Steenstra Media gaat ook offline de uitdaging graag aan!

Ties Steenstra - Steenstra Media website laten maken

Door Ties Steenstra - (Web)Designer, SEO & duizendpoot
Geplaatst op 25-06-2020

Dat Steenstra Media je van A tot Z op online marketinggebied kan ontzorgen, hebben veel klanten inmiddels zelf kunnen ervaren. Maar ook op het gebied van offline media gaan wij geen uitdaging uit de weg. Integendeel, we zetten onze creativiteit graag in om al je offline media met een ijzersterk idee precies aan je wensen te laten voldoen. Maak kennis met ons omvangrijke portfolio op het gebied van offline media kanalen. Van een nieuw logo-ontwerp, een nieuwe huisstijl, een brochure, advertentie, folder of uiteenlopend promotiemateriaal, Steenstra Media gaat graag & goed voor je aan de slag!

drukwerk - steenstra media

De rol van een offline reclame boodschap

Hoewel het aandeel van online media de afgelopen jaren spectaculair is gegroeid, blijven er voldoende argumenten spreken voor offline media zoals advertenties in (lokale) kranten, een goed logo ontwerp of een creatieve direct mail.

Je naam voorbij zien komen in de krant of een reclamebord langs het voetbalveld blijft een manier om een groot publiek te bereiken én om snel voor naamsbekendheid te zorgen. Wie herinnert zich pakkende reclameslogan uit het (recente) verleden? Herhaal je boodschap en merknaam, en je naamsbekendheid stijgt enorm. Steenstra Media uit Someren is er klaar voor om jou ook op offlinegebied te verrassen.

Met een Direct mail laat je zien dat je moeite doet

Er zullen maar weinig mensen zijn die een geadresseerde brief op de deurmat met postzegel en naam van de gedresseerde erop niet zullen openen. Zo’n direct mail straalt uit dat iemand moeite heeft genomen om je te bereiken. Daarnaast: je valt op en prikkelt de nieuwsgierigheid van je doelgroep. Wat zorgt dat jouw naamsbekendheid weer toeneemt.

Wij nemen het complete traject voor een direct mail je graag uit handen. Concept, opmaak, tekst, fotografie, Steenstra Media heeft alle kennis in huis om uw folder, brochure of direct mail te realiseren.

Wij maken een beleving voor jouw klant

Met een logo ontwerp van Steenstra Media vertellen wij jouw verhaal op een manier die precies past bij hetgeen jij met je bedrijf wilt uitstralen. Uniek, herkenbaar en authentiek zijn daarbij de sleutelwoorden. De uitgekiende combinatie van beeld en tekst maken van het beeldmerk jouw unieke logo. Vanzelfsprekend vertalen wij op verzoek uw logo door naar een complete huisstijl inclusief alles wat daarbij hoort. Van visitekaartje tot briefpapier, Steenstra Media creëert de beleving die jij voor ogen hebt.

Professioneel promotiemateriaal

Met promotiemateriaal van Steenstra Media kan je letterlijk alle kanten op. Wij streven er naar om bij het ontwerp altijd je verwachtingen te overtreffen. Een onderscheidend concept met meerwaarde voor jouw bedrijf is daarbij ons uitgangspunt. Of dat nu een belettering van uw auto, gevelreclame op uw bedrijfspand, spandoeken, steigers, banners, vlaggen of lichtreclame betreft. Wij helpen je graag jouw reclame uiting net dat beetje meer uitstraling te geven.

bedrukken kartonnen bekers - steenstra media

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen naar aanleiding van bovenstaand artikel?

Loop gerust eens binnen aan de Grebbe 8 te Someren en stel je vraag. Gelieve van te voren even te bellen (06 - 144 11 812) zodat we je veilig & verantwoord kunnen ontvangen. Liever niet langskomen? Geen probleem. Mail ons en wij beantwoorden al jouw vragen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap