Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Een brochure die representatief is voor uw bedrijf!

Naast online weergave (website) van uw bedrijf, blijft gedrukte- en printmedia (brochures, folders, leaflets) nog steeds zeer belangrijke om (potentiële) klanten te informeren over  producten, acties, aanbiedingen etc. Wij ontwerpen graag uw brochure. Design, content en ontwerp van uw brochure moeten representatief zijn voor uw bedrijf.

Brochure laten maken - professioneel brochure ontwerp

Wat zet je in een brochure?

Wij gaan eerst samen met de klant bepalen wie de doelgroep is en wie uiteindelijk deze brochure gaat ontvangen. Wat willen we promoten in de brochure en hoeveel pagina’s krijgt de brochure? Als we deze informatie hebben kunnen we het design aanpassen naar de huisstijl van het bedrijf en naar de verwachting van de doelgroep. Als we een brochure maken voor een kinderdagverblijf dan wordt dit in een andere style ontworpen dan bijvoorbeeld een houthandel of advocaten kantoor. Want de ontvanger van de boodschap beoordeeld en gaat er naar handelen.

Maak een link tussen offline en online

Als je ervoor kiest om een brochure te laten maken zorg er dan ook voor dat er een link ligt tussen de brochure en de website (en andersom) Je gebruikt de verschillende media dus als een soort cross link. In de brochure verwijs je specifiek naar bepaalde pagina’s in de website (of producten in de webshop) en op de website zorg je dat men een brochure kan opvragen. De gegevens die men dan achter laat is goud waard!

Te weinig input voor een brochure?

Steenstra Media ontwerpt niet alleen een aantrekkelijke brochure voor uw bedrijf die geheel in lijn van uw logo en huisstijl wordt ontworpen. Desgewenst denken wij mee over de inhoud van de brochure en kunnen wij zelf de teksten schrijven. Wij werken met verschillende freelance tekstschrijvers en fotografen zodat wij uw brochure van A tot Z kunnen ontwikkelen. Dus concept, inhoud en vormgeving onder één dak!

We hebben een leuk blog geschrevenWaarom offline reclame inzetten

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl