Een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo

In de dynamische digitale wereld van vandaag is het integreren van videocontent een krachtige strategie voor bedrijven om zich te onderscheiden en impact te creëren. Waarom is video zo essentieel voor uw bedrijf en website? Wat te denken van bijvoorbeeld een bedrijfsvideo/ film! Een bedrijfsvideo is een mooi middel om te laten zien wat je als bedrijf kunt. Daarnaast is een bedrijfsvideo ook uitermate geschikt voor de online vindbaarheid in Google! Je kunt de video uploaden op bijvoorbeeld YouTube of Vimeo en daarna insluiten op de website. Kijkers kunnen deze video delen met anderen, voordat je het weet is de video bekeken door duizenden potentiële kopers.

Betere betrokkenheid van bezoekers

Video’s hebben de kracht om complexe informatie op een boeiende manier over te brengen. Bezoekers blijven langer op uw website wanneer ze interessante videocontent vinden. Deze langere verblijfsduur is niet alleen gunstig voor gebruikerservaring, maar wordt ook positief gewaardeerd door zoekmachines, wat uw ranking kan verhogen.

Verbeterde zichtbaarheid en SEO-ranking

Zoekmachines waarderen websites met diverse en relevante content, waaronder video’s. Door boeiende video’s toe te voegen aan uw website, verhoogt u de kans om op te vallen in zoekresultaten. Videocontent is een effectieve manier om uw online aanwezigheid te vergroten en de SEO-ranking van uw website te verbeteren.

Bouw vertrouwen en autoriteit op

Video’s stellen u in staat om het gezicht achter uw bedrijf te tonen en persoonlijkheid toe te voegen aan uw merk. Door uw expertise te delen en waardevolle informatie te verstrekken, bouwt u vertrouwen op bij uw doelgroep. Vertrouwen en autoriteit dragen bij aan een positieve perceptie van uw bedrijf en kunnen leiden tot langdurige klantrelaties.

Verhoogde Conversiepercentages

Studies tonen aan dat het toevoegen van productvideo’s leidt tot hogere conversiepercentages. Potentiële klanten hebben vaak de voorkeur om een product of dienst in actie te zien voordat ze een aankoopbeslissing nemen. Door duidelijke en aantrekkelijke video’s te presenteren, vergroot u de kans dat bezoekers overgaan tot actie.

Werkwijze maken bedrijfsvideo

Afspraak en kennismaking

Bij elke filmproductie is het essentieel dat wij eerst samen met u in kaart krijgen welke ideen u heeft en welke doelstellingen u met de productie wilt bereiken.

Plannen

Wanneer we uw wensen in kaart hebben gebracht en alles eenduidig hebben afgestemd wordt er een dag en datum geprikt om de opnamen te starten!

Post production

Nadat we op locatie de opnamen hebben afgerond volgt de post production. Het beeldmateriaal wordt verwerkt volgens het met u afgestemde script. Het beeldmateriaal is inmiddels gemonteerd (eventuele muziek, voice-over en andere effecten worden toegevoegd). Uw productie kunt u online bekijken! Wanneer u tevreden bent met het resultaat zullen wij overgaan tot uitlevering van uw videoproductie of filmproductie.

Maak Video een onmisbaar onderdeel van uw strategie

Het integreren van video’s in uw online marketingstrategie is een investering die zichzelf kan terugbetalen in termen van verhoogde zichtbaarheid, betrokkenheid en conversies. Steenstra Media helpt u graag bij het creëren van op maat gemaakte videocontent die uw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies en passende offerte.