Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Website-Jacobs Lijmwerken Steenstra-Media

Vernieuwend, makkelijk en de “wow-factor”!?

De website moet compleet anders want we willen een ons anders positioneren in de markt” aldus Mark Jacobs. We willen dat mensen die gaan bouwen ons kunnen benaderen omdat wij alles uit handen kunnen nemen. Daarbij maakt het voor ons niet uit of we in opdracht van een particulier of aannemer een project van A tot Z begeleiden of moeten samenwerken met een grote partij tijdens projectbouw. Een goede communicatie staat bij Jacobs Lijmwerken B.V. centraal!

Bekijk website Jacobs Lijmwerken

website-someren-Jacobs-Lijmwerken-SteenstraMedia

Website laten maken in regio Someren Asten?

Geen een bedrijf is hetzelfde! Daarom maken wij de website volledig maatwerk! Er wordt eerst gekeken wie de doelgroep is. Bij het maken van een website kijken we naar de rol die de website vervult in de totale communicatie. Aan de hand van uw budget bepalen we dan samen de te nemen route. Dankzij de langdurige samenwerking met verschillende professionals kunnen wij de complete marketing & communicatie uit handen nemen. Wat dacht je van sterke (web)teksten. K8 Communicatie helpt ons al jaren! Of wat te denken van een bedrijfsvideo. Want zeg het met een video! Westedit is hiervoor de juiste partij!

Steenstra Media maakt creatieve, effectieve en doordachte websites. We focussen ons op wat belangrijk is voor uw doelgroep.

Wij doen ook in reclame, maar dan anders!

Waarom een website laten maken door Steenstra Media uit Someren? Wij maken je website zo dat mensen een Wauw factor krijgen.  Een beleving waardoor de bezoeker niet meer om je heen kan en waardoor de conversies (aanvragen) omhoog schieten omhoog (of niet Mark!)

Het is prettig als er een expert meedenkt en de totale reclame uit handen kan nemen. Denk eens aan Steenstra Media, wedden dat wij jouw bedrijf een boost kunnen geven!  Zorgen voor een optimaal bereik en maximaal rendement! Wij gaan geen uitdaging uit de weg… Interesse? Stuur ons een berichtje of bel: 06-144411812

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl