Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Advertenties online of als drukwerk?

Steenstra Media ontwerpt niet alleen een aantrekkelijke advertentie voor uw bedrijf, wij verzorgen ook alle andere reclame-uitingen. Van bedrijfsbrochures tot webdesign.

logo laten maken reclamebureau Steenstra

Steenstra Media denkt graag met u mee!

Steenstra Media ontwerpt niet alleen een advertentie voor uw bedrijf, deze zal geheel in de huisstijl van uw bedrijf worden gemaakt. Desgewenst denken wij mee over de inhoud van de advertentie en kunnen wij zelf de teksten schrijven.

Wij werken met verschillende freelance tekstschrijvers zodat u geen omkijken heeft. Ook fotografie van producten, bedrijfsfotografie, fotografie op locatie of in een studio?

Logo ontwerpen

Tijd voor een nieuw ontwerp van een bestaand logo? Of gewoon van scratch af aan? We maken logo’s, huisstijlen en veel meer voor prachtige bedrijven. Ook die van u?

Nieuw logo laten maken?

Ontwerp huisstijl

Naast het ontwerp van een nieuw logo ontwerpen wij een pakkende en passende huisstijl. Al reclame-uitingen sluiten aan op uw bedrijfsidentiteit, zaken met het oog op de markt en de wensen van uw klanten.

Mogen wij uw huisstijl maken?

Afspraak maken

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl