Wij zijn Steenstra Media. Hét reclame- en internetbureau uit Someren

Topprestaties leveren vraagt om een uiterste inzet van iedereen. Gedrevenheid, enthousiasme en de wil om voor de winst te gaan doen de rest. Wij zetten alles op alles voor 100% tevreden klanten en gaan geen uitdaging uit de weg! Of het nu gaat om de branding en strategie, een nieuwe website of de online marketing. Wij helpen u van concept tot detail.

Bij Steenstra Media hebben we alle expertise in huis om uw doelstellingen te behalen.

Maak kennis met ons team

Marie-Louise

Webbeheer & SEO specialist

Al jarenlang samengewerkt met Steenstra Media op Marketing en Media gebied vanuit een ander bedrijf. Nu zelf plaatsgenomen achter een bureau op het kantoor bij Steenstra en zorgt ze voor ondersteuning van activiteiten voor onze klanten.

Ellen

Administratief medewerkster

Vrolijk op de fiets vanuit Lierop, als het weer dan maar meezit. Brengt nog wel eens een boterhamtrommeltje naar het Varendonck College als het moet. Is vasthoudend in het goed afronden van de financiën. Zorgzaam en ontzettend sociaal! Iedereen weer blij als ze er is op donderdag.

Tim

Social Media & SEO specialist

Bekend gezicht van Steenstra Media. Kwam koffie en iets lekkers brengen bij het Beatrixbad, heeft de verhuizing naar het kantoor in Someren-Eind nog meegemaakt. Daar zijn spullen gepakt en verhuisd naar de Randweg en zit nu op een vertrouwde plek aan de Grebbe.

Ties

(Web)Designer, SEO & duizendpoot

Aan de grondslag van dit bedrijf ging hij vooraf. Klaar met zijn studie, laptop aangeschaft en als creatief brein aan de slag gegaan, startend vanuit de woonkamer bij zijn ouders. Het resultaat bekend. Altijd doelgericht en een gruwelijke hekel aan verliezen (gelukkig komt dit niet veel voor 😊).

Kennismaken met Steenstra Media

Kennismaken met ons bedrijf is kennismaken met een bescheiden, maar nuchtere en gezonde kijk op uw reclame activiteiten. Zowel online reclame als een webshop of een website laten maken maar ook het beheren van een website zit u bij ons goed. Wilt u SEO uitbesteden of ben je opzoek naar een reclamebureau die gewoon alles uit handen kan nemen als het gaat om reclame, neem dan vooral contact op, want daar zijn wij kei goed in.

We willen samen met u een team vormen zodat we op marketing- en communicatiegebied topprestaties kunnen leveren. Prestaties waar u op kunt bouwen.