Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Een drone video, luchtbeelden laten maken

Ideaal om jouw bedrijf, evenement of project vast te leggen waarbij een helikopterview gewenst is. Deze film kun je uploaden op bijvoorbeeld YouTube of Vimeo. Kijkers kunnen deze video delen met anderen, voordat je het weet is jouw dronevideo bekeken door duizenden potentiële kopers.

Drone video laten maken Bedrijfsfilm door Steenstra Media

Werkwijze maken drone video

Afspraak en kennismaking
Bij elke filmproductie is het essentieel dat wij eerst samen met u in kaart krijgen welke ideeën u heeft en welke doelstellingen u met de productie wilt bereiken.

Plannen
Wanneer we uw wensen in kaart hebben gebracht en alles eenduidig hebben afgestemd wordt er een dag en datum geprikt om de opnamen te starten!

Post production
Nadat we op locatie de opnamen hebben afgerond volgt de post production. Het beeldmateriaal wordt verwerkt volgens het met u afgestemde script. Het beeldmateriaal is inmiddels gemonteert (eventuele muziek, voice-over en andere effecten worden toegevoegd). Uw productie kunt u online bekijken! Wanneer u tevreden bent met het resultaat zullen wij overgaan tot uitlevering van uw videoproductie of filmproductie.

Voorbeelden dronevideo’s

Dronevideo SCX Solar

Dronevideo SCX Solar

Dronevideo VDB Stables

Dronevideo SCX Solar

Drone videobeelden verwerken in bedrijfsvideo

Breng je bedrijf doeltreffend en indrukwekkend in beeld door een drone video te laten maken. De dronebeelden geven een unieke kijk op jouw bedrijf. De dronebeelden kunnen we gebruiken en verwerken in de totale bedrijfsvideo.

 

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl