Zomervakantie in Nederland!

Ties Steenstra - Steenstra Media website laten maken

Door Ties Steenstra - Designer/eigenaar
Geplaatst op 22-07-2019

We hebben er weer een jaar op moeten wachten, maar inmiddels is de zomervakantie begonnen! Geen paniek, bij Steenstra Media werken we deze vakantie gewoon door, weliswaar wisselen we elkaar af met vakanties, maar bij vragen staat er altijd iemand klaar voor jou!

Bestemming Nederland?

Lang werd er getwijfeld over een vakantiebestemming; in Nederland of toch verder weg en gegarandeerd goed weer? Een selectie uit onze zoekresultaten:

Exclusive Private Island Custom, Belize
Een eigen privé eiland, heerlijk!  Helemaal af met een eigen boot met kapitein en een chef-kok. ’s Ochtends heerlijk ontbijten met uitzicht op de Maya Mountains en ’s avonds genieten van een koude Corona en BBQ bezorgd door de plaatselijke Appie!

Cherry Island, Canada
Een privé eiland in Ontario’s Muskoka Lakes. Rust, schoonheid en rustige wateren. Alles voor een ontspannen vakantie in Canada!

East Sister Rock Island, Florida
Drie minuten met de boot en je bent er, paradijselijk! Helaas hebben we bij Steenstra Media geen helikopter anders waren we er sneller, want daar is op dit eilandje ook aan gedacht!

Lange termijn verwachting Nederland

Een zoektocht zonder einde, het was moeilijk om te kiezen!
Dagelijks de lage termijn weersverwachting in de gaten gehouden en wat bleek? Het weer in Nederland zou fantastisch worden, dus hakte we de knoop door en blijven we lekker in eigen land!

Gelukkig hebben we de goede week uitgezocht ☀ en kan de vakantie in eigen land beginnen! Misschien is het donderdag op kantoor toch wat beter uit te houden in de airco! weerbericht

Vanuit ons vakantieadres willen we iedereen een prettige, ontspannen en mooie vakantie wensen!

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap