Met "liefde voor werk" hebben wij de website gemaakt

Wij hebben afgelopen periode nauw samen gewerkt en gebruik gemaakt van elkaars kennis, expertise en netwerk. Continu werkt DEXIS aan professionele en individuele ontwikkeling van mensen en wij aan professionele websites. “DEXIS Arbeid staat voor een robuust team, een hechte en stevige groep professionals en een geïnspireerde groep creatieve mensen!” En dat werkt goed samen!

www.dexisarbeid.nl

Een internetbureau uw website laten maken 

Is jouw bedrijf ook actief in de dienstverlening of verzuim branche en je wilt uw website laten maken door een professioneel internetbureau? Kom gerust eens langs om inhoudelijk over je website te brainstormen. Graag van te voren even te bellen (06 - 144 11 812) zodat we zeker op kantoor zijn! Zou jammer zijn als we elkaar mislopen :)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden

Naast het maken van de website verzorgen wij ook de zoekmachine optimalisatie. SEO zorgt voor betere vindbaarheid in Google. Wilt u zoekmachine optimalisatie uitbesteden door een internetmarketing bureau? Meer bezoekers naar uw website omdat uw website hoger scoort in Google? Kom gerust eens langs om vrijblijvend over je (online) vindbaarheid te brainstormen. Graag van te voren even te bellen (06 - 144 11 812) zodat we zeker op kantoor zijn! Zou jammer zijn als we elkaar mislopen :)

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap