Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Met de tijd meegaan geldt ook voor een website. Zeker wanneer de zoektocht van een auto 9 van de 10 keer begint op internet. Nieuwe auto nodig? Dan moet je ook maar eens kijken op de website van Thijs Timmermans. Prachtige exclusieve (sport) auto’s staan op u te wachten!

Nieuwe website Thijs Timmermans

In samenwerking met Lauk Marketing heeft Steenstra Media een nieuwe resposive website gemaakt. Allerhande technieken en koppelingen zijn er ontwikkeld om deze prachtige website online te zetten. Zo is er onder andere een koppeling gemaakt tussen Wheelerdelta en WordPress.

Wheelerdelta koppeling met WordPress

Voor onder andere Thijs Timmermans hebben wij een koppeling gebouwd tussen Autodata/Wheelerdelta en WordPress. De occasions worden live vanuit Wheelerdelta geladen in de (compleet in eigen stijl) website.

website thijs timmermans

Wheelerdelta / Autodata WordPress

U heeft een autobedrijf en maakt gebruik van het systeem van Autodata en/of Wheelerdelta? Wil je meer halen uit je huidige website of een nieuwe website/koppeling laten maken? Dan heeft Steenstra Media Reclame- en Internetbureau de kennis in huis om jou van dienst te zijn.  Wij verzorgen het complete pakket van ontwerp, ontwikkeling en oplevering met natuurlijk de koppeling van en naar Autodata.

Auto website laten maken met Wheelerdelta?

Wil jij ook een nieuwe website laten maken speciaal voor in de autobranche met Wheelerdelta? Neem vrijblijvend contact op mail info@steenstramedia.nl of bel Ties: 06-14411812

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl