Alles wat u moet weten over het Laten Maken van een Webshop bij Steenstra Media

Het online landschap evolueert voortdurend, en het hebben van een professionele webshop is vandaag de dag essentieel voor bedrijven die willen scoren in de digitale wereld. Steenstra Media Reclame- en Internetbureau is gespecialiseerd is in het ontwikkelen van op maat gemaakte webshops in WordPress. Door de maatwerk webshops kunnen ondernemers de kans krijgen om hun producten en diensten op een effectieve en aantrekkelijke manier te presenteren.

Een webshop geoptimaliseerd voor alle mobiele apparaten en gemakkelijk in beheer. Met passie en een dosis gedrevenheid werken wij aan uw maatwerk webshop. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen van een webshop in WordPress (WooCommerce).

Webshop bouwen die scoort!

Een van de sleutelfactoren die Steenstra Media onderscheidt, is onze klantvriendelijkheid en service die wij verlenen. Wij doen namelijk nét dat stapje extra. Daarnaast onderscheiden wij ons in de kwaliteit en de ervaren webontwikkelaars. Wij beschikken over kennis en trends, waardoor we in staat zijn om op maat gemaakte webshops te ontwerpen die perfect aansluiten bij de behoeften van de klant. Of u nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf runt, wij staar klaar om uw visie om te zetten in een goed presterende online winkel.

Klantgerichte benadering

Wij geloven in een klantgerichte benadering. Voordat we aan het ontwerpproces beginnen, nemen we uitgebreid de tijd om uw bedrijf te begrijpen, uw doelen te analyseren en de beoogde doelgroep in kaart te brengen. Dit zorgt ervoor dat de uiteindelijke webshop niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op uw merkidentiteit en de verwachtingen van uw klanten overtreft.

Webshops die we hebben gebouwd

Neem eens een kijkje in ons portfolio “Wall of Fame”. Daar staan webshop projecten die we graag uitlichten. Alle webshops zijn ontworpen en geproduceerd in nauw overleg met de opdrachtgevers.

Professionele webshop laten maken?

Een eerste indruk telt, en dit geldt zeker voor uw online winkel. Steenstra Media begrijpt het belang van een aantrekkelijk en professioneel webdesign. Met oog voor detail creëren ze webshops die niet alleen uw merk weerspiegelen, maar ook aansluiten bij de verwachtingen en behoeften van uw doelgroep. Een goed doordacht ontwerp is de sleutel tot het vasthouden van bezoekers en het stimuleren van conversies.

Webshop in WordPress (WooCommerce)

Een professionele webshop moet niet alleen mooi zijn, maar ook gemakkelijk te gebruiken. Steenstra Media ontwerpt webshops met de gebruikerservaring als topprioriteit. Dit omvat intuïtieve navigatie, duidelijke productpresentatie en een soepel afrekenproces. Een positieve gebruikerservaring vergroot de tevredenheid van klanten en moedigt herhaalbezoeken aan.

Elk bedrijf heeft unieke behoeften als het gaat om e-commerce functionaliteiten. Steenstra Media levert op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om voorraadbeheer, ordertracking, of integratie met externe systemen, uw webshop wordt uitgerust met de functionaliteiten die nodig zijn voor een soepele bedrijfsvoering.

Werkwijze Steenstra Media

Kennismaking en wensen bespreken

Onze samenwerking begint met een ontmoeting bij u op kantoor, waarbij we niet alleen kennis maken met uw bedrijf, maar ook uw doelstellingen in kaart brengen. De verkregen inzichten vormen de basis voor een heldere strategie die als leidraad dient gedurende het gehele proces.

Strategie en structuur webshop

De strategie beantwoordt de cruciale vraag: welke functionaliteiten, elementen en modules zijn noodzakelijk om uw doelen te bereiken? Voor een transparant begrip van uw wensen en behoeften stellen we een boomstructuur en/of wireframe op. Hierdoor ontstaat duidelijkheid voor beide partijen alvorens we een gedetailleerde offerte presenteren.

Design webshop

In de webdesign fase geven we vorm aan het concept van uw webshop. Onze ervaren ontwerpers zorgen voor een uniek design dat perfect aansluit op de gewenste uitstraling, zonder concessies te doen aan conversiegerichtheid en gebruiksvriendelijkheid. U blijft als klant nauw betrokken bij het proces, met voortdurende mogelijkheden voor feedback en aanpassingen.

Webdevelopment

Webdevelopment, ofwel het daadwerkelijke bouwen van de webshop, is een cruciaal aspect. Onze gespecialiseerde WordPress-ontwikkelaars creëren voor elke klant een op maat gemaakte webshop. Standaard wordt deze opgeleverd als SEO-vriendelijk, geoptimaliseerd voor snelheid en gekoppeld aan Google Search Console voor directe monitoring van prestaties.

Implementatie, testlijst en livegang

Zodra de webshop is gebouwd en u tevreden bent, doorlopen we een uitgebreide testlijst. Na uw goedkeuring volgt de implementatie en livegang. Wij zorgen voor redirects, een XML-sitemap voor zoekmachines, koppelingen met Google Analytics en het vermijden van dode links, alles om een vlekkeloze lancering te waarborgen. Na livegang staan we klaar voor nazorg en onderhoud. Eventuele vragen over WordPress of beheer kunnen kosteloos worden besproken. Kiest u voor ons onderhoudspakket, dan nemen wij de periodieke updates en ontwikkelingen van uw webshop op ons, zodat deze altijd up-to-date blijft.

Webshop live, en nu verder?

Met de livegang is het verhaal nog niet ten einde. Wij begrijpen dat content de sleutel is tot online succes. Via ons Webbeheer kunnen we ervoor zorgen dat uw webshop snel meer bezoekers trekt waardoor de omzet gaat stijgen. Door te werken aan uw domeinautoriteit en het genereren van hoogwaardige links, optimaliseren we de zichtbaarheid van uw webshop voor zoekmachines, waardoor bezoekers organisch worden aangetrokken.

Mogen wij een steentje bijdragen aan uw nieuwe webshop?

Kunt u ook niet wachten om online verkopen te doen? Dan zit u bij Steenstra Media kei goed! Wij helpen u van design tot webdevelopment en van online marketing tot branding van uw identiteit. Misschien zitten we niet direct bij u om de hoek, toch heeft u ons gevonden (laten we daar nou erg sterk in zijn!)

Samen werken aan doeltreffend resultaat?

Koffie zwart of met suiker? Wij waarderen het enorm dat u contact met ons op wilt nemen! Dit noemen we nou een website die scoort! Loop gerust eens binnen aan de Grebbe 8 te Someren. Daar staat ons kantoor. Gelieve van te voren even te bellen (0493 – 366 017) zodat we zeker op kantoor zijn! Zou jammer zijn als we elkaar mislopen (oh ja…  de melk is vaak op :))

Wat is een maatwerk webshop?

Maatwerk webshop betekent dat de webshop specifiek voor jou (en jouw bedrijf) wordt ontworpen en wordt gebouwd. Onze designer gaat eerst alle unieke pagina’s ontwerpen voordat deze door gaat naar de programmeur.

Het is de beste manier om de identiteit van jou/jouw bedrijf te vertalen naar een online webwinkel. Maatwerk webshop die past bij jou en jouw organisatie. Bij veel webshop platformen kun je kiezen uit een bepaald stramien en dien je dit stramien te gebruiken. Wil je een aanpassing in het design dan kan dat vaak niet!

Een webshop laten maken als extra verkoop kanaal? Onze webdesigners zitten klaar om met jou een maatwerk webdesign te maken!

Wat kost een webshop laten maken?

Tja, dat ligt eraan. Welke functionaliteiten, elementen, modules en eventueel externe koppelingen heeft de webshop nodig om uw doelstellingen te behalen? Zodra wij daar antwoord op hebben kunnen wij een op maat gemaakte offerte maken. Wellicht heeft u ook interesse in een nieuwe huisstijl of moet het logo worden aangepast? Een webshop is niet goedkoop, maar met een professioneel bureau levert de webshop altijd geld op!

Wat zijn de voordelen van een webshop?

De voordelen van een webshop laten maken:

  • Relatief goedkoop je eigen bedrijf starten
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week open
  • Een extra verkoopkanaal naast een fysieke winkel
  • Gericht op de bezoekersvraag
  • Geen voorraden nodig
  • Uitgebreid assortiment
  • Slimme en doelgerichte marketing
  • Advertentie campagnes zijn meetbaar!
  • Meten = weten (statistieken verzamelen en toepassen!)