Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Onlinemarketing bureau

Hoger in Google met SEO of adverteren in Google met AdWords (SEA) Tot online marketing wordt onder andere zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), remarketing, conversie optimalisatie gerekend. Wij hebben de juiste kennis in huis om jouw online marketing naar een hoger niveau te tillen.

SEO & SEA uitbesteden Someren

Levert jouw website daadwerkelijk rendement op? Wij zorgen voor de juiste online marketing mix en garanderen rendement! Een goede en gezonde mix tussen SEO (lange termijn visie) en SEA (korte termijn visie) is ons doel!

website beheer uitbesteden + meer bezoekers

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoger scoren in Google, wie wil dat nou niet? SEO is geen eenmalige activiteit. Het is een continu proces, waarbij kennis van de nieuwste ontwikkelingen onmisbaar zijn. Deze kennis hebben wij in huis! U heeft ons per slot van rekening ook gevonden ?

Lees meer over SEO uitbesteden

Google Ads (SEA)

Samen met u bepalen wij de trefwoorden die uw doelgroep vaak als zoekterm gebruikt. Alleen wanneer men als zoekopdracht één van de door u geselecteerde trefwoorden intypt wordt uw advertentie getoond.

Lees meer over Google Ads (SEA)
Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl