Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Dat je bij ons een nieuwe, succesvolle webshop (met alles erop en eraan) kunt laten maken, dát was natuurlijk allang duidelijk. Dat bouwen, laat dat maar aan Steenstra Media over. We doen dat graag en we zijn er gewoon goed in. Trots zijn we op de talloze voorbeelden van webshops die we in de loop der tijd hebben opgeleverd. Blij als de klant blij is en de webshop doet wat hij moet doen: bijdragen aan de online verkoop van je producten!

WooCommerce

Genoeg borstklopperij. We willen alleen even laten weten dat we ook klanten helpen die al een webshop hebben, maar bijvoorbeeld niet tevreden zijn over de prestaties of om andere redenen met hun handen in het haar zitten als ze aan hun webshop denken. Enige voorwaarde is dat hij WordPress-genen heeft. We hebben ons gespecialiseerd in WooCommerce, een open-source e-commerce plug-in voor WordPress. Vandaar. Daar zijn we steengoed in!

Voordelen voor jou

Voordelen van het ‘overdragen’ van het beheer van je bestaande webshop aan Steenstra Media? Om er een paar te noemen:

  • Wij zijn zeer ervaren in het complete webbeheer en zorgen al jarenlang voor het up-to-date houden van (SEO-)websites én webshops.
  • Steenstra Media kan je webshop door ontwikkelen en onder meer volledig voorzien van WordPress-, plug-ins- en server-updates. Zo ben je weer helemaal bij!
  • Ook kunnen we je verder helpen met internetmarketing (SEO en SEA). Met SEO (Search Engine Optimalization) vergroten we de organische vindbaarheid van je webshop/website. Onze SEO-specialisten zijn experts op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en helpen je website en -shop naar de top 3 in Google. Bij SEA kun je denken aan Google Ads en Google Shopping.

Jouw webshop veilig in beheer

We snappen dat jij eigenlijk alleen hoeft te weten hoe wij het beheer van jouw webshop kunnen overnemen, wat de voordelen voor je zijn en welk (vriendelijk!) prijskaartje daaraan hangt. En raak je zo niet de regie over je dierbare project kwijt? In geen geval. Het is en blijft jóuw webshop. Wij helpen alleen achter de coulissen om er een parel van te maken die de verkoop van je dienst of product stimuleert.

Neem (vanzelfsprekend vrijblijvend) contact met ons op en wij luisteren graag naar jouw wensen en behoeften. Bel met 06 144 11 812 of stuur een e-mail naar info@steenstramedia.nl.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl