Website laten beheren door professioneel bureau

Laat Steenstra Media uw online belangen behartigen. Wilt u het beheer van uw website uitbesteden? Laat ons team de zorg uit handen nemen en u ontzorgen. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring die we combineren met SEO-kennis, evenals wat het beste is voor de doelstellingen van elke individuele klant om effectieve resultaten te bereiken!

Naast het up-to-date houden van de website verzorgen onze SEO experts ook Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Hierdoor wordt én uw website goed onderhouden én zorgen wij ervoor dat u meer bezoekers naar uw website krijgt! We hebben meer dan 13 jaar ervaring, en die ervaring combineren wij met onze SEO kennis én jouw doelen om zo doeltreffende resultaten te behalen.

Up-to-date website én meer bezoekers genereren?

Een website zonder dat u er tijd in stopt wordt nooit een succes. Het is voor een website van cruciaal belang dat deze én (technisch) up-to-date is én dat er relevante bezoekers naar de website komen. Alle aanpassingen, nieuwsberichten en andere items die geplaatst dienen te worden proberen wij binnen 48 uur op uw website te plaatsen. Naast het up-to-date houden van de website verzorgen wij Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Hierdoor wordt én uw website goed onderhouden én zorgen wij ervoor dat u meer bezoekers naar uw website krijgt!

Steenstra Media is een betrouwbaar internetbureau dat zorgt voor uw website. Wij bouwen & beheren succesvolle websites, webshops & online marketingcampagnes!

Website onderhoud

Wilt u de prestaties van uw website verbeteren en zeker niet terug vallen met eerder behaalde resultaten? Kies dan voor het website onderhoudspakket bij Steenstra Media.

Voordelen van een website onderhoudspakket

  • Beveiliging van de website; back-ups, zwakke wachtwoorden, verouderde plugins, inbraakpogingen en malware.
  • Snelheid van de website; afbeelding en pagina optimalisatie, caching en andere Google snelheidsfactoren.
  • Up-to-date website; meeste recente versie van WordPress en PHP
  • Support van Steenstra Media; altijd bereikbaar, standaard maandelijks bedrag en een voortgangsrapportage.

Een goede oplossing om de kwaliteit van uw website te waarborgen.

Websitebeheer voor vast bedrag

Kiest u uiteindelijk voor Steenstra Media dan kiest u ervoor om een website te bouwen op WordPress. Dit gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) wordt periodiek geüpdatet. Het CMS systeem is ervoor om voor zowel de gebruiker als voor ons als developers gemakkelijk te ontwikkelen.

Door de gebruiksvriendelijkheid van WordPress kunt u, ook als u minder digitale ervaring hebt, heel eenvoudig uw website zelf onderhouden. Omdat WordPress erg populair is zijn er veel plugins beschikbaar (gratis). Met deze plugins kunnen wij precies de functionaliteiten inbouwen die uw website nodig heeft. Een plugin van WordPress is bijvoorbeeld WooCommerce waarmee we gemakkelijk een webshop kunnen bouwen.

De SEO specialist uit Someren

Wij als Steenstra Media zijn gespecialiseerd in hoge ranking in Google. Hierbij verzorgen wij on-page optimalisatie (meta titels, meta omschrijvingen en focus zoekwoord) en zorgen wij voor intern en externe linkbuilding. We gaan lokaal aan de slag en zorgen stapsgewijs ervoor dat je vindbaarheid wordt vergroot. Ben je opzoek naar een partner in de regio Someren, Asten, Ospel, Budel en Maarheeze die je op weg helpt met SEO? Wij helpen je graag verder om doeltreffende resultaten te behalen.

Een fancy website met de meest moderne web technieken of een website gebaseerd op de bezoeker en de conversie. Wat voor website je ook hebt, vaak begint een zoektocht in zoekmachines. Maar wordt u ook gevonden? En nog veel belangrijker is, wordt u gevonden op zoekwoorden die voor u belangrijk zijn?

Meer bezoekers naar de website

Stel je jezelf wel eens de vraag waarom sta ik niet op de eerste pagina in Google? Precies daarom kiezen steeds meer bedrijven voor Steenstra Media. Wanneer u ervoor kiest om het website beheer uit te besteden dan kunnen wij ervoor zorgen dat er meer gerichte bezoekers naar je website komen. Wij doen een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en gaan gericht optimaliseren.

We doen een 0-meting zodat we kunnen laten zien welke stappen we gemaakt hebben! Middels verschillende tools kunnen we meten hoeveel bezoekers naar de website komen en hoe men binnen de website navigeert. Aan de hand van resultaten kunnen we de website verder optimaliseren.

