Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Terug naar blog

Stage meemaken met Steenstra Media

Ik heb stage gelopen bij Steenstra Media en het was me een genoegen. Als eerste kreeg ik een kleine rondleiding door het kantoor van Ties, waar het mij al meteen opviel dat het klein maar fijn was.

Op het raam hangen A4’tjes waarop alle ideeën en ontwerpen staan waar ze mee te maken gaan krijgen. Als je iets verder loopt kom je bij de keuken waar iedereen rond lunch tijd gaat zitten. En tenslotte de werkplek waar alles wordt gedaan.

Waarom Steenstra Media?

Ik heb voor school een één-dag-stage moeten uitvoeren en ik kwam er al gelijk uit, Steenstra Media. Dit omdat het een bedrijf is die een flexibele werkhouding toepast. Hier kan ik veel van leren en het is op mijn vervolgopleiding gebaseerd.

Ik vind het wel jammer dat het maar een één-dag-stage is, ik zou hier wel één week stage kunnen houden.

Wat deed ik op de één-dag-stage?

Als allereerst ging ik de opdrachten van school maken en dat waren 8 vragen. Ondertussen bestaat het verslag uit 1000 woorden in 1,5 uur. Daarna heb ik Ted gevraagd of hij mijn 10 vragen kon beantwoorden en dat is met succes afgerond. Ten slotte mocht ik deze blog maken waarin mijn dag vertel over Steenstra Media. ‘’Het was een geslaagde en leerzame dag’’ Aldus Sander (15)

Geef jij de voorzet?

Kop ik 'm in!

We maken graag tijd voor jou!

Ties Steenstra

06 144 11 812 of stuur een e-mail

Ties Steenstra | Eigenaar Steenstra Media