken van de beste professionals!

  • Een flyer huis-aan-huis, een brochure of het drukken van visitekaartjes samen met Studio Joosten verzorgen wij al jaren het drukwerk.
  • Jouw eigen identiteit presenteren op een bedrijfspand of jouw wagenpark voorzien van belettering, master of sign; De Kleverij helpt ons te blijven plakken!
  • Een video of bedrijfsfilm verteld meer dan 1000 woorden, online steeds vaker van groot belang. Maar wat dacht je van een bedrijfsfilm presenteren tijdens een beurs? Ready to shoot? Wij komen graag samen met Westedit langs om jouw wensen te bespreken.
  • Geen tijd om de juiste teksten te schrijven voor je website, maar toch de nodig informatie aan jouw toekomstige klanten verschaffen? K8 Communicatie is de partner als het gaat om kwalitatief, hoogwaardig communicatieadvies!
  • Evenementen beginnen een steeds belangrijkere rol in te nemen in de marketingmix. Ga je een nieuw product lanceren? Of het merk goed onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? Beauty en de Brains, bij Lauk marketing hebben ze spraakmakende promotiedames, een toevoeging aan jouw te organiseren evenement!

Rest ons jou een fantastisch, gezond, gelukkig en ondernemend 2020 toe te wensen!

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl