WordPress of Magento webshop laten maken?

Een webshop geoptimaliseerd voor alle mobiele apparaten en gemakkelijk in beheer. Met passie en dosis gedrevenheid werken aan websites en webshops. Dat is wat wij iedere dag doen!.

Wij hebben ons gespecialiseerd in WordPress (WooCommerce) en Magento webshops.

Wij hebben in de loop der tijd prachtige en succesvolle webshops opgeleverd. Bekijk ons werk en laat je overtuigen!

Je webshop ook op mobiel? Maak je webshop responsive!

De bezoekers van de nieuwe webshop gaan we sturen door middel van een op maat gemaakt webshopontwerp. Het onderscheidend vermogen van uw onderneming vertalen wij in een krachtig en doordacht ontwerp. We gaan ervoor zorgen dat bezoekers vanaf het eerste moment zich “thuis” en “betrokken” voelen, of men nu via een tablet, mobiel of pc inloggen.

Voorbeeld webshops

Meer bestellingen, meer conversie

Wij zorgen ervoor dat uw webshop scoort! En dat doen wij dus middels een krachtig ontwerp maar ook door meer bezoekers te garanderen naar je webshop. Hoe meer “gerichte” bezoekers hoe meer conversie.

Website beheer uitbesteden?

We maken niet alleen websites, maar wij beheren ook websites voor onze klanten. Een website onderhouden vergt veel tijd en die aandacht kunt u wellicht niet aan uw website geven? Onze SEO-experts zijn er in gespecialiseerd en wij doen niets anders.

Webbeheer uitbesteden?

Wat kost een webshop laten maken?

Een goede webshop hoeft niet duur te zijn. Als we uw wensen hebben geïnventariseerd, beloven we een ding: u krijgt altijd een scherpe offerte die past bij uw wensen en behoeften. Immers, het doel van je shop bepaalt de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs van de webshop.

Mogen wij uw volgende website maken?

Afspraak maken

Tevreden opdrachtgevers

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

"Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!"

5

Steenstra Media heeft ons voorzien van een compleet nieuwe identiteit waardoor onze bedrijven nu een mooie eenheid uitstralen. Tevens ontwerp en bouw van diverse websites & webshops waardoor we online enorm zijn gegroeid. Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!

Houthandel Looijmans | Onthout Ons!

"Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen"

5

Vanaf de eerste opzet heeft Steenstra Media ons begeleid met suggesties en tips over het, met name logisch en overzichtelijk, opzetten van een website. Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen.

ETB Willem Bos

"Wij hopen daarom ook op een verdere jarenlange prettige samenwerking met elkaar"

5

Korte lijntjes en vooral het oprechte gevoel van betrokkenheid bij onze markt zijn een mooie match waarop je vooraf hoopt en die tot dusverre ook uitkomen. Dat we samen nog een flinke weg te gaan hebben is ons beide duidelijk, maar de basis en het goede gevoel ligt er.

Alumero Finex Extrusions

"Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam"

5

Steenstra Media is vakkundig in hun vak en dat resulteert in een mooie & duidelijke website waarop ik veel positieve reacties krijg en ik enorm trots op ben. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam. Ik ervaar dat Steenstra Media het beste uit mijn website/bedrijf willen halen en dat stel ik op prijs!

Viek Uitvaartkisten

"Wij zijn zeer tevreden over de aanpak, begeleiding en de frisse ideeën van Steenstra Media"

5

Enige tijd geleden hebben wij Steenstra Media benaderd voor het wijzigen van onze identiteit & huisstijl en het realiseren van een nieuwe website + webshop. Er werden duidelijke tijdsafspraken gemaakt en wij werden daar tijdig aan herinnerd omdat ook wij onze werkzaamheden klaar moesten hebben.

Vinken Caravans
Beoordeel ons. Ja graag!

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap