Een doordacht ontwerp vertelt een verhaal

Een doordacht ontwerp vervult niet alleen een functie; het vertelt een verhaal. Een verhaal dat de essentie vangt van een merk of bedrijf. Het is niet alleen belangrijk dat uw klant de boodschap begrijpt, maar ook dat ze het daadwerkelijk voelen.

Ons streven is om de kernwaarden en visie van uw bedrijf tastbaar te maken, zowel offline als online. Dit realiseren we vanuit ons kantoor in Someren. Wij kunnen goed luisteren, we kunnen vragen stellen en creatief meedenken in uw nieuwe identiteit. Zo zetten wij bedrijven in de markt.

Concept en ontwerp van logo, beeldmerk en een huisstijl

Concept en vormgeving van logo, beeldmerk en huisstijl spelen een cruciale rol in corporate identity. Het draait allemaal om identiteit, vertrouwen, behoeften, waarden en de manier van leven, en hoe dit zich manifesteert in de communicatie. Als ontwerpers brengen wij deze kernwaarden tot leven in de gewenste reclame-uitingen.

Wij vertalen het ontwerp van het logo, beeldmerk en de huisstijl naar diverse platforms, waaronder websites, sociale media, directe huisstijldragers zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en html e-mailhandtekeningen, evenals brochures, bedrijfsmagazines, advertenties, interne en externe communicatie.

Logo’s en identiteiten die we hebben ontworpen

Neem eens een kijkje in ons portfolio “Wall of Fame”. Daar staan prachtige corporate identiteit projecten die we graag uitlichten. Alle identiteiten zijn ontworpen en geproduceerd in nauw overleg met de opdrachtgevers.

Redesign van bedrijfslogo, beeldmerk of huisstijl

Soms raakt een logo verouderd en niet meer in lijn met uw toekomstplannen, maar het loslaten ervan kan een uitdaging zijn. Het is dan essentieel om het logo te restylen en weer helemaal up-to-date te brengen. Steenstra Media analyseert uw bedrijf grondig, waarbij we kijken naar uw kernwaarden, activiteiten en doelgroep om de mogelijkheden te ontdekken om uw bedrijf opnieuw te positioneren. Op basis daarvan voeren wij een restyling uit van uw logo, beeldmerk en huisstijl.

Branding en herpositioneren van uw bedrijf doe je niet zomaar, hier moet een gedegen plan ten grondslag liggen.

We hebben een leuk blog geschreven: Waarom offline reclame inzetten

Herkenbaar in één oogopslag

Onze logo-ontwerpen worden gekenmerkt door:

  1. Herkenbaar: Een logo moet altijd en overal gemakkelijk te herkennen zijn.
  2. Authentiek: Het logo moet perfect passen bij jou en jouw onderneming.
  3. Eenvoud: Kracht schuilt in eenvoudige ontwerpen. less = more
  4. Tijdloos: Een goed logo blijft relevant en stijlvol door de jaren heen.
  5. Toepasbaar: Het logo is geschikt voor gebruik op de website, op Social Media en overige online kanalen

Samen werken aan doeltreffend resultaat?

Koffie zwart of met suiker? Wij waarderen het enorm dat je contact met ons op wilt nemen! Dit noemen we nou een website die scoort 🙂 Loop gerust eens binnen aan de Grebbe 8 te Someren. Daar staat ons kantoor. Gelieve van te voren even te bellen (0493 – 366 017) zodat we zeker op kantoor zijn! Zou jammer zijn als we elkaar mislopen (oh ja… de melk is vaak op :)) En trouwens, wist je dat voor brochure- en foldermateriaal, evenals voor contentmarketing, copywriting en signing, je bij Steenstra Media aan het juiste adres bent? We staan klaar om je creatieve ideeën tot leven te brengen!