Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Gewoon doen en kei hard werken!
Dat is Steenstra Media

Topprestaties leveren vraagt om een uiterste inzet van iedereen. Gedrevenheid, enthousiasme en de wil om voor de winst te gaan doen de rest. Wij zetten alles op alles voor 100% tevreden klanten en gaan geen uitdaging uit de weg!

Bij Steenstra Media hebben we alle expertise in huis om jouw doelstellingen te behalen. Of het nu gaat om de juiste strategie, een mooi grafisch ontwerp, een stabiele technische oplossing of uitwerken van een online marketing plan.

Tim

Social Media & SEO specialist

Bekend gezicht van Steenstra Media. Kwam koffie en iets lekkers brengen bij het Beatrixbad, heeft de verhuizing naar het kantoor in Someren-Eind nog meegemaakt. Daar zijn spullen gepakt en verhuisd naar de Randweg en zit nu op een vertrouwde plek aan de Grebbe.

Stuur een email

Lieke

Social Media & junior SEO marketeer

De nieuwste telg in de Steenstra Media familie. Veel ervaring met het in toom houden van pubers, is gewend om de lakens uit te delen. Niet alleen thuis maar ook met haar andere bezigheden, bij ons zal ze haar mannetje staan! Iedere dag goed gemutst, zonnetje op kantoor!

Stuur een email

Ellen

Administratief medewerkster

Vrolijk op de fiets vanuit Lierop, als het weer dan maar meezit. Brengt nog wel eens een boterhamtrommeltje naar het Varendonck College als het moet. Is vasthoudend in het goed afronden van de financiën. Zorgzaam en ontzettend sociaal! Iedereen weer blij als ze er is op donderdag.

Stuur een email

Ties

(Web)Designer, SEO & duizendpoot

Aan de grondslag van dit bedrijf ging hij vooraf. Klaar met zijn studie, laptop aangeschaft en als creatief brein aan de slag gegaan, startend vanuit de woonkamer bij zijn ouders. Het resultaat bekend. Altijd doelgericht en een gruwelijke hekel aan verliezen (gelukkig komt dit niet veel voor 😊).

Stuur een email

Kennismaken met Steenstra Media

Kennismaken met ons bedrijf is kennismaken met een bescheiden, nuchtere en gezonde kijk op uw reclame activiteiten. Zowel online reclame zoals een webshop of een website laten maken alsook het beheren van een website ben je bij ons aan het juiste adres (Grebbe 8 Someren). Wil je SEO uitbesteden of ben je opzoek naar een reclamebureau die gewoon alles uit handen kan nemen als het gaat om reclame, neem dan vooral contact op!

We willen samen met jou een team vormen zodat we op marketing- en communicatiegebied topprestaties kunnen leveren. Prestaties waar jij mee verder komt!

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl