Maak optimaal gebruik van je Wheelerdelta koppeling

Een moderne WordPress website en een goede koppeling met het door veel autobedrijven gebruikte Wheelerdelta van Autodata, vormen een uitstekende basis voor een succesvolle presentatie én verkoop van je voertuigen. Steenstra Media heeft exact de juiste kennis en expertise in huis om jou optimaal te helpen.

Zo hebben wij een koppeling ontwikkeld waarmee de gegevens van Autodata realtime te beheren zijn op een manier die bij jouw bedrijf past.

Een gepersonaliseerde Autodata koppeling

Met de WordPress koppeling van Steenstra Media worden de gegevens van Autodata direct (lokaal) verwerkt met als resultaat dat jouw bedrijf op een nog prominentere wijze naar voren komt. De occasions, nieuwe auto's of andere voertuigen worden via Wheelerdelta ingevoerd en in de huisstijl op je website naar voren gebracht.

Belangrijk voordeel hierdoor is dat je niet meer gebonden bent aan de standaard opmaakmogelijkheden van Autodata. Steenstra Media zorgt dat je voertuigen volledig conform je eigen huisstijl in een aantrekkelijker presentatie worden weergegeven.

Voorbeeld auto websites

WordPress Website met koppeling Wheelerdelta

Een moderne WordPress website met koppeling voor Wheelerdelta kan Steenstra Media van A tot Z voor jou verzorgen. Met dit totaalpakket leg je een uitstekende basis voor een optimale presentatie van je nieuwe- en gebruikte voertuigen. Steenstra Media verzorgt het ontwerp en de ontwikkeling van de complete website met daarbij uiteraard de koppeling van- en naar Wheelerdelta.

 

Huidige website met koppeling Wheelerdelta

Is je huidige website nog  goed of ben je alleen op zoek naar een betere koppeling met meer individualiseringsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij lichten graag alle mogelijkheden toe.

 

Auto website laten maken met Wheelerdelta?

Ja leuk, daar krijg je geen spijt van! Steenstra Media uit Someren is een goed en doordacht internetbureau met een hoog service niveau. Website laten maken met Wheelerdelta koppeling, SEO of website beheer uitbesteden? Steenstra Media adviseert u graag en goed!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

"Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!"

5

Steenstra Media heeft ons voorzien van een compleet nieuwe identiteit waardoor onze bedrijven nu een mooie eenheid uitstralen. Tevens ontwerp en bouw van diverse websites & webshops waardoor we online enorm zijn gegroeid. Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!

Houthandel Looijmans | Onthout Ons!

"Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen"

5

Vanaf de eerste opzet heeft Steenstra Media ons begeleid met suggesties en tips over het, met name logisch en overzichtelijk, opzetten van een website. Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen.

ETB Willem Bos

"Wij hopen daarom ook op een verdere jarenlange prettige samenwerking met elkaar"

5

Korte lijntjes en vooral het oprechte gevoel van betrokkenheid bij onze markt zijn een mooie match waarop je vooraf hoopt en die tot dusverre ook uitkomen. Dat we samen nog een flinke weg te gaan hebben is ons beide duidelijk, maar de basis en het goede gevoel ligt er.

Alumero Finex Extrusions

"Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam"

5

Steenstra Media is vakkundig in hun vak en dat resulteert in een mooie & duidelijke website waarop ik veel positieve reacties krijg en ik enorm trots op ben. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam. Ik ervaar dat Steenstra Media het beste uit mijn website/bedrijf willen halen en dat stel ik op prijs!

Viek Uitvaartkisten

"Wij zijn zeer tevreden over de aanpak, begeleiding en de frisse ideeën van Steenstra Media"

5

Enige tijd geleden hebben wij Steenstra Media benaderd voor het wijzigen van onze identiteit & huisstijl en het realiseren van een nieuwe website + webshop. Er werden duidelijke tijdsafspraken gemaakt en wij werden daar tijdig aan herinnerd omdat ook wij onze werkzaamheden klaar moesten hebben.

Vinken Caravans
Beoordeel ons. Ja graag!

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap