Maatwerk website laten maken in WordPress

U wilt een succesvolle website laten maken, goed gevonden worden in Google én  uitstekende support. Dat komt goed uit! Steenstra Media ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites.

Ons team van vakidioten heeft al geruime tijd ervaring. Sinds 2007 zetten wij ons in voor onze opdrachtgevers. Door de juiste, doordachte aanpak kunt u bij Steenstra Media uw website laten maken tegen concurrerende prijzen. Wij maken kwalitatief hoogstaande websites!

Een succesvolle website die rendeert

De bezoekers van je nieuwe website gaan we sturen door middel van een op maat gemaakt website ontwerp. Het onderscheidend vermogen van uw onderneming vertalen wij in een krachtig en doordacht ontwerp. We gaan ervoor zorgen dat bezoekers vanaf het eerste moment “thuis” en “betrokken” voelen. Pas dan zullen bezoekers een contactaanvraag- of offerteaanvraag doen of op een andere wijze converteren.

Wij zorgen ervoor dat uw website scoort! Dat doen wij door het vervaardigen van een krachtig ontwerp maar ook door hogere bezoekersaantallen te garanderen. Hoe meer “gerichte” bezoekers hoe meer conversie.

Voorbeeld websites

Meer gerichte bezoekers naar de website

Wanneer u ervoor kiest om je website beheer uit te besteden dan kunnen wij ervoor zorgen dat er meer gerichte bezoekers naar je website komen. Wij doen een uitgebreid zoekwoorden onderzoek en gaan gericht optimaliseren. We doen een nul-meting zodat we kunnen laten zien welke stappen we gemaakt hebben!

 

Wat kost een website laten maken?

Een goede website hoeft niet duur te zijn. Als we jouw wensen hebben geïnventariseerd, beloven we je een ding: je krijgt altijd een scherpe offerte die past bij jouw wensen en behoeften. Immers, het doel van je site bepaalt de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs van uw website.

 

 

Tevreden opdrachtgevers

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

"Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!"

5

Steenstra Media heeft ons voorzien van een compleet nieuwe identiteit waardoor onze bedrijven nu een mooie eenheid uitstralen. Tevens ontwerp en bouw van diverse websites & webshops waardoor we online enorm zijn gegroeid. Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!

Houthandel Looijmans | Onthout Ons!

"Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen"

5

Vanaf de eerste opzet heeft Steenstra Media ons begeleid met suggesties en tips over het, met name logisch en overzichtelijk, opzetten van een website. Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen.

ETB Willem Bos

"Wij hopen daarom ook op een verdere jarenlange prettige samenwerking met elkaar"

5

Korte lijntjes en vooral het oprechte gevoel van betrokkenheid bij onze markt zijn een mooie match waarop je vooraf hoopt en die tot dusverre ook uitkomen. Dat we samen nog een flinke weg te gaan hebben is ons beide duidelijk, maar de basis en het goede gevoel ligt er.

Alumero Finex Extrusions

"Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam"

5

Steenstra Media is vakkundig in hun vak en dat resulteert in een mooie & duidelijke website waarop ik veel positieve reacties krijg en ik enorm trots op ben. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam. Ik ervaar dat Steenstra Media het beste uit mijn website/bedrijf willen halen en dat stel ik op prijs!

Viek Uitvaartkisten

"Wij zijn zeer tevreden over de aanpak, begeleiding en de frisse ideeën van Steenstra Media"

5

Enige tijd geleden hebben wij Steenstra Media benaderd voor het wijzigen van onze identiteit & huisstijl en het realiseren van een nieuwe website + webshop. Er werden duidelijke tijdsafspraken gemaakt en wij werden daar tijdig aan herinnerd omdat ook wij onze werkzaamheden klaar moesten hebben.

Vinken Caravans
Beoordeel ons. Ja graag!

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap