Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Website laten beheren

Laat ons uw online belangen behartigen
Wilt u het beheer van uw website uitbesteden? Laat ons team de zorg uit handen nemen en u ontzorgen. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring die we combineren met SEO-kennis, evenals wat het beste is voor de doelstellingen van elke individuele klant om effectieve resultaten te bereiken!

Naast het up-to-date houden van de website verzorgen onze SEO experts ook Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Hierdoor wordt én uw website goed onderhouden én zorgen wij ervoor dat u meer bezoekers naar uw website krijgt! We hebben meer dan 13 jaar ervaring, en die ervaring combineren wij met onze SEO kennis én jouw doelen om zo doeltreffende resultaten te behalen.

website beheer uitbesteden + meer bezoekers

Up-to-date website én meer bezoekers genereren?

Een website zonder dat je er tijd in stopt wordt nooit een succes. Het is voor een website van cruciaal belang dat deze én (technisch) up-to-date is én dat er  relevante bezoekers naar je website komen. Alle aanpassingen, nieuwsberichten en andere items die geplaatst dienen te worden proberen wij binnen 48 uur op uw website te plaatsen. Naast het up-to-date houden van de website verzorgen wij Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Hierdoor wordt én uw website goed onderhouden én zorgen wij ervoor dat u meer bezoekers naar uw website krijgt!

Steenstra Media is een betrouwbaar internetbureau dat zorgt voor uw website. Wij bouwen & beheren succesvolle websites, webshops & online marketingcampagnes!

Wat kost website beheer?

Het beheren van een website kost tijd. Voor €100,- per maand beheren wij jouw (WordPress) website. We plaatsen nieuwsberichten, doen tekstuele aanpassingen en maken desgewenst nieuwe pagina’s aan. Dit is exclusief het maken van de teksten of het verzorgen van de fotografie.

Naast het beheer van de website proberen we meer relevante bezoekers naar jouw website te lokken. Onze SEO specialisten nemen je dan mee in de wereld van internetmarketing. We optimaliseren alle pagina’s in de website en gaan linkbuilding uitvoeren.  Mocht je de website ook technisch op orde willen houden, dus WordPress updates en onderliggende Plugins vragen wij €20,- per maand.

Website onderhoud

Wil jij de prestaties van jouw website verbeteren en zeker niet terug vallen met eerder behaalde resultaten? Kies dan voor het website onderhoudspakket bij Steenstra Media.

Voordelen van een website onderhoudspakket

  • Beveiliging van de website; back-ups, zwakke wachtwoorden, verouderde plugins, inbraakpogingen en malware.
  • Snelheid van de website; afbeelding en pagina optimalisatie, caching en andere Google snelheidsfactoren.
  • Up-to-date website; meeste recente versie van WordPress en PHP
  • Support van Steenstra Media; altijd bereikbaar, standaard maandelijks bedrag en een voortgangsrapportage.

Een goede oplossing om de kwaliteit van jouw website te waarborgen.

De SEO specialist in Someren

Wij als Steenstra Media zijn gespecialiseerd in hoge ranking in Google. Hierbij verzorgen wij on-page optimalisatie (meta titels, meta omschrijvingen en focus zoekwoord) en zorgen wij voor intern en externe linkbuilding. We gaan lokaal aan de slag en zorgen stapsgewijs ervoor dat je vindbaarheid wordt vergroot. Ben je opzoek naar een partner in de regio Someren, Asten, Ospel, Budel en Maarheeze die je op weg helpt met SEO? Wij helpen je graag verder om doeltreffende resultaten te behalen.

Wil je dat we alvast een blik werpen op de vindbaarheid? Neem contact op met Ties Steenstra (ties@steenstramedia.nl)

Meer bezoekers naar de website

Stel je jezelf wel eens de vraag waarom sta ik niet op de eerste pagina in Google? Precies daarom kiezen steeds meer bedrijven voor Steenstra Media. Wanneer je ervoor kiest om het website beheer uit te besteden dan kunnen wij ervoor zorgen dat er meer gerichte bezoekers naar je website komen. Wij doen een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en gaan gericht optimaliseren.

We doen een 0-meting zodat we kunnen laten zien welke stappen we gemaakt hebben! Middels verschillende tools kunnen we meten hoeveel bezoekers naar de website komen en hoe men binnen de website navigeert. Aan de hand van resultaten kunnen we de website verder optimaliseren.

 

Wat is webbeheer?

Een webmaster, ook webbeheerder of webmeester genoemd, is de beheerder van een website. Hij of zij maakt de pagina’s van een site en onderhoudt ze.

Zoek jij nog een goede webbeheerder? Neem contact met ons op.

Wat is website onderhoud?

Website onderhoud richt zich op het verbeteren en het behouden van eerder behaalde resultaten, dit middels; beveiliging van jouw website, snelheid van de website, up-to-date website/plugins en de welbekende support van Steenstra Media.

Wat doet een webbeheerder?

Naast het (technisch) up-to-date houden van de website verzorgen onze SEO experts ook Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Hierdoor wordt én uw website goed onderhouden én zorgen wij ervoor dat u meer bezoekers naar uw website krijgt! Tevens verzorgen wij on-page optimalisatie (meta titels, meta omschrijvingen en focus zoekwoord) en zorgen wij voor intern en externe linkbuilding!

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op.

Waarom webbeheer uitbesteden?

Webbeheer is voor vele bedrijven en branches interessant, aangezien wij ons steeds vaker online oriënteren. Wanneer je goed zichtbaar en vindbaar bent in de zoekmachines zal jouw organisatie onderdeel zijn van de customer journey van de gebruiker. Ben je niet vindbaar? Dan zal je hier ook nooit deel van uitmaken.

Daarnaast zal je voor een langdurige periode een goede vindbaarheid creëren, waardoor je veel relevant websiteverkeer genereert. De investering in webbeheer verdien je relatief snel terug door een besparing in advertentiekosten en/of een toename aan nieuwe klanten.

En met het uitbesteden van webbeheer wordt jij volledig ontzorgt, zodat jij je tijd beter kunt besteden.  Al deze werkzaamheden nemen veel tijd in beslag.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer bezoekers naar de website?

Stel je jezelf wel eens de vraag waarom sta ik niet op de eerste pagina in Google? Precies daarom kiezen steeds meer bedrijven voor Steenstra Media. Wanneer je ervoor kiest om het website beheer uit te besteden dan kunnen wij ervoor zorgen dat er meer gerichte bezoekers naar je website komen. Wij doen een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en gaan gericht optimaliseren.

Wil jij meer bezoekers? Neem contact met ons op.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl