Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Webshop laten maken?

Een webshop geoptimaliseerd voor alle mobiele apparaten en gemakkelijk in beheer. Met passie en dosis gedrevenheid werken aan uw nieuwe succesvolle webshop. Dat is wat wij iedere dag doen!. Wij hebben ons gespecialiseerd in WordPress (WooCommerce). Wij hebben in de loop der tijd prachtige en succesvolle webshops opgeleverd. Bekijk ons werk en laat je overtuigen!

Sisow koppeling Wordpress

Webshop ook op mobiel. Maak je webshop responsive!

De bezoekers van de nieuwe webshop gaan we sturen door middel van een op maat gemaakt webshopontwerp. Het onderscheidend vermogen van uw onderneming vertalen wij in een krachtig en doordacht ontwerp. We gaan ervoor zorgen dat bezoekers vanaf het eerste moment zich “thuis” en “betrokken” voelen, of men nu via een tablet, mobiel of pc inloggen.

Meer bestellingen, meer conversie

Wij zorgen ervoor dat uw webshop scoort! En dat doen wij dus middels een krachtig ontwerp maar ook door meer bezoekers te garanderen naar je webshop. Hoe meer “gerichte” bezoekers hoe meer conversie. Door onze SEO optimalisatie zorgen wij ervoor dat er meer bezoekers (= meer bestellingen) naar de webshop komen.

Wat kost een webshop laten maken?

Een goede webshop hoeft niet duur te zijn. Als we uw wensen hebben geïnventariseerd, beloven we een ding: u krijgt altijd een scherpe offerte die past bij uw wensen en behoeften. Immers, het doel van je shop bepaalt de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs van de webshop.

Meer bezoekers naar de webshop

We maken niet alleen webshops, maar wij beheren ook webshops voor onze klanten. Met onze Webbeheer mogelijkheden zorgen wij voor meer gerichte bezoekers naar de webshop. Onze SEO-experts zijn er in gespecialiseerd en wij doen niets anders. Neem ook eens een kijkje in ons opgeleverd werk. We hebben tal van mooie en succesvolle webshops opgeleverd!

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021