Wheelerdelta koppeling met WordPress

Voor een autobedrijf heeft Steenstra Media een nieuwe website ontwikkeld. Occasions worden real-time (en direct vindbaar) vanuit Wheelerdelta-Autodata getoond. Wijzigingen die worden aangebracht in Wheelerdelta worden direct verwerkt in de diverse autowebsites én in je eigen website. Het compleet nieuwe autobedrijf heeft naast de realisatie van de website ook het logo en de huisstijl door Steenstra laten maken.

ViergeverCars-Autodata-Wheelerdelta-website-Wordpress-Steenstra-Media-Someren

WordPress website en Wheelerdelta/Autodata

Autodata direct, realtime op je website in jouw eigen huisstijl? Wij maken alle communicatie uitingen die nodig zijn! Naast het professioneel bouwen van een maatwerk website verzorgen wij ook offline reclame-uitingen. Van Abri bushokjes, visitekaartjes tot geavanceerde online oplossingen. En daar houdt het nog niet op, want na oplevering van de website verzorgen wij SEO-optimalisatie. Desgewenst verzorgen wij maandelijks Update & onderhoud aan de website.

Website laten maken in WordPress met koppeling Autodata-Wheelerdelta? 

Wij zijn het all-in reclame-& internetbureau en werken online en offline in eigen (t)huis.  Steenstra Media heeft alle ingrediënten in huis voor goed doordachte en originele autowebsite. Wij hebben al verschillende autobedrijven zowel online als offline in de markt gezet! Wilt u uw autobedrijf ook een boost geven?

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap