Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Website-houthandel-Looijmans-OnthoutOns-Steenstra-Media

Beleef hout op de nieuwe website

Al jaren een vaste klant bij Steenstra Media! Een super fijne samenwerking, al zeg ik het zelf ? Kijk zelf maar naar de website want deze staat boordevol informatie, leuke nieuwsberichten & prachtige projecten! Online een afspraak maken in de inspirerende showroom? Dat kan! Enkele maanden geleden mochten we daadwerkelijk aan de slag! Na een structureel plan van aanpak en een doordacht concept zijn we gestart met het ontwerp van de website. Uniek en eigentijds! Onthout Ons!

Zowel het design van de website als de techniek van de website worden in eigen huis gemaakt. Iedereen binnen het team van Steenstra is bij deze mooie opdracht betrokken. Ties voor het design en de communicatie. Ted voor de techniek. Tim voor de SEO (en de HTaccess… haha) en Luuk voor de technische SEO.

Bekijk website van Onthout Ons!

Fullservice Reclame-en Internetbureau in Someren

Wij maken alle soorten reclame die nodig is bij Houthandel Looijmans. Van dronevideo’s, bedrijfsfilms tot brochures en alle online activiteiten zoals: website, webshop, klantenportaal en en online-marketing activiteiten (SEO-optimalisatie). Wij zijn het fullservice Reclame-& Internetbureau in Someren en werken online en offline in eigen (t)huis. Steenstra Media heeft alle ingrediënten in huis voor goed doordachte en originele realisatie. Wij hebben met Onthout Ons! niet voor niets een marketing prijs gewonnen in houtwereld Nederland ?

Enthousiast geworden?

Ben je ook opzoek naar een Reclame-en Internetbureau die alle soorten reclame kan oppakken? Steenstra Media zet bedrijven in de markt (en op de kaart) en dat doen we voor veel mooie bedrijven in Someren, Asten, Deurne en omstreken. Enige ervaring hebben we dus wel ? Vol enthousiasme duiken wij in de opdracht en maken mooie doordachte ontwerpen of unieke campagnes.

Zorgen voor een optimaal bereik en maximaal rendement! Wij gaan geen uitdaging uit de weg…

Dus kom maar op ??

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl