Vernieuwend, makkelijk en de "wow-factor"!

👉"De website moet compleet anders want we willen een ons anders positioneren in de markt" aldus Mark Jacobs. We willen dat mensen die gaan bouwen ons kunnen benaderen omdat wij alles uit handen kunnen nemen. Daarbij maakt het voor ons niet uit of we in opdracht van een particulier of aannemer een project van A tot Z begeleiden of moeten samenwerken met een grote partij tijdens projectbouw. Een goede communicatie staat bij Jacobs Lijmwerken B.V. centraal!

Bekijk website Jacobs Lijmwerken

Website-Jacobs Lijmwerken Steenstra-Media
website-someren-Jacobs-Lijmwerken-SteenstraMedia

Website laten maken in regio Someren Asten?

Geen een bedrijf is hetzelfde! Daarom maken wij de website volledig maatwerk! Er wordt eerst gekeken wie de doelgroep is. Bij het maken van een website kijken we naar de rol die de website vervult in de totale communicatie. Aan de hand van uw budget bepalen we dan samen de te nemen route. Dankzij de langdurige samenwerking met verschillende professionals kunnen wij de complete marketing & communicatie uit handen nemen. Wat dacht je van sterke (web)teksten. K8 Communicatie helpt ons al jaren! Of wat te denken van een bedrijfsvideo. Want zeg het met een video! Westedit is hiervoor de juiste partij!

Steenstra Media maakt creatieve, effectieve en doordachte websites. We focussen ons op wat belangrijk is voor uw doelgroep.

Wij doen ook in reclame, maar dan anders!

Waarom een website laten maken door Steenstra Media uit Someren? Wij maken je website zo dat mensen een Wauw factor krijgen.  Een beleving waardoor de bezoeker niet meer om je heen kan en waardoor de conversies (aanvragen) omhoog schieten omhoog (of niet Mark!)

Het is prettig als er een expert meedenkt en de totale reclame uit handen kan nemen. Denk eens aan Steenstra Media, wedden dat wij jouw bedrijf een boost kunnen geven!  Zorgen voor een optimaal bereik en maximaal rendement! Wij gaan geen uitdaging uit de weg... Interesse? Stuur ons een berichtje of bel: 06-144411812

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap