Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Terug naar blog

Magento webshop

Magento is een van de meest uitgebreide e-commerce pakketten die op dit moment beschikbaar zijn. Dat is ook een van de redenen dat het door zoveel verschillende bedrijven gebruikt wordt als hun webshop platform. Dit systeem is helemaal ingericht om het verkoopproces optimaal te laten verlopen en beidt vele opties om een webshop eigenaar te helpen bij de verkoop. Zit de juiste optie er niet tussen of zoek je uitgebreidere functionaliteit, dan is dat ook geen probleem, want Magento is ook nog eens uit te breiden met tal van extensies.

Magento voor middelgrote tot grote online winkels

Een systeem als Magento wordt veelal gebruikt door middelgrote tot grote online winkels. Heb je een relatief klein assortiment dat in de toekomst niet veel gaat groeien, dan kan het interessant zijn om naar een platform zoals WooCommerce te kijken. Dat betekent niet dat Magento een minder goede keuze is voor een kleinere shop. Verwacht je klein te starten, maar zeer snel te gaan groeien of biedt je uitgebreide product opties aan? Dan kan het zeker goed zijn om te overwegen direct met Magento te starten. Dit platform is schaalbaar en groeit moeiteloos met je onderneming mee.

Magento is een geavanceerd platform dat op vele vlakken zeer goed presteert. Het systeem heeft allerlei ingebouwde opties om SEO vriendelijk te zijn en je shop goed vindbaar te maken. Daarnaast heb je door de flexibiliteit van het platform een breed scala aan opties om je website super te laten presteren en de snelheid te optimaliseren.

Magento webshop laten maken

Bij Steenstra Media hebben we veel ervaring met het bouwen van webshops. Dit doen we graag in Magento of Woocommerce. (Bekijk ons portfolio maar eens) Wij gaan graag met je om tafel zitten om de oplossing te vinden die bij jou past.

Wil je jouw Magento webshop op maat laten maken of op laten frissen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag met je vraag.

Geef jij de voorzet?

Kop ik 'm in!

We maken graag tijd voor jou!

Ties Steenstra

06 144 11 812 of stuur een e-mail

Ties Steenstra | Eigenaar Steenstra Media