Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Maatwerk website laten maken in WordPress

U wilt een succesvolle website laten maken, goed gevonden worden in Google én uitstekende support? Dat komt goed uit! Steenstra Media ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites.

Ons team van vakidioten heeft al geruime tijd ervaring. Sinds 2007 zetten wij ons in voor onze opdrachtgevers. Door de juiste, doordachte aanpak kunt u bij Steenstra Media uw website laten maken tegen concurrerende prijzen. Wij maken kwalitatief hoogstaande websites voor online succes!

Een succesvolle website die rendeert

De bezoekers van je nieuwe website gaan we sturen door middel van een op maat gemaakt website ontwerp. Het onderscheidend vermogen van uw onderneming vertalen wij in een krachtig en doordacht ontwerp. We gaan ervoor zorgen dat bezoekers vanaf het eerste moment “thuis” en “betrokken” voelen. Pas dan zullen bezoekers een contactaanvraag- of offerteaanvraag doen of op een andere wijze converteren.

Wij zorgen ervoor dat uw website scoort! Dat doen wij door het vervaardigen van een krachtig ontwerp maar ook door hogere bezoekersaantallen te garanderen. Hoe meer “gerichte” bezoekers hoe meer conversie.

Wat kost een website laten maken?

Een goede website hoeft niet duur te zijn. Als we jouw wensen hebben geïnventariseerd, beloven we je een ding: je krijgt altijd een scherpe offerte die past bij jouw wensen en behoeften. Immers, het doel van je site bepaalt de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs van uw website.

Meer gerichte bezoekers

Wanneer u ervoor kiest om je website beheer uit te besteden dan kunnen wij ervoor zorgen dat er meer gerichte bezoekers naar je website komen. Wij doen een uitgebreid zoekwoorden onderzoek en gaan gericht optimaliseren. We doen een nul-meting zodat we kunnen laten zien welke stappen we gemaakt hebben!

Gerealiseerde projecten

Neem eens een kijkje in ons portfolio “Wall of Fame”. Daar staan prachtige website projecten die we graag uitlichten. Alle websites zijn ontworpen en geproduceerd in nauw overleg met de opdrachtgevers. Wij gaan voor 100% tevreden klanten. Niet voor niet dat klanten ons beoordelen met een 4,9 van de 5,0. Reviews om trots op te zijn!

 

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021