Logo en huisstijl, brochure laten maken

Uw organisatie heeft een goede naam, een prachtige huisstijl (folders en brochures) en een glasheldere positionering. Staat uw bedrijfsidentiteit staat als een huis? Heldere communicatie begint met een sterk idee (concept) in combinatie met strategische kennis. Steenstra Media is in staat uw organisatie op de juiste wijze te te profileren.

Less = more

De achterliggende gedachte van ‘less is more’ is dat de schoonheid en waarde toenemen wanneer de ‘overbodige’ elementen achterwege worden gelaten. Hoe minder elementen je hoeft te gebruiken hoe beter het is (geldt overigens niet altijd hoor :)

offline reclame maken reclamebureau Steenstra belettering Someren banners vlaggen logo ontwerp

Logo ontwerpen

Tijd voor een nieuw ontwerp van een bestaand logo? Of gewoon van scratch af aan? We maken logo's, huisstijlen en veel meer voor prachtige bedrijven. Ook die van u?

Lees meer

Ontwerp huisstijl

Naast het ontwerp van een nieuw logo ontwerpen wij een pakkende en passende huisstijl. Al reclame-uitingen sluiten aan op uw bedrijfs identiteit, zaken met het oog op de markt en de wensen van uw klanten.

Lees meer

Brochure laten maken

Een prachtige brochure van uw organisatie of dienst? Naast de online weergave van uw bedrijf kan een gedrukte brochure van groot belang zijn.

Lees meer
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap