De brochure die representatief is voor uw bedrijf!

Naast online weergave (website) van uw bedrijf, blijft gedrukte- en printmedia (brochures, folders, leaflets) nog steeds zeer belangrijke tools om uw klanten te informeren over uw producten, acties, aanbiedingen etc. Wij ontwerpen graag uw brochure. Design, content en ontwerp van uw brochure moeten representatief zijn voor uw bedrijf.

Te weinig input voor uw brochure? Steenstra media denkt met u mee.

Steenstra Media ontwerpt niet alleen een aantrekkelijke brochure voor uw bedrijf die geheel in lijn van uw logo en huisstijl wordt ontworpen. Desgewenst denken wij mee over de inhoud van de brochure en kunnen wij zelf de teksten schrijven. Wij werken met verschillende freelance tekstschrijvers en fotografen zodat wij uw brochure van A tot Z kunnen ontwikkelen.

Logo ontwerpen

Tijd voor een nieuw ontwerp van een bestaand logo? Of gewoon van scatch af aan? We maken logo's, huisstijlen en veel meer voor prachtige bedrijven. Ook die van u?

Logo laten ontwerpen?

Grafisch ontwerp voor uw huisstijl?

Naast het ontwerp van een nieuw logo ontwerpen wij een pakkende en passende huisstijl. Al reclame-uitingen sluiten aan op uw bedrijfsidentiteit, zaken met het oog op de markt en de wensen van uw klanten.

Huisstijl laten maken?

Afspraak maken

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap