Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Doordachte websites & scorende webshops

Online media gaat vaak gepaard met een doordachte website of succesvolle webshop. Een website is het uithangbord van elke organisatie. Een fancy website met de meest moderne web technieken of een website gebaseerd op de bezoeker en de conversie. Wat voor website je ook hebt, vaak begint een zoektocht in zoekmachines zoals Google of Bing. Maar wordt u ook gevonden? En nog veel belangrijker is, wordt u gevonden op zoekwoorden die voor u belangrijk zijn?

Meten = weten

Nadat een website online is gezet (of een website bij ons in beheer is genomen) implementeren wij Google Analytics, Hotjar en tal van andere tools om de bezoekers te analyseren. Het gaat immers om het in kaart brengen van het gedrag om daarop de verbeteringen toe te passen in de website. Meten = weten.

online media website applicatie wordpress plugin

Website laten maken

We maken websites die er goed uitzien, erg goed worden gevonden in Google en we combineren dat met uitstekende support! Een volledige maatwerk website gebouwd op WordPress! Wij geven graag een advies wat voor u de beste keuze is.

Lees meer over website laten maken

Website beheer uitbesteden

We maken niet alleen websites, maar wij beheren ook websites voor onze klanten. Een website (technisch) onderhouden vergt veel tijd, tijd en aandacht die u uw website wellicht niet kan geven. Website beheer uitbesteden door onze SEO-experts

Lees meer over website beheer uitbesteden

Webshop laten maken

Een webshop geoptimaliseerd voor alle mobiele apparaten en gemakkelijk in beheer. Met passie en dosis gedrevenheid werken aan converterende webshops. Dat is wat wij doen! Wij hebben ons gespecialiseerd in maken van WordPress webshops (WooCommerce).

Lees meer over webshop laten maken

Social Media uitbesteden

Iedereen herkent het wel. Je hebt een zakelijk Facebook en Instagram account maar je doet er niks mee.. eeuwig zonde! Want daar ligt een enorme kans om de doelgroep te bereiken en je naamsbekendheid te vergroten.

Lees meer over Scoial Media uitbesteden

Bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfspresentatie met een video. Laat een bedrijfsvideo maken en laat (online) bezoekers zien wat uw bedrijf doet. Bekijk de mogelijkheden en bekijk opgeleverde bedrijfvideo’s voor tevreden opdrachtgevers.

Bedrijfsvideo maken

Website ontwerp

Kunnen we meer halen uit de bestaande website? Misschien met een aangepast webdesign. Past het ontwerp van de website bij uw bedrijfsidentiteit en de toekomst plannen? Een juiste combinatie tussen websitetechniek en het website ontwerp is onze uitdaging.

Lees meer over website laten ontwerpen
Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl