Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Dat Steenstra Media je van A tot Z op online marketinggebied kan ontzorgen, hebben veel klanten inmiddels zelf kunnen ervaren. Maar ook op het gebied van offline media gaan wij geen uitdaging uit de weg. Integendeel, we zetten onze creativiteit graag in om al je offline media met een ijzersterk idee precies aan je wensen te laten voldoen. Maak kennis met ons omvangrijke portfolio op het gebied van offline media kanalen. Van een nieuw logo-ontwerp, een nieuwe huisstijl, een brochure, advertentie, folder of uiteenlopend promotiemateriaal, Steenstra Media gaat graag & goed voor je aan de slag!

In dit blog artikel

Waarom offline reclame inzetten?

Hoewel het aandeel van online media de afgelopen jaren spectaculair is gegroeid, blijven er voldoende argumenten spreken voor offline media zoals advertenties in (lokale) kranten, een goed logo ontwerp of een creatieve direct mail.

Je naam voorbij zien komen in de krant of een reclamebord langs het voetbalveld blijft een manier om een groot publiek te bereiken én om snel voor naamsbekendheid te zorgen. Wie herinnert zich pakkende reclameslogan uit het (recente) verleden? Herhaal je boodschap en merknaam, en je naamsbekendheid stijgt enorm. Steenstra Media uit Someren is er klaar voor om jou ook op offline gebied te verrassen. Net even iets anders.

Hoe kun je offline reclame inzetten?

Er zullen maar weinig mensen zijn die een geadresseerde brief op de deurmat met postzegel en naam van de gedresseerde erop niet zullen openen. Zo’n direct mail straalt uit dat iemand moeite heeft genomen om je te bereiken. Daarnaast: je valt op en prikkelt de nieuwsgierigheid van je doelgroep. Wat zorgt dat jouw naamsbekendheid weer toeneemt.

Wij nemen het complete traject voor een direct mail je graag uit handen. Concept, opmaak, tekst en eventueel de fotografie. Steenstra Media heeft alle kennis in huis om uw folder, brochure of direct mail te realiseren.

Maak een connectie tussen online en offline

Inhoudelijk kun je op beide media hetzelfde vertellen. We kunnen zelfs online en offline reclame aan elkaar koppelen door bepaalde doelen in te stellen. Doelen kunnen we zowel online als offline inzetten. Laat mensen bijvoorbeeld een kaartje invullen en geef ze een korting op een (online) aankoop. En andersom kunnen we mensen online vragen om een brochure op te vragen. Een warmere lead kunnen we bijna niet krijgen. Probeer altijd een link te leggen tussen online en offline. Zo kunnen ze elkaar versterken en kunnen ze niet meer om je heen!

Offline reclame inzetten?

Loop gerust eens binnen aan de Grebbe 8 te Someren en stel je vraag. Gelieve van te voren even te bellen (06 – 144 11 812) zodat we je veilig & verantwoord kunnen ontvangen. Liever niet langskomen? Geen probleem. Mail ons en wij beantwoorden al jouw vragen.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl