Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

SOMEREN – SV Someren en Ties Steenstra hebben hun onderlinge samenwerking met drie jaar verlengd. Steenstra Media Reclame- en Internetbureau is al sinds 2013 hoofdsponsor van de jeugdafdeling en verbindt zich zeker nog tot 2022 aan de voetbalclub.

Ties Steenstra speelde jarenlang in het eerste elftal  en startte zijn bedrijf in mei 2007. “Toen zich in seizoen 2013-2014 de kans voordeed om hoofdsponsor van de jeugd te worden, greep ik die kans met beide handen aan. Ik heb veel aan SV Someren te danken, zowel privé als zakelijk. Tot op de dag van vandaag heb ik veel lokale en regionale klanten die mij kennen van het voetbal.” Steenstra steunt ook andere (sport)verenigingen in de regio, want bij het verenigingsleven voelt hij zich maatschappelijk het meest betrokken. “Maar SV Someren mag je gerust de blauwwitte draad in mijn leven noemen.” Hij was in het verleden al actief bij de jeugdafdeling als techniektrainer en als leider-trainer van de C-afdeling en speelt nog steeds in het derde elftal. “Dit wordt overigens mijn laatste seizoen als actief voetballer. Mijn oudste zoon Tijn is inmiddels ook begonnen met voetballen. Daar wil ik komend seizoen graag elke wedstrijd bij zijn.”

Nieuw logo
Enkele jaren geleden verzorgde Ties Steenstra de nieuwe website van SV Someren, maar voor het 75-jarig jubileum werd weer een beroep op hem gedaan. “Het hoofdbestuur wilde graag een nieuw verenigingslogo en ik vond het een eer dat de vereniging aan mij dacht om een nieuwe identiteit te creëren.” De vorm van het logo is een schild geworden. Het staat voor trots en kracht en het geeft ook de traditie weer. Blauw en wit zijn de kleuren, die al 75 jaren bij SV Someren horen. Het oprichtingsjaar 1944 is vermeld, want de club is ontstaan in een moeilijke oorlogsperiode. Ook de tradities die door de jaren heen zijn ontstaan én de groei die de vereniging in de afgelopen decennia heeft doorgemaakt, houden we in herinnering. SV Someren is de trotse naam van de club, waar we allemaal voor staan én die door zoveel mensen wordt gesteund. De bal staat voor de doelstelling van SV Someren: voetbal uitstralen en voor iedereen mogelijk maken. Het gemeentewapen symboliseert de positie van de club midden in de maatschappij. De vereniging heeft veel aan de gemeenschap én de gemeente te danken en omgekeerd is dat zeker ook het geval. “Het is een logo dat recht doet aan de historie, de clubkleuren en de positie van de vereniging in de gemeenschap”, zo besluit Steenstra.

SV_Someren_Logo_ontwerp_Casusafbeelding

Bron: hetcontact.nl

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl