Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Reclamebureau Someren

Bij ons zit je goed! Ieder bedrijf en elke organisatie heeft een logo. Een logo heeft een belangrijke functie. Het is namelijk de bedrijfsidentiteit. Uniek, herkenbaar en authentiek zijn belangrijke kenmerken om uw bedrijf op te laten vallen.

logo laten maken reclamebureau Steenstra

Ontwerp van een logo

Een logo vertelt in een beeldmerk wat het bedrijf wil uitstralen. Het is daarom van groot belang dat je er een professional naar laat kijken. Een identiteit van bedrijf zet je namelijk neer voor tientallen jaren. Het is zinvol om een logo eenvoudig te maken: less is more. Simpel en eenvoudig zijn belangrijke aspecten bij het bedenken van een logo. Bij Steenstra Media zit je goed voor het complete pakket: logo, briefpapier en visitekaartje.

Ontwerp huisstijl

Naast het ontwerp van een nieuw logo ontwerpen wij een pakkende en passende huisstijl. Al jouw reclame-uitingen sluiten aan op uw bedrijfsidentiteit, zaken met het oog op de markt en de wensen van uw klanten. Zo leveren wij standaard bij een ontwerp huisstijl: Briefpapier (ook voor digitaal gebruik), visitekaartjes en waar nodig een enveloppe. Wat te denken van een pakkende brochure of een leuke flyer.

We hebben een leuk blog geschreven: Waarom offline reclame inzetten

 

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl