Wij kunnen van alles vertellen over onszelf, maar het leek ons beter enkele klanten aan het woord te laten...

Wil je ook een recensie plaatsen? Graag! Dit kan door ons een mail te sturen of door het contactformulier in te vullen. Ook op Facebook of op Google kun je reacties plaatsen :)

Alumero Finex Extrusions | Jeroen van Bussel

Samenwerken met Steenstra Media is, tot op heden en in de korte tijd dat we nog maar samen zijn, als zeer positief ervaren! De overgang naar onze nieuwe website is met een hoog serviceniveau als erg prettig ervaren. Korte lijntjes en vooral het oprechte gevoel van betrokkenheid bij onze markt zijn een mooie match waarop je vooraf hoopt en die tot dusverre ook uitkomen. Dat we samen nog een flinke weg te gaan hebben is ons beide duidelijk, maar de basis en het goede gevoel ligt er.

Wij hopen daarom ook op een verdere jarenlange prettige samenwerking met elkaar.

Jeroen van Bussel

Viek Uitvaartkisten | Lieke Hurkmans

Waarom ik heb gekozen voor Steenstra Media is niet zo moeilijk. Steenstra Media is vakkundig in hun vak en dat resulteert in een mooie & duidelijke website waarop ik veel positieve reacties krijg en ik enorm trots op ben. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam. Ik ervaar dat Steenstra Media het beste uit mijn website/bedrijf willen halen en dat stel ik op prijs!! Enorm trots en blij met de resultaten en contacten die ik heb met Ties, van Steenstra Media.

Op naar een mooie toekomst!

Lieke Hurkmans

Vinken Caravans | Jan van den Boomen

Enige tijd geleden hebben wij Steenstra Media benaderd voor het wijzigen van onze identiteit & huisstijl en het realiseren van een nieuwe website + webshop. Er werden duidelijke tijdsafspraken gemaakt en wij werden daar tijdig aan herinnerd omdat ook wij onze werkzaamheden klaar moesten hebben. Het resulteert in een forse stijging van de bezoekers en aanvragen uit de website. De webshop heeft een update - migratie - gehad van Magento 1 naar Magento 2. Ook hier zijn de strakke deadlines gehaald en zijn wij voorzien van een webshop waar iedere dag veel bestellingen op binnen komen.

Kortom wij zijn zeer tevreden over de aanpak, begeleiding en de frissen ideeën van Steenstra media.

Jan van den Boomen

Houthandel Looijmans | Onthout Ons!

Samenwerken met Steenstra Media ervaren wij als een zeer prettige samenwerking.Door de vernieuwende en frisse ideeën van Steenstra Media hebben onze bedrijven weer een gezonde en toekomstbestendige uitstraling gekregen.

Steenstra Media heeft ons voorzien van een compleet nieuwe identiteit waardoor onze 2 bedrijven nu een mooie eenheid uitstralen. Tevens beheer ontwerp van diverse websites & webshops waardoor we online enorm zijn gegroeid. Zoekmachine optimalisatie en webbheer door Steenstra Media werkt!!

Marcel en Marie-Louise Looijmans

ETB Willem Bos | William Bos

Vanaf de eerste opzet heeft Steenstra Media ons begeleid met suggesties en tips over het, met name logisch en overzichtelijk, opzetten van een website. De enorme hoeveelheid aan gegevens die wij hebben aangeleverd hebben zij goed samengevat en gevoegd in een, volgens ons, zeer overzichtelijk aantal pagina’s. Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen.

Wij raden Steenstra Media zeker aan bij onze relaties.

William Bos

DAP Asten | Hilde Buitenhuis

Onze oude website was toe aan vervanging, maar we hadden geen idee bij wie we deze het beste konden laten maken. Onze collega's van het Veterinair Centrum Someren raadden ons Steenstra Media aan. Na een kennismakingsgesprek was het duidelijk dat Ties en zijn team de beste keus voor ons waren. De nieuwe website is precies geworden wat we wilden; makkelijk, overzichtelijk en professioneel. De communicatie en begeleiding was top en binnen de kortste keren stond onze nieuwe website als een huis.

Niet alleen aan de uitstraling wordt gedacht, maar bv. ook aan de online vindbaarheid en gebruiksgemak van de site. We kunnen deze makkelijk zelf aanpassen, maar bij vragen worden we snel geholpen.

Kortom, we zijn dik tevreden!

Hilde Buitenhuis

SVSH Tennis | Petra Verstappen

Onze tennisvereniging was toe aan een nieuwe website, het bestuur is op zoek gegaan naar een bedrijf om dit te realiseren. De goede recensies op hun website, en van" horen zeggen" heeft er toe geleid dat we voor Steenstra Media hebben gekozen. Na een kennismakingsgesprek was het voor het bestuur duidelijk dat Ties en zijn team een goede keuze was voor onze vereniging. Een goede communicatie, snelle reactie/actie, wij zijn enthousiast over het resultaat.

De nieuwe website ziet er niet alleen geweldig uit, maar is overzichtelijk en makkelijk.

Steenstra Media bedankt!

Petra Verstappen

Van Montfort & van Dijck | Joop van Dijck

Samenwerken met Steenstra Media is, zeer verfrissend, helder en vernieuwend. Zowel bij het ontwerp van het logo als het maken van de website. Ook beheert Steenstra Media onze website zodat deze altijd up-to-date tevens zorgt Steenstra Media ervoor dat er meer bezoeken naar onze website komen. Een stijging van de bezoekers naar de website met verhoging van de conversie! .

Joop van Dijck

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap