Doordachte websites & succesvolle webshops

Online media gaat vaak gepaard met een doordachte website of succesvolle webshop. Een website is het uithangbord van een organisatie. Veelal wordt er gezocht in zoekmachines zoals Google. Maar wordt u ook gevonden? En nog veel belangrijker is, wordt u gevonden op woorden die voor u belangrijk zijn?

Meten = weten

Wij kunnen middels Google Analytics in één oogopslag zien of er traffic is naar uw website. Bovendien zien we waar de bezoekers vandaan komen, op welke woorden u gevonden wordt en hoe lang de bezoeker op uw website blijft.

Website laten maken

We maken websites die er goed uitzien, erg goed worden gevonden in Google en we combineren dat met uitstekende support! Een volledige maatwerk-website of een website op basis van een thema, de keuze is aan u! Wij geven graag een advies wat voor u de beste keuze is.

Lees meer

Website beheer uitbesteden

We maken niet alleen websites, maar wij beheren ook websites voor onze klanten. Een website (technisch) onderhouden vergt veel tijd, tijd en aandacht die u uw website wellicht niet kan geven. Onze SEO-experts zijn er in gespecialiseerd en wij doen niets anders.

Lees meer

Webshop laten maken

Een maatwerk WordPress- of Magento webshop laten maken. Een webshop geoptimaliseerd voor alle mobiele apparaten en gemakkelijk in beheer. Met passie en een dosis gedrevenheid werken aan websites en webshops. Dat is wat wij iedere dag doen!

Lees meer

Wheelerdelta met WordPress

Een moderne WordPress website en een goede koppeling met het door veel autobedrijven gebruikte Wheelerdelta van Autodata, vormen een uitstekende basis voor een succesvolle presentatie én verkoop van je voertuigen. Steenstra Media heeft exact de juiste kennis en expertise in huis om jou optimaal te helpen.

Lees meer

Website optimalisatie (on-page)

Uw website of webshop wordt gevonden maar er komt te weinig respons (conversie) uit de website of webshop. De SEO experts van Steenstra Media kunnen je website optimaliseren waardoor de conversie omhoog gaat! Wil je weten hoe?

Lees meer
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap