Maatwerk website laten maken in WordPress

U wilt een succesvolle website laten maken, goed gevonden worden in Google én  uitstekende support. Dat komt goed uit! Steenstra Media ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites.

Ons team van vakidioten heeft al geruime tijd ervaring. Sinds 2007 zetten wij ons in voor onze opdrachtgevers. Door de juiste, doordachte aanpak kunt u bij Steenstra Media uw website laten maken tegen concurrerende prijzen. Wij maken kwalitatief hoogstaande websites!

Een succesvolle website die rendeert

De bezoekers van je nieuwe website gaan we sturen door middel van een op maat gemaakt website ontwerp. Het onderscheidend vermogen van uw onderneming vertalen wij in een krachtig en doordacht ontwerp. We gaan ervoor zorgen dat bezoekers vanaf het eerste moment “thuis” en “betrokken” voelen. Pas dan zullen bezoekers een contactaanvraag- of offerteaanvraag doen of op een andere wijze converteren.

Wij zorgen ervoor dat uw website scoort! Dat doen wij door het vervaardigen van een krachtig ontwerp maar ook door hogere bezoekersaantallen te garanderen. Hoe meer “gerichte” bezoekers hoe meer conversie.

Voorbeeld websites

Meer gerichte bezoekers naar de website

Wanneer u ervoor kiest om je website beheer uit te besteden dan kunnen wij ervoor zorgen dat er meer gerichte bezoekers naar je website komen. Wij doen een uitgebreid zoekwoorden onderzoek en gaan gericht optimaliseren. We doen een nul-meting zodat we kunnen laten zien welke stappen we gemaakt hebben!

 

Wat kost een website laten maken?

Een goede website hoeft niet duur te zijn. Als we jouw wensen hebben geïnventariseerd, beloven we je een ding: je krijgt altijd een scherpe offerte die past bij jouw wensen en behoeften. Immers, het doel van je site bepaalt de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs van uw website.

 

 

Tevreden opdrachtgevers

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap