Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Webapplicaties en software op maat!

Je hebt een goed idee en wil deze online gaan wegzetten! Maar hoe werk je dat idee nou technisch uit? Daar heb je webbehouwers voor nodig (bijvoorbeeld Steenstra Media) Online applicaties, webconcepten en platformen, wij ontwikkelen met onze eigen programmeurs of hebben externe professionals waar we al jaren mee werken.

 

Website-BerkvensBanden-Someren-SteenstraMedia

Je wil de functionaliteit van de website optimaliseren/ uitbreiden door middel van een webapplicaties. Een koppeling kan gemaakt worden met een WordPress Plugin. Wij adviseren dan wel een maatwerk website te laten bouwen. Een website koppelen aan de grotere databases om voor jou als autodealer, makelaar of verhuurbedrijf real-time het actuele aanbod met alle ingevoerde media en specificaties te tonen.

WordPress en Wheelerdelta

Je hebt een autobedrijf en gebruikt occasion beheer met bijvoorbeeld software Wheelerdelta (Cardesk – Autodata). Wij kunnen met onze WordPress plug-inn een maatwerk koppeling bouwen in de website. De website moet dan wel in WordPress gebouwd zijn óf we maken een maarwerk website in WordPress.

Bekijk ons portfolio eens. Daar lichten we enkele mooie autobedrijf websites uit.

Skarabee en WordPress

Voor de makelaar hebben we de oplossing als je gebruik maakt van bijvoorbeeld Skarabee. Met een Skarabee WordPress plug-in laad je alle woningen, bedrijfspanden en nieuwbouwprojecten gemakkelijk in de website. Heb je een bestaande website dan kijken wij graag mee en bedenken we samen een passende oplossing. Wil je een nieuwe makelaar website laten maken dan maken ook dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak!

Bekijk ons portfolio eens. Daar lichten we enkele mooie makelaar websites uit.

Er zijn nog tal van online platformen in diverse branches waar je gebruik van kunt maken. Naast Skarabee en Wheelerdelta heb je bijvoorbeeld ook Rentman voor de verhuurbranche. Altijd een compleet overzicht van je materialen in één scherm, vanaf iedere locatie. Rentman visualiseert je voorraad in een tijdlijn, zodat je altijd zicht hebt op beschikbaarheid en tekorten. Ook daar hebben wij custom oplossingen voor bekijk deze casus voor koppeling Rentman

 

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl