Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoger scoren in Google, wie wil dat nou niet? SEO is geen eenmalige activiteit. Het is een continu proces, waarbij kennis van de nieuwste ontwikkelingen onmisbaar zijn. Deze kennis hebben wij in huis! U heeft ons per slot van rekening ook gevonden 🙂

Lees meer

SEA - Zoekmachine adverteren

Samen met u bepalen wij de trefwoorden die uw doelgroep vaak als zoekterm gebruikt. Alleen wanneer men als zoekopdracht één van de door u geselecteerde trefwoorden intypt wordt uw advertentie getoond.

Lees meer

Conversie optimalisatie

On-page optimalisatie is voor meer conversie. Conversie optimalisatie richt zich op het verbeteren van uw website met als doel meer rendement uit uw bezoekers te halen.

Lees meer

Remarketing

Alsnog de deal sluiten? Men klikt weg op uw website en toch nog een verkoop genereren. In een notendop Remarketing. Conversie door herhaling en alsnog extra verkoop, dat is de kunst van remarketing

Lees meer

Reclamebanners

Banner advertising is het adverteren via internet op andere websites. Deze advertenties verschijnen in de vorm van plaatjes (jpg, .png), animaties (.gif, flash) of interactief beeld (flash) in een vastgesteld formaat.

Lees meer