Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Waarom WordPress CMS systeem

Laten we starten met de hamvraag: Wat is WordPress? Het antwoord is eenvoudig: WordPress (marketleider) is een systeem om websites op te bouwen en als klant om te onderhouden. Als klant kan je gemakkelijk afbeeldingen en teksten (content) aanpassen. Je hebt hier dus geen internetbureau meer voor nodig. Er bestaan nog meer CMS systemen om websites of webshops mee te bouwen denk aan: Laravel, Drupal of Magento. Wij zijn van mening dat WordPress de meeste voordelen biedt. Bepaal zelf wanneer je de website of webshop gaat aanpassen! Een Content Management Systeem (CMS) biedt hier alle mogelijkheden toe.

 

Skarabee-Wheelerdelta-Rentman-koppelingen-WordPress Website

Voordelen WordPress

De voordelen van WordPress stapelen zich op, een systeem wat al meer dan 10 jaar bestaat en niet snel zal stoppen. Verder is het makkelijk in gebruik, veilig, nieuwe ontwikkelingen en altijd up-to-date. WordPress kent geen grenzen!

Enkele voordelen van het gebruik van WordPress CMS

  • Gemakkelijk in gebruik;
  • Makkelijk in uitbreidingen van functionaliteit;
  • Automatische updates;
  • Duizenden gratis Plug-ins beschikbaar;
  • Gemakkelijk sitemaps toevoegen;
  • Responsive CMS (geschikt voor alle mobiele apparaten);
  • Zoekmachine vriendelijk;

WordPress is namelijk ook ontwikkeld met in het achterhoofd “Google”. Het CMS maakt het gemakkelijk om je pagina’s zo op te bouwen dat Google de pagina’s op de juiste manier indexeert. Om de pagina’s voor Google goed in te richten heb je wel wat internetmarketing kennis nodig. Je hoeft weliswaar geen technische kennis te hebben maar een pagina voeden met de juiste content is van cruciaal belang voor de ranking.

Techniek, design en online strategie

Je kunt online voldoende technische ondersteuning krijgen van WordPress en er zijn een legio aanbieders die handleidingen hebben geschreven. Heb je een vraag op online marketing gebied omdat de pagina’s niet (goed) gevonden worden in Google. Met onze WordPress experts kunnen we je ondersteunen en eventuele (technische) aanpassingen doorvoeren. De techniek van een website speelt namelijk een cruciale rol in de vindbaarheid. Wanneer een (maatwerk) website gebouwd is door professionals zal de website in de basis al beter zijn dan een zelfgemaakte website in WordPress.

Heb je er alles aan gedaan maar de website is het nog nét niet (techniek, design of vindhaarbeid) Neem eens contact met ons op dan kunnen wij misschien helpen met gratis en vrijblijvend advies!

 

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl