Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Terug naar blog

Sinds 1 april (het is geen grap ;)) hebben we een nieuw gezicht bij Steenstra Media

Marloes gaat zich bezig houden met de design en marketing binnen Steenstra Media. Natuurlijk willen we alles weten van haar en daarom hebben we een aantal kritische vragen samengesteld zodat we haar een beetje beter leren kennen.

Kun je je even voorstellen?

Ik ben Marloes van de Kerkhof, Ik woon momenteel in Ede met plannen om terug te verhuizen naar Asten (Ik kan Brabant natuurlijk niet missen). Ik ben 23 jaar oud en Ik vind het eigenlijk wel tijd voor nieuwe uitdagingen, die ik kom zoeken bij Steenstra Media.

Wat heb je gedaan voordat je bij Steenstra Media ging werken?

Voor Steenstra Media werkte ik als vormgever voor een recreatiepark waar ik onder andere alle social media content en acties maakte, maar eigenlijk ben ik pas net afgestudeerd. In 2018 haalde ik mijn laatste diploma’s waardoor ik nu ook echt aan de slag kan in mijn vak.

Wat heb je gestudeerd?

Eerst ben ik opgeleid tot Allround Digital Publisher, hierna heb ik de opleiding mediavormgeving afgerond en in mijn laatste jaar heb ik er nog een Engelse bachelor Graphic Communication aan vast geplakt.

Marloes van de Kerkhof nieuwe collega

Wat is je doel binnen Steenstra Media?

Binnen Steenstra Media hoop ik mezelf steeds meer te kunnen ontwikkelen als vormgever en er samen met mijn collega’s voor zorgen dat Steenstra Media blijft groeien. En wat girl power in het bedrijf brengen 😉

Waarom heb je gekozen voor Steenstra Media?

Wat me meteen aansprak waren de leuke klanten uit de regio waar Steenstra Media voor werkt en het mooie werk wat ze ervoor maken. En natuurlijk: Gewoon doen, en kei hard werken!

Mocht je kennis willen maken of meer van Marloes willen weten, je bent altijd welkom voor een kop koffie of een biertje (op vrijdagmiddag)!

Geef jij de voorzet?

Kop ik 'm in!

We maken graag tijd voor jou!

Ties Steenstra

06 144 11 812 of stuur een e-mail

Ties Steenstra | Eigenaar Steenstra Media