Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Maak optimaal gebruik van je Wheelerdelta koppeling

Een moderne WordPress website en een goede koppeling met het door veel autobedrijven gebruikte Wheelerdelta van Autodata, vormen een uitstekende basis voor een succesvolle presentatie én verkoop van je voertuigen. Steenstra Media heeft exact de juiste kennis en expertise in huis om jou optimaal te helpen.

Zo hebben wij een koppeling ontwikkeld waarmee de gegevens van Autodata realtime te beheren zijn op een manier die bij jouw bedrijf past.

Een gepersonaliseerde Autodata koppeling

Met de WordPress koppeling van Steenstra Media worden de gegevens van Autodata direct (lokaal) verwerkt met als resultaat dat jouw bedrijf op een nog prominentere wijze naar voren komt. De occasions, nieuwe auto’s of andere voertuigen worden via Wheelerdelta ingevoerd en in de huisstijl op je website naar voren gebracht.

Belangrijk voordeel hierdoor is dat je niet meer gebonden bent aan de standaard opmaakmogelijkheden van Autodata. Steenstra Media zorgt dat je voertuigen volledig conform je eigen huisstijl in een aantrekkelijker presentatie worden weergegeven.

Voorbeeld auto websites

WordPress Website met koppeling Wheelerdelta

Een moderne WordPress website met koppeling voor Wheelerdelta kan Steenstra Media van A tot Z voor jou verzorgen. Met dit totaalpakket leg je een uitstekende basis voor een optimale presentatie van je nieuwe- en gebruikte voertuigen. Steenstra Media verzorgt het ontwerp en de ontwikkeling van de complete website met daarbij uiteraard de koppeling van- en naar Wheelerdelta.

Huidige website met koppeling Wheelerdelta

Is je huidige website nog  goed of ben je alleen op zoek naar een betere koppeling met meer individualiseringsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij lichten graag alle mogelijkheden toe.

Auto website laten maken met Wheelerdelta?

Ja leuk, daar krijg je geen spijt van! Steenstra Media uit Someren is een goed en doordacht internetbureau met een hoog service niveau. Website laten maken met Wheelerdelta koppeling, SEO of website beheer uitbesteden? Steenstra Media adviseert u graag en goed!

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl