Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Webshop laten maken?

Een webshop geoptimaliseerd voor alle mobiele apparaten en gemakkelijk in beheer. Met passie en dosis gedrevenheid werken aan uw nieuwe succesvolle webshop. Dat is wat wij iedere dag doen!. Wij hebben ons gespecialiseerd in WordPress (WooCommerce). Wij hebben in de loop der tijd prachtige en succesvolle webshops opgeleverd. Bekijk ons werk en laat je overtuigen!

Sisow koppeling Wordpress

Webshop ook op mobiel. Maak je webshop responsive!

De bezoekers van de nieuwe webshop gaan we sturen door middel van een op maat gemaakt webshopontwerp. Het onderscheidend vermogen van uw onderneming vertalen wij in een krachtig en doordacht ontwerp. We gaan ervoor zorgen dat bezoekers vanaf het eerste moment zich “thuis” en “betrokken” voelen, of men nu via een tablet, mobiel of pc inloggen.

Meer bestellingen, meer conversie

Wij zorgen ervoor dat uw webshop scoort! En dat doen wij dus middels een krachtig ontwerp maar ook door meer bezoekers te garanderen naar je webshop. Hoe meer “gerichte” bezoekers hoe meer conversie. Door onze SEO optimalisatie zorgen wij ervoor dat er meer bezoekers (= meer bestellingen) naar de webshop komen.

Wat kost een webshop laten maken?

Een goede webshop hoeft niet duur te zijn. Als we uw wensen hebben geïnventariseerd, beloven we een ding: u krijgt altijd een scherpe offerte die past bij uw wensen en behoeften. Immers, het doel van je shop bepaalt de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs van de webshop.

Meer bezoekers naar de webshop

We maken niet alleen webshops, maar wij beheren ook webshops voor onze klanten. Met onze Webbeheer mogelijkheden zorgen wij voor meer gerichte bezoekers naar de webshop. Onze SEO-experts zijn er in gespecialiseerd en wij doen niets anders. Neem ook eens een kijkje in ons opgeleverd werk. We hebben tal van mooie en succesvolle webshops opgeleverd!

Wat is een maatwerk webshop?

Maatwerk webshop betekent dat de webshop specifiek voor jou (en jouw bedrijf) wordt ontworpen en wordt gebouwd. Onze designer gaat eerst alle unieke pagina’s ontwerpen voordat deze door gaat naar de programmeur.

Het is de beste manier om de identiteit van jou/jouw bedrijf te vertalen naar een online webwinkel. Maatwerk webshop die past bij jou en jouw organisatie. Bij veel webshop platformen kun je kiezen uit een bepaald stramien en dien je dit stramien te gebruiken. Wil je een aanpassing in het design dan kan dat vaak niet!

Een webshop laten maken als extra verkoop kanaal? Onze webdesigners zitten klaar om met jou een maatwerk webdesign te maken!

Waarom een webshop beginnen?

Gebruik een online webwinkel als extra verkoopkanaal. Een webshop is een goedkope manier om een eigen bedrijf te starten (geen dure bedrijfspanden of overhead kosten) Door online je producten te verkopen bereik je een groot publiek want internet kent geen grenzen. Steeds meer consumenten bestedingen vinden plaats online ipv de fysieke winkel!

Wanneer iedereen thuis op de bank zit vallen de orders ’s avonds bij jou binnen! Iedere webshop is een website, maar niet iedere website is een webshop. Dit wordt gedaan middels een productencatalogus (WooCommerce) waaraan artikelen toegevoegd kunnen worden.

Wil je ook een webshop beginnen? Maak vandaag nog kennis met Steenstra Media

Voordelen van een webshop

De voordelen van een webshop laten maken:

  • Goedkoop je eigen bedrijf starten
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week open
  • Een extra verkoopkanaal naast de fysieke winkel
  • Gericht op de bezoekersvraag
  • Geen voorraden nodig
  • Uitgebreid assortiment
  • Slimme en doelgerichte marketing
  • Advertentie campagnes zijn meetbaar!
  • Meten = weten (statistieken verzamelen en toepassen!)

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl