YES! We mogen de nieuwe website voor Thijs Timmermans maken

Ties Steenstra - Steenstra Media website laten maken

Door Ties Steenstra - Designer/eigenaar
Geplaatst op 06-08-2018

We mochten al werken voor Thijs Timmermans Waardenburg maar we mogen nu ook de nieuwe website maken voor deze exclusieve auto gigant!

Inclusief Exclusiviteit

Beleving! Dat is de standaard binnen de nieuwe website. Niet alleen het aanbod is exclusief. Die term gaat beslist ook op voor de klantbenadering bij Timmermans. Als klant staat u op een voetstuk. Het team bestaat uitsluitend uit autoliefhebbers. Daardoor begrijpen zij de liefde voor een specifieke auto als geen ander. Vanuit Waardenburg werkt men met passie voor auto's en wij doen dat met websites!

De eerste sessies hebben we achter de rug. We zijn gestart met een onderzoek hoe we de bezoekers van de website optimaal kunnen bedienen en hoe Steenstra Media de business doelstellingen van Thijs Timmermans kunnen behalen.

Binnenkort meer over dit project!

Ook een autowebsite maken met WordPress + koppeling Wheelerdelta?

Wil je ook een WordPress website laten maken met koppeling Wheelerdelta voor uw autobedrijf? Een goed en doordacht internetbureau met een hoog service niveau? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag met je vraag.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap