WordPress of Magento webshop laten maken?

Een webshop geoptimaliseerd voor alle mobiele apparaten en gemakkelijk in beheer. Met passie en dosis gedrevenheid werken aan websites en webshops. Dat is wat wij iedere dag doen!.

Wij hebben ons gespecialiseerd in WordPress (WooCommerce) en Magento webshops.

Wij hebben in de loop der tijd prachtige en succesvolle webshops opgeleverd. Bekijk ons werk en laat je overtuigen!

Je webshop ook op mobiel? Maak je webshop responsive!

De bezoekers van de nieuwe webshop gaan we sturen door middel van een op maat gemaakt webshopontwerp. Het onderscheidend vermogen van uw onderneming vertalen wij in een krachtig en doordacht ontwerp. We gaan ervoor zorgen dat bezoekers vanaf het eerste moment zich “thuis” en “betrokken” voelen, of men nu via een tablet, mobiel of pc inloggen.

Voorbeeld webshops

Meer bestellingen, meer conversie

Wij zorgen ervoor dat uw webshop scoort! En dat doen wij dus middels een krachtig ontwerp maar ook door meer bezoekers te garanderen naar je webshop. Hoe meer “gerichte” bezoekers hoe meer conversie.

Website beheer uitbesteden?

We maken niet alleen websites, maar wij beheren ook websites voor onze klanten. Een website onderhouden vergt veel tijd en die aandacht kunt u wellicht niet aan uw website geven? Onze SEO-experts zijn er in gespecialiseerd en wij doen niets anders.

Webbeheer uitbesteden?

Wat kost een webshop laten maken?

Een goede webshop hoeft niet duur te zijn. Als we uw wensen hebben geïnventariseerd, beloven we een ding: u krijgt altijd een scherpe offerte die past bij uw wensen en behoeften. Immers, het doel van je shop bepaalt de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs van de webshop.

Mogen wij uw volgende website maken?

Afspraak maken

Tevreden opdrachtgevers

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap