WordPress Plugins

U wilt de functionaliteit van uw website optimaliseren door middel van website applicaties? Een koppeling kan gemaakt worden met een WordPress Plugin. Zo kunt u uw website koppelen aan de grotere databases!

Voor u als autodealer, makelaar of verhuurbedrijf  zijn er diverse mogelijkheden. De Plugin neemt real-time het actuele aanbod met alle ingevoerde media en specificaties over en toont deze via jouw WordPress website.

WordPress koppelen met Skarabee

De koppeling Skarabee is onmisbaar voor iedere makelaar! Een kwalitatieve dienstverlening vormt de basis van jouw reputatie en succes als makelaar. Daarom houden ze bij de ontwikkeling van Skarabee steeds drie objectieven voor ogen: werkmethode, comfort en controle. Skarabee is opgemaakt in een full responsive design. Word beter vindbaar en presenteer je gehele aanbod op de best mogelijke manier!

Full responsive
Moderne klant- & dossierbehandeling
Optimaal gebruiksgemak

Voorbeeld websites

voorbeeld wordpress plugin wijnen vastgoed
voorbeeld website applicatie wijnen vastgoed

Wheelerdelta koppeling met WordPress 

Uw auto voorraad verdient de beste online presentatie. Of het nu gaat om occasions, demo's of nieuwe auto's. Met Wheelerdelta zijn uw advertenties altijd up-to-date én onderscheidend. De beste keuze voor dealers, holdingen en autobedrijven.

Voorraad online plaatsen
Voertuigopties zeer compleet uitgewerkt
Onderscheidend auto's adverteren op alle portalen

Voorbeeld websites

voorbeeld website applicatie thijs timmermans
voorbeeld wordpress plugin otto de gooijer

Rentman koppeling met WordPress

Ervaar de nieuwe generatie verhuursoftware! Versimpel je complete voorraadbeheer met Rentman. Altijd een compleet overzicht van je materialen in een scherm, vanaf iedere locatie. Rentman visualiseert je voorraad in een tijdlijn, zodat je altijd zicht hebt op beschikbaarheid en tekorten.

Efficiënt projectbeheer
Slim materialen managen
Crew- & transportplanning

Voorbeeld websites

voorbeeld website applicatie top partyverhuur
voorbeeld wordpress plugin top partyverhuur
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

"Steenstra Media heeft ons bedrijf voorzien van een hele mooie en super overzichtelijke website"

5

Super trots zijn wij op onze nieuwe website.. Steenstra Media heeft ons bedrijf voorzien van een hele mooie en super overzichtelijke website. De lijntjes zijn kort en de communicatie is heel goed, snel en ze doen hun uiterste best om met heel vernieuwende en passende ideeën te komen.. Wij zijn echt tevreden en raden Steenstra Media dan ook zeker aan!!

Raijmakers Someren

"goede begeleiding en korte lijntjes van Steenstra Media"

5

De goede begeleiding en korte lijntjes van Steenstra Media hebben wij als zeer prettig ervaren. Naast het ontwerpen van onze twee nieuwe websites hebben ze ook onze sfeervolle veranda brochure ontworpen. Het website beheer en de SEO die Steenstra voor ons doet werkt meteen! We hebben al veel meer online aanvragen binnengekregen als voorheen

Van den Eijnde Woninginrichting & Zonwering

"We zien binnen enkele weken al dat er meer aanvragen via onze website binnenkomen dan voorheen"

5

Steenstra Media heeft onze website met de bestaande webshop helemaal vernieuwd. We zien binnen enkele weken al dat er meer aanvragen via onze website binnenkomen dan voorheen. Dat smaakt naar meer.

Steenstra Media…..Meedenkend, communicatief sterk, goeie ideeën!

Top Partyverhuur

"Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!"

5

Steenstra Media heeft ons voorzien van een compleet nieuwe identiteit waardoor onze bedrijven nu een mooie eenheid uitstralen. Tevens ontwerp en bouw van diverse websites & webshops waardoor we online enorm zijn gegroeid. Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!

Houthandel Looijmans | Onthout Ons!

"Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen"

5

Vanaf de eerste opzet heeft Steenstra Media ons begeleid met suggesties en tips over het, met name logisch en overzichtelijk, opzetten van een website. Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen.

ETB Willem Bos

"Wij hopen daarom ook op een verdere jarenlange prettige samenwerking met elkaar"

5

Korte lijntjes en vooral het oprechte gevoel van betrokkenheid bij onze markt zijn een mooie match waarop je vooraf hoopt en die tot dusverre ook uitkomen. Dat we samen nog een flinke weg te gaan hebben is ons beide duidelijk, maar de basis en het goede gevoel ligt er.

Alumero Finex Extrusions

"Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam"

5

Steenstra Media is vakkundig in hun vak en dat resulteert in een mooie & duidelijke website waarop ik veel positieve reacties krijg en ik enorm trots op ben. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam. Ik ervaar dat Steenstra Media het beste uit mijn website/bedrijf willen halen en dat stel ik op prijs!

Viek Uitvaartkisten

"Wij zijn zeer tevreden over de aanpak, begeleiding en de frisse ideeën van Steenstra Media"

5

Enige tijd geleden hebben wij Steenstra Media benaderd voor het wijzigen van onze identiteit & huisstijl en het realiseren van een nieuwe website + webshop. Er werden duidelijke tijdsafspraken gemaakt en wij werden daar tijdig aan herinnerd omdat ook wij onze werkzaamheden klaar moesten hebben.

Vinken Caravans

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap