Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Gewoon doen en kei hard werken.
Dat is Steenstra Media

Topprestaties leveren vraagt om een uiterste inzet van iedereen. Gedrevenheid, enthousiasme en de wil om voor de winst te gaan doen de rest. Wij zetten alles op alles voor 100% tevreden klanten en gaan geen uitdaging uit de weg! Wij zetten net dat extra stapje!

Team-steenstramedia-website-maken-someren-asten

Kennismaken met Steenstra Media

Kennismaken met ons bedrijf is kennismaken met een bescheiden, nuchtere en gezonde kijk op uw reclame activiteiten. Zowel online reclame zoals een webshop of een website laten maken alsook het beheren van een website ben je bij ons aan het juiste adres (Grebbe 8 Someren). Wil je SEO uitbesteden of ben je opzoek naar een reclamebureau die gewoon alles uit handen kan nemen als het gaat om reclame, neem dan vooral contact op!

We willen samen met jou een team vormen zodat we op marketing- en communicatiegebied topprestaties kunnen leveren. Prestaties waar jij mee verder komt!

Onze klanten

Van de bakker op de hoek, de sportvereniging uit het dorp of de grote mulitnational uit de stad. Steenstra Media heeft een diversiteit aan klanten.

Bekijk het overzicht van onze zeer gewaardeerde klanten

Klantenreacties

Wat vinden onze klanten van onze producten/ diensten en waarmee typeren ze Steenstra Media.

Kom meer te weten door klantenreacties

Sponsoring

Graag denken wij mee met de lokale vereniging en tonen wij onze maatschappelijke betrokkenheid. Een overzicht wat voor Steenstra Media echt belangrijk is, behoud van verenigingen; sponsoring!

 

Geef jij de voorzet?

Kop ik 'm in!

We maken graag tijd voor jou!

Ties Steenstra

06 144 11 812 of stuur een e-mail

Ties Steenstra | Eigenaar Steenstra Media