Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Maak kennis met Lieke!

Hallo mijn naam is Lieke Hurkmans. Ik ben 35 jaar jong en woon in Someren samen met mijn partner in crime en 2 tieners.  Wat soms best een uitdaging is, maar vooral heel gezellig!

Waarom Steenstra Media?

Ties ken ik al jaren en sinds 3 jaar werk ik ook met hem samen voor mijn eigen bedrijf (VIEK uitvaartkisten). Hij heeft mijn logo ontworpen, mijn website gebouwd en alles wat erbij komt kijken als je een onderneming start. Zowel offline als online heb ik alles uitbesteed aan Ties. Waarom? Omdat ik er zelf geen verstand van had en het hem toevertrouwde.

En ik moet je zeggen….tot op de dag van vandaag ben ik daar nog steeds blij mee! Dus daar was geen twijfel over mogelijk toen Ties vroeg ik het team van Steenstra media wilde komen versterken.

Wat ga ik doen?

Per september versterk ik het team van Steenstra media. Ik ga me vooral bezig houden met marketing. Iets waar ik in mijn eigen bedrijf al veel mee werk en te maken heb. De komende tijd zullen jullie mij ook vaker zien en horen. Denk bijvoorbeeld aan blogs, social media en wellicht een aanpassing voor jouw website!

“Voor een beetje gezelligheid moet je bij mij zijn, weg met die grafstemming!” 😉

Mocht je vragen hebben, schroom dan niet en stel ze gerust!

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl