Sander (15) loopt stage bij Steenstra Media

Door Sander Tielen - Stagiair
Geplaatst op 03-12-2018

Stage meemaken met Steenstra Media

Ik heb stage gelopen bij Steenstra Media en het was me een genoegen. Als eerste kreeg ik een kleine rondleiding door het kantoor van Ties, waar het mij al meteen opviel dat het klein maar fijn was.

Op het raam hangen A4'tjes waarop alle ideeën en ontwerpen staan waar ze mee te maken gaan krijgen. Als je iets verder loopt kom je bij de keuken waar iedereen rond lunch tijd gaat zitten. En tenslotte de werkplek waar alles wordt gedaan.

Waarom Steenstra Media?

Ik heb voor school een één-dag-stage moeten uitvoeren en ik kwam er al gelijk uit, Steenstra Media. Dit omdat het een bedrijf is die een flexibele werkhouding toepast. Hier kan ik veel van leren en het is op mijn vervolgopleiding gebaseerd.

Ik vind het wel jammer dat het maar een één-dag-stage is, ik zou hier wel één week stage kunnen houden.

Wat deed ik op de één-dag-stage?

Als allereerst ging ik de opdrachten van school maken en dat waren 8 vragen. Ondertussen bestaat het verslag uit 1000 woorden in 1,5 uur. Daarna heb ik Ted gevraagd of hij mijn 10 vragen kon beantwoorden en dat is met succes afgerond. Ten slotte mocht ik deze blog maken waarin mijn dag vertel over Steenstra Media. ‘’Het was een geslaagde en leerzame dag’’ Aldus Sander Tielen (15)

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2019 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap