Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Een bedrijfsidentiteit die staat als een huis

De organisatie heeft een goede naam, een prachtige huisstijl (folders en brochures) en een glasheldere positionering. Staat de identiteit van jouw bedrijf als een huis? Heldere communicatie begint met een sterk idee (concept) in combinatie met strategische kennis. Steenstra Media is in staat uw organisatie op de juiste wijze te te profileren.

Less = more

De achterliggende gedachte van ‘less is more’ is dat de schoonheid en waarde toenemen wanneer de ‘overbodige’ elementen achterwege worden gelaten. Hoe minder elementen je hoeft te gebruiken hoe beter het is (geldt overigens niet altijd hoor ?) Wil je ook een logo en huisstijl laten ontwerpen door een reclamebureau in Someren?

logo laten maken reclamebureau Steenstra

Logo ontwerp

Tijd voor een nieuw ontwerp van een bestaand logo? Of gewoon van scratch af aan? We maken logo’s, huisstijlen en veel meer voor prachtige bedrijven. Ook die van jou?

Lees meer over logo ontwerp

Ontwerp huisstijl

Naast het ontwerp van een nieuw logo ontwerpen wij een pakkende en passende huisstijl. Alle reclame-uitingen sluiten aan op uw bedrijfsidentiteit. Met het oog op de markt en de wensen van de klanten.

Lees meer over ontwerp huisstijl

Brochure laten maken

Een prachtige brochure van de organisatie of dienst? Naast de online weergave van uw bedrijf kan een gedrukte brochure veen enorm bereik hebben.

Lees meer over brochure laten maken
Contact

Samen werken aan doeltreffend resultaat?