Contentbeheer (de voorkant van de website)

Het is zinvol om uw website regelmatig bij te werken met nieuwe, frisse en unieke content. Denk bijvoorbeeld aan het tonen van gerealiseerde projecten, blogberichten en nieuwe diensten of klanten. Hiermee laat u online bezoekers en potentiële klanten zien wat er binnen uw bedrijf speelt en wat u voor hen kunt betekenen. Daarnaast is het voor een bezoeker interessant om nog een keer terug te komen naar uw website. En ja, een website waarop regelmatig nieuwe content wordt geplaatst, wordt ook beter gevonden door zoekmachines! Dit vergroot de kans dat potentiële klanten u ontdekken. Dus, als uw concurrent geen nieuwe of actuele content op zijn website heeft staan, zorg er dan voor dat u snel op voorsprong komt!

Technisch beheer (achterkant van de website)

Het technisch beheer van uw website, ook wel de achterkant of ‘backend’, wordt vaak over het hoofd gezien, maar is zeker niet minder belangrijk dan de voorkant; integendeel zelfs. Denk hierbij aan het bijhouden en toevoegen van nieuwe functionaliteiten door middel van plugins. Voor een optimale beveiliging tegen virussen en hackers is het van cruciaal belang om ook de plugins en het Content Management Systeem (WordPress CMS) regelmatig bij te werken naar de laatste versies.

Websitebeheer voor vast bedrag per maand

Voor het beheren en onderhouden van uw (WordPress) website werken we met een maandabonnement. De bovenstaande werkzaamheden zullen dan ook maandelijks worden uitgevoerd om uw website up-to-date te houden. De hoogte van het bedrag hangt nauw samen met hetgeen u wilt. Al voor € 20,- per maand hebben wij een periodiek onderhoud aan de WordPress website. Wilt u ook beter gevonden worden in Google dan hebben wij een uitgebreider abonnement.

Website beheer uitbesteden aan Steensta Media?

Koffie zwart of met suiker? Wij waarderen het enorm dat u contact met ons op wilt nemen! Dit noemen we nou een website die scoort! Loop gerust eens binnen aan de Grebbe 8 te Someren. Daar staat ons kantoor. Gelieve van te voren even te bellen (0493 – 366 017) zodat we zeker op kantoor zijn! Zou jammer zijn als we elkaar mislopen (oh ja…  de melk is vaak op :))

Wat is webbeheer?

Een webmaster, ook webbeheerder of webmeester genoemd, is de beheerder van een website. Hij of zij maakt de pagina’s van een site en onderhoudt ze.

Zoek jij nog een goede webbeheerder? Neem contact met ons op.

Wat is website onderhoud?

Website onderhoud richt zich op het verbeteren en het behouden van eerder behaalde resultaten, dit middels; beveiliging van jouw website, snelheid van de website, up-to-date website/plugins en de welbekende support van Steenstra Media.

Wat doet een webbeheerder?

Naast het (technisch) up-to-date houden van de website verzorgen onze SEO experts ook Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Hierdoor wordt én uw website goed onderhouden én zorgen wij ervoor dat u meer bezoekers naar uw website krijgt! Tevens verzorgen wij on-page optimalisatie (meta titels, meta omschrijvingen en focus zoekwoord) en zorgen wij voor intern en externe linkbuilding!

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op.

Waarom webbeheer uitbesteden?

Webbeheer is voor vele bedrijven en branches interessant, aangezien wij ons steeds vaker online oriënteren. Wanneer je goed zichtbaar en vindbaar bent in de zoekmachines zal jouw organisatie onderdeel zijn van de customer journey van de gebruiker. Ben je niet vindbaar? Dan zal je hier ook nooit deel van uitmaken.

Daarnaast zal je voor een langdurige periode een goede vindbaarheid creëren, waardoor je veel relevant websiteverkeer genereert. De investering in webbeheer verdien je relatief snel terug door een besparing in advertentiekosten en/of een toename aan nieuwe klanten.

En met het uitbesteden van webbeheer wordt jij volledig ontzorgt, zodat jij je tijd beter kunt besteden.  Al deze werkzaamheden nemen veel tijd in beslag.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer bezoekers naar de website?

Stel je jezelf wel eens de vraag waarom sta ik niet op de eerste pagina in Google? Precies daarom kiezen steeds meer bedrijven voor Steenstra Media. Wanneer je ervoor kiest om het website beheer uit te besteden dan kunnen wij ervoor zorgen dat er meer gerichte bezoekers naar je website komen. Wij doen een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en gaan gericht optimaliseren.

Wil jij meer bezoekers? Neem contact met ons op.