Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Reclame op de gevel

Gevelreclame bij Reclamebureau Steenstra Media in Someren: van advies tot ontwerp en levering / montage. Het effect van gevelreclame is groter dan je denkt. Gevelreclame zorgt voor een grotere naamsbekendheid in de regio.

Gevelreclame maken door Steenstra Media

Freesletters als gevelreclame

Als je kiest voor freesletters op de gevel dan adviseren wij om acrylaat, aluminium, dibond te gebruiken. De letters kunnen “zwevend” gepositioneerd worden waardoor het een ruimtelijk effect geeft. Alle soorten letters en vormen kunnen uitgesneden worden. Belangrijk is wel dat het bestand dat je aanlevert technisch goed is opgebouwd. Jouw logo of teksten moeten lettercontouren bevatten en het moet een vector bestand zijn (.eps/ .ai of .pdf)

Als je een goed reclamebureau in handen hebt (bijvoorbeeld Steenstra Media 🙂 dan kunnen zij dit bestand aanleveren.

Lichtreclame

Steenstra Media ontwerpt niet alleen reclame (aantrekkelijke logo’s en reclame-uitingen) maar we organiseren het gehele traject van A tot Z. Laat je gevelreclame ontwerpen, produceren en monteren door een reclamebureau die verstand heeft van zaken. En hebben wij niet alle kennis in huis, dan hebben wij in ons netwerk veel professionals die we kunnen inschakelen!

Voorbeelden van gevelreclame

Mooie voorbeelden hoe de huisstijl van een bedrijf terug komt op de gevel. Gevelreclame is er in vele vormen, maar mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij de gevelreclame perfect afstemmen op het pand en de huisstijl.

Gevelreclame door Steenstra Media

Heb je gevelreclame nodig voor je bedrijfspand en ben je als bedrijf actief in de regio Someren, Asten, Deurne (en omgeving) dan is contact opnemen met Steenstra Media zeker de moeite waard!

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl