Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
nieuw ontwerp (ux-design) webshop OnthoutOns- Steenstra Media Reclame- en Internetbureau

Een webshop redesign

Niet alleen de conversie van een webshop is belangrijk, het oog wil ook wat! ???? Een doeltreffend en conversiegericht (ux)design.

Omdat de webshop van Onthout Ons! veel via mobiel wordt bezocht hebben we hiervoor een apart mobiel design gemaakt. Snel, gemakkelijk in gebruik en direct producten bestellen.

Bekijk webshop Onthout Ons!

Wanneer is het tijd voor een nieuwe website?

Het is tijd voor een nieuwe website wanneer het CMS (Content Management Systeem) niet gemakkelijk geupdate kan worden en er niet meer geoptimaliseerd kan worden. Dit kan verschillende oorzaken hebben: CMS is verouderd, Thema websites niet meer geupdate kunnen worden of er gewoonweg geen mogelijkheden zijn voor SEO optimalisatie. Een website gaat nou eenmaal geen eeuwen mee. Doorgaans gaan websites circa 3 tot 5 jaar mee.

Een website laten maken voor jouw bedrijf? Wij maken professionele websites voor een betaalbare prijs. Neem vrijblijvend eens contact op dan kunnen we samen brainstormen over jouw website!

 

 

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021