Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo

Wat te denken van bijvoorbeeld een bedrijfsvideo/ film! Een bedrijfsvideo is een mooi middel om te laten zien wat je als bedrijf kunt. Daarnaast is een bedrijfsvideo ook uitermate geschikt voor de online vindbaarheid in Google! Je kunt de video uploaden op bijvoorbeeld YouTube of Vimeo en daarna insluiten op de website. Kijkers kunnen deze video delen met anderen, voordat je het weet is de video bekeken door duizenden potentiële kopers.

bedrijfsvideo laten maken Bedrijfsfilm door Steenstra Media

Werkwijze maken bedrijfsvideo

Afspraak en kennismaking

Bij elke filmproductie is het essentieel dat wij eerst samen met u in kaart krijgen welke ideen u heeft en welke doelstellingen u met de productie wilt bereiken.

Plannen

Wanneer we uw wensen in kaart hebben gebracht en alles eenduidig hebben afgestemd wordt er een dag en datum geprikt om de opnamen te starten!

Post production

Nadat we op locatie de opnamen hebben afgerond volgt de post production. Het beeldmateriaal wordt verwerkt volgens het met u afgestemde script. Het beeldmateriaal is inmiddels gemonteerd (eventuele muziek, voice-over en andere effecten worden toegevoegd). Uw productie kunt u online bekijken! Wanneer u tevreden bent met het resultaat zullen wij overgaan tot uitlevering van uw videoproductie of filmproductie.

 

Voorbeelden bedrijfsvideo’s

We willen met onderstaande bedrijfsvideo’s graag laten zien wat we allemaal in huis hebben! Dit krijg je niet, want we maken alle video’s op maat!

Bedrijfsvideo: Jansen Staalbouw

Bedrijfsvideo: Jacobs Lijmwerken

Bedrijfsvideo: TFT Asten

Bedrijfsvideo: Kinderdagverblijf Villa Vrolijk

Bedrijfsvideo: Camping De Somerense Vennen

Bedrijfsvideo: Houthandel Looijmans Onthout Ons!

Projectvideo: SCX Solar – Sittard

Projectvideo: SCX Solar – Roermond

Vacature video: Houthandel Looijmans Onthout Ons!

Projectvideo: SCX Solar – Doesburg

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl