Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Terug naar blog

We mochten al werken voor Thijs Timmermans Waardenburg maar we mogen nu ook de nieuwe website maken voor deze exclusieve auto gigant!

Inclusief Exclusiviteit

Beleving! Dat is de standaard binnen de nieuwe website. Niet alleen het aanbod is exclusief. Die term gaat beslist ook op voor de klantbenadering bij Timmermans. Als klant staat u op een voetstuk. Het team bestaat uitsluitend uit autoliefhebbers. Daardoor begrijpen zij de liefde voor een specifieke auto als geen ander. Vanuit Waardenburg werkt men met passie voor auto’s en wij doen dat met websites!

De eerste sessies hebben we achter de rug. We zijn gestart met een onderzoek hoe we de bezoekers van de website optimaal kunnen bedienen en hoe Steenstra Media de business doelstellingen van Thijs Timmermans kunnen behalen.

Binnenkort meer over dit project!

Ook een autowebsite maken met WordPress + koppeling Wheelerdelta?

Wil je ook een WordPress website laten maken met koppeling Wheelerdelta voor uw autobedrijf? Een goed en doordacht internetbureau met een hoog service niveau? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag met je vraag.

Geef jij de voorzet?

Kop ik 'm in!

We maken graag tijd voor jou!

Ties Steenstra

06 144 11 812 of stuur een e-mail

Ties Steenstra | Eigenaar Steenstra Media