Hoger in Google door SEO/SEA

Tot online marketing wordt onder andere zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), remarketing, conversie optimalisatie gerekend. Wij hebben de juiste kennis in huis om uw online marketing naar een hoger niveau te tillen.

SEO & SEA Someren

Dit doen wij al voor veel tevreden klanten! Ook meer online rendement?

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoger scoren in Google, wie wil dat nou niet? SEO is geen eenmalige activiteit. Het is een continu proces, waarbij kennis van de nieuwste ontwikkelingen onmisbaar zijn. Deze kennis hebben wij in huis! U heeft ons per slot van rekening ook gevonden :)

Lees meer

SEA - Zoekmachine adverteren

Samen met u bepalen wij de trefwoorden die uw doelgroep vaak als zoekterm gebruikt. Alleen wanneer men als zoekopdracht één van de door u geselecteerde trefwoorden intypt wordt uw advertentie getoond.

Lees meer

Conversie optimalisatie

On-page optimalisatie is voor meer conversie. Conversie optimalisatie richt zich op het verbeteren van uw website met als doel meer rendement uit uw bezoekers te halen.

Lees meer

Remarketing

Alsnog de deal sluiten? Men klikt weg op uw website en toch nog een verkoop genereren. In een notendop Remarketing. Conversie door herhaling en alsnog extra verkoop, dat is de kunst van remarketing

Lees meer

Reclamebanners

Banner advertising is het adverteren via internet op andere websites. Deze advertenties verschijnen in de vorm van plaatjes (jpg, .png), animaties (.gif, flash) of interactief beeld (flash) in een vastgesteld formaat.

Lees meer
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap