Webapplicatie ontwikkeling en software

Software oplossingen voor automatisering. Samen met onze partners ontwikkelt Steenstra Media innovatieve en maatwerk webapplicaties die volledig afgestemd zijn op uw wensen. Of het nu gaat om software, een nieuw portaal of aanpassing op een bestaand platform. Bij Steenstra Media geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij we u als klant actief betrekken in alle fases, van het eerste idee tot het uiteindelijke concept, de ontwikkeling (sprints) en de uiteindelijke oplevering. Deze bewezen werkwijze is de bouwsteen van ons succes en staat garant voor hoogwaardige maatwerk software. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek de mogelijkheden die wij bieden. Samen brengen we uw ideeën tot leven.

Op maat gemaakte software met eigen backend en API’s voor uw bedrijf

Soms heeft een webapp of website behoefte aan meer functionaliteit dan standaardoplossingen kunnen bieden. Wanneer een gewone website niet volstaat, ontwikkelen wij software op maat om aan al uw specifieke wensen te voldoen. Steenstra Media maakt gebruik van moderne frameworks, waarbij uw input een prominente rol speelt. Of het nu gaat om het ontsluiten van bestaande systemen via een webapplicatie of website, wij ontwikkelen uw maatwerk software. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij op maat gemaakte softwareoplossingen kunnen bieden die perfect passen bij de behoeften van uw bedrijf.

Maatwerk development en API’s

Door gebruik te maken van geavanceerde ontwikkeltools en methoden garanderen wij een efficiënte ontwikkeling van de webapplicatie. Door onze ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties denken wij mee in de automatisering. Het automatiseren van bedrijfsprocessen kunnen ervoor zorgen dat uw organisatie groeit en dat u uiteindelijk kosten bespaart.

Webapplicaties en maatwerk software

Neem eens een kijkje in ons portfolio “Wall of Fame”. Daar staan webapplicaties en maatwerk software die we graag uitlichten. Alle webapps en software zijn ontworpen en geproduceerd in nauw overleg met de opdrachtgevers.

Steenstra Media: Webapplicaties – Maatwerk Software

Een webapplicatie is een op maat gemaakt stuk software dat volledig op het web draait. Hierdoor is de software toegankelijk vanaf elk apparaat. In tegenstelling tot desktopapplicaties of apps hoef je geen software te downloaden om een webapplicatie te gebruiken. Geen gedoe met updates voor de eindgebruiker om de software actueel te houden; alles gebeurt automatisch, zonder dat de gebruiker er iets van merkt.

Webapplicatie laten maken

Bij Steenstra Media zijn de mogelijkheden bij het laten bouwen van webapplicaties eindeloos; of u nu een kennisplatform voor uw klanten wilt laten bouwen, zeer complexe bedrijfsprocessen wilt automatiseren of behoefte heeft aan (zzp) planning software. Door het combineren van technieken en functionaliteiten kan zelfs een geheel nieuw concept ontstaan. Denk goed na over de functionaliteiten die een applicatie op de lange termijn moet vervullen; op die manier creëert u toekomstbestendige software die robuust genoeg is om tegen een stootje te kunnen. Steenstra Media staat klaar om samen met u een webapplicatie te ontwikkelen die aan al uw unieke behoeften voldoet en die klaar is voor de toekomst.

Maatwerk software

Zodra er behoefte ontstaat aan interactiviteit, worden er vaak hogere eisen gesteld aan zo’n website. U wilt bijvoorbeeld dat gebruikers kunnen inloggen, verschillende gebruikers moeten verschillende rechten hebben, of een webshop moet een uitgebreide productvergelijker bevatten. Dit alles moet naadloos (en razendsnel) communiceren met een onderliggende database. Deze vorm van interactie vraagt vrijwel altijd om maatwerk. Wanneer u ervoor kiest een applicatie te laten maken, voldoet deze precies aan de eisen die uw bedrijfsprocessen stellen. Steenstra Media staat voor u klaar om een webapplicatie te ontwikkelen die perfect aansluit op uw unieke behoeften.

Werkmethode voor webapplicatieontwikkeling

Kennismaking en wensen bespreken

Onze eerste afspraak maken wij graag bij u op kantoor. Zo maken wij ook kennis met uw bedrijf. Ons proces begint met een grondige inventarisatie waarin we uw behoeften, doelen en verwachtingen verkennen. Dit inzicht vormt de basis voor een succesvolle samenwerking.

Planning en concept

Na het verzamelen van de benodigde informatie gaan we over tot strategische planning. We bepalen welke technologieën en frameworks het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie. Daarnaast werken we aan de conceptuele structuur van de webapplicatie, waarbij we rekening houden met zowel design als functionaliteit.

Ontwerp

Het ontwerp van de webapplicatie is een cruciale fase waarin we de visuele en interactieve aspecten definiëren. We creëren wireframes en maken hier designs van om u een voorproefje te geven van het uiteindelijke product. Hierbij wordt uw feedback meegenomen, zodat we zeker zijn dat het ontwerp volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Ontwikkeling en development

Zodra het wireframe is goedgekeurd, gaan we over tot de daadwerkelijke, ontwerp en  ontwikkeling van de webapplicatie. Ons ervaren team van ontwikkelaars maakt gebruik van geavanceerde technologieën om een robuuste en goed presterende applicatie te bouwen.

Testen van de applicatie

Grondig testen is essentieel om de functionaliteit en stabiliteit van de webapplicatie te waarborgen. We voeren uitgebreide tests uit om eventuele bugs of knelpunten te identificeren en zorgen ervoor dat de applicatie soepel en betrouwbaar functioneert.

Lancering en ondersteuning

Na succesvolle tests wordt de webapplicatie gelanceerd. Steenstra Media blijft betrokken tijdens dit proces en biedt indien nodig ondersteuning. We zorgen ervoor dat uw webapplicatie voldoet aan alle vereisten en klaar is voor gebruik.

Onze betrokkenheid stopt niet na de lancering. We bieden voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw webapplicatie up-to-date blijft en eventuele toekomstige ontwikkelingen worden geïmplementeerd. Met deze doordachte werkwijze streeft Steenstra Media ernaar om hoogwaardige, op maat gemaakte webapplicaties te leveren die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook voorbereid zijn op de toekomst.

Samen werken uw webapplicatie

Koffie zwart of met suiker? Wij waarderen het enorm dat u contact met ons op wilt nemen! Dit noemen we nou een website die scoort! Loop gerust eens binnen aan de Grebbe 8 te Someren. Daar staat ons kantoor. Gelieve van te voren even te bellen (0493 – 366 017) zodat we zeker op kantoor zijn! Zou jammer zijn als we elkaar mislopen (oh ja…  de melk is vaak op :))