Gevelreclame nodig?

Belettering van uw auto? Gevelreclame op uw bedrijfspand? Spandoeken, Steigerdoeken, Banners, Vlaggen of Lichtreclame nodig? Wij helpen u graag uw reclame uiting net dat beetje meer uitstraling te geven.
U heeft een idee? Wij kunnen samen met u kijken naar de juiste oplossing.

Ontwerp autobelettering?

Opzoek naar opvallende reclame op uw auto? Uw logo of vermelding op uw bedrijfsauto? Wij helpen u graag met het maken van opvallende autobelettering. Afgestemd op uw huidige huisstijl.
U wilt uw bedrijfswagen net dat beetje extra uitstraling geven. Wij gaan graag een gesprek met u aan om tot de ideale oplossing te komen.

Beursmateriaal?

Gaat u deelnemen aan een beurs? Dan wilt u vast uw investering terug verdienen!
Wij kunnen u en uw bedrijf helpen met het aankleden van uw stand of met het ontwerpen van beursmateriaal zoals flyers, brochures, posters, folders etc.
Het is zeer belangrijk om u als bedrijf te onderscheiden. Waarom gaat de prospect niet naar uw stand maar wel naar de buurman? Dit willen we niet hebben en daarom helpen wij met het bedenken van een origineel concept, het organiseren van een wedstrijd of een speciale actie.

Advertentie ontwerpen

Ideaal om uw bedrijf, evenement of project goed aan te kondigen. Een opvallende advertentie kun u bij Steenstra Media laten maken!

Advertentie laten maken?

Afspraak maken

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

"Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!"

5

Steenstra Media heeft ons voorzien van een compleet nieuwe identiteit waardoor onze bedrijven nu een mooie eenheid uitstralen. Tevens ontwerp en bouw van diverse websites & webshops waardoor we online enorm zijn gegroeid. Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!

Houthandel Looijmans | Onthout Ons!

"Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen"

5

Vanaf de eerste opzet heeft Steenstra Media ons begeleid met suggesties en tips over het, met name logisch en overzichtelijk, opzetten van een website. Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen.

ETB Willem Bos

"Wij hopen daarom ook op een verdere jarenlange prettige samenwerking met elkaar"

5

Korte lijntjes en vooral het oprechte gevoel van betrokkenheid bij onze markt zijn een mooie match waarop je vooraf hoopt en die tot dusverre ook uitkomen. Dat we samen nog een flinke weg te gaan hebben is ons beide duidelijk, maar de basis en het goede gevoel ligt er.

Alumero Finex Extrusions

"Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam"

5

Steenstra Media is vakkundig in hun vak en dat resulteert in een mooie & duidelijke website waarop ik veel positieve reacties krijg en ik enorm trots op ben. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam. Ik ervaar dat Steenstra Media het beste uit mijn website/bedrijf willen halen en dat stel ik op prijs!

Viek Uitvaartkisten

"Wij zijn zeer tevreden over de aanpak, begeleiding en de frisse ideeën van Steenstra Media"

5

Enige tijd geleden hebben wij Steenstra Media benaderd voor het wijzigen van onze identiteit & huisstijl en het realiseren van een nieuwe website + webshop. Er werden duidelijke tijdsafspraken gemaakt en wij werden daar tijdig aan herinnerd omdat ook wij onze werkzaamheden klaar moesten hebben.

Vinken Caravans
Beoordeel ons. Ja graag!

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap