Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt voor meer relevante bezoekers

Wordt uw website gevonden? En wordt uw website gevonden met de juiste zoekwoorden? Wat zijn de reacties vanuit de website? Is de conversie hoog? Heeft u genoeg relevante bezoekers op uw website?

Dit zijn belangrijke vragen die wij ons regelmatig stellen voor de website optimalisatie. Wilt u dat wij dit ook verzorgen voor uw website? Wij bieden u webbeheer pakketten aan. U heeft geen omkijken meer naar uw website.

 

Webbeheer voor meer bezoekers naar uw website

Met regelmaat verversen van bruikbare content. Dat is waar het om gaat.
Wat doen wij voor u:

> Externe linkbuilding
> Internet linkbuilding
> Meta gegevens optimaliseren
> Zoekwoorden onderzoek
> Posten van nieuwsberichten
> Conversie optimalisatie
> Google Analytics Rapportage
> Service gesprek
> Helpdesk

Wij kunnen middels Google Analytics in een oogopslag zien of er traffic (internetverkeer) is naar uw website en tevens kunnen we zien waar deze traffic vandaan komt. Op welke woorden u gevonden wordt en hoe lang bezoekers op uw website blijven. We kunnen uw website op veel meer aspecten analyseren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

"Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!"

5

Steenstra Media heeft ons voorzien van een compleet nieuwe identiteit waardoor onze bedrijven nu een mooie eenheid uitstralen. Tevens ontwerp en bouw van diverse websites & webshops waardoor we online enorm zijn gegroeid. Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!

Houthandel Looijmans | Onthout Ons!

"Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen"

5

Vanaf de eerste opzet heeft Steenstra Media ons begeleid met suggesties en tips over het, met name logisch en overzichtelijk, opzetten van een website. Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen.

ETB Willem Bos

"Wij hopen daarom ook op een verdere jarenlange prettige samenwerking met elkaar"

5

Korte lijntjes en vooral het oprechte gevoel van betrokkenheid bij onze markt zijn een mooie match waarop je vooraf hoopt en die tot dusverre ook uitkomen. Dat we samen nog een flinke weg te gaan hebben is ons beide duidelijk, maar de basis en het goede gevoel ligt er.

Alumero Finex Extrusions

"Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam"

5

Steenstra Media is vakkundig in hun vak en dat resulteert in een mooie & duidelijke website waarop ik veel positieve reacties krijg en ik enorm trots op ben. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam. Ik ervaar dat Steenstra Media het beste uit mijn website/bedrijf willen halen en dat stel ik op prijs!

Viek Uitvaartkisten

"Wij zijn zeer tevreden over de aanpak, begeleiding en de frisse ideeën van Steenstra Media"

5

Enige tijd geleden hebben wij Steenstra Media benaderd voor het wijzigen van onze identiteit & huisstijl en het realiseren van een nieuwe website + webshop. Er werden duidelijke tijdsafspraken gemaakt en wij werden daar tijdig aan herinnerd omdat ook wij onze werkzaamheden klaar moesten hebben.

Vinken Caravans
Beoordeel ons. Ja graag!

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap