Website laten maken door een professioneel webdesign bureau

Online media gaat hand in hand met een doordachte website of succesvolle webshop. Een website is het uithangbord van elke organisatie. Wij bouwen professionele website die u onderscheiden van de rest. De eerste indruk die potentiële klanten van uw bedrijf krijgen, wordt bepaald door de uitstraling van de website. Of u nu van plan bent een complete digitale onderneming te starten of slechts een online visitekaartje met een persoonlijke touch wilt presenteren, een professionele en aantrekkelijke website is cruciaal.

Het bouwen van websites is echter een vak apart. Dat is waar wij, de WordPress-experts van Steenstra Media, in beeld komen. Samen met u geven we vorm aan uw website en zetten deze vervolgens daadwerkelijk om in realiteit. Hoog scoren in Google is van groot belang, en daarom richten wij uw website zo in dat er een sterke basis wordt gelegd voor SEO en online marketing.

Website maken die rendeert

Kiest u uiteindelijk voor Steenstra Media dan kiest u ervoor om een website te bouwen op WordPress. Dit gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) wordt periodiek geüpdatet. Het CMS systeem is ervoor om voor zowel de gebruiker als voor ons als developers gemakkelijk te ontwikkelen.

Door de gebruiksvriendelijkheid van WordPress kunt u, ook als u minder digitale ervaring hebt, heel eenvoudig uw website zelf onderhouden. Omdat WordPress erg populair is zijn er veel plugins beschikbaar (gratis). Met deze plugins kunnen wij precies de functionaliteiten inbouwen die uw website nodig heeft. Een plugin van WordPress is bijvoorbeeld WooCommerce waarmee we gemakkelijk een webshop kunnen bouwen.

Professionele website laten maken?

Een maatwerk website met de meest moderne web technieken of een website gebaseerd op de bezoeker en de conversie? Wat het doel van uw website ook is, het begint met een sterk webdesign. Om u digitaal succesvol te maken hebben we u hard nodig. Daarom luisteren we goed naar uw verhaal en uw ambities. We kijken waar uw bedrijf staat en waar u naartoe wilt. Daarbij durven we kritische vragen te stellen.

Het maken van een website begint met het uitwerken van een menu structuur en wireframing. Na het uitwerken van het menustructuur starten we met het maken van een website ontwerp. Deze ontwerpen bespreken we samen en na akkoord gaan de webdevelopers aan de slag. Nadat de website helemaal is afgerond is het tijd om de website te voorzien van unieke content en beeldmateriaal.

WordPress website laten maken

U wilt een professionele WordPress-website laten maken die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet en uw organisatie jarenlang op een representatieve wijze presenteert? Een API-koppeling met uw WordPress website? Dat kan bij Steenstra Media.

Een website fungeert als het visitekaartje van uw bedrijf, en tegenwoordig is het hebben van een goed functionerende, overzichtelijke website essentieel om als merk volledig mee te tellen. Het proces van het opzetten van een nieuwe website kan echter ontmoedigend zijn vanwege de vele onbekende termen en technische aspecten. Voor ons zijn dergelijke uitdagingen echter geen obstakels meer; het is juist onze specialiteit geworden.

Werkwijze Steenstra Media

Kennismaking en wensen bespreken

Onze eerste afspraak maken wij graag bij u op kantoor. Zo maken wij ook kennis met uw bedrijf. Op basis van de brainstorm stellen we een heldere strategie op, waarin naar voren komt wat uw doelstellingen zijn.

Website strategie en structuur

De centrale vraag die in de strategie wordt beantwoord is: welke functionaliteiten, elementen en modules heeft de website nodig om die doelstellingen te behalen? Op al deze vragen komen automatisch antwoorden. Voordat wij een offerte uitbrengen maken wij eerst een boomstructuur en/of wireframe zodat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen zijn. Wanneer we inzichtelijk hebben welke functionaliteiten, ontwerpen en modules er nodig zijn presenteren wij de offerte.

Webdesign

Tijdens de fase van webdesign wordt het concept van uw website vormgegeven. Hoe u informatie op de website presenteert, is van essentieel belang. Dankzij onze uitgebreide ervaring zijn wij in staat een uniek webdesign te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de beoogde uitstraling, zonder concessies te doen aan conversiegerichtheid of gebruiksvriendelijkheid van de interface. Uiteraard betrekken we u als klant voortdurend bij het proces, waarbij u altijd de mogelijkheid heeft om feedback te geven, uw wensen aan te passen en te verfijnen.

Webdevelopment

Bij het bouwen van de website is webdevelopment of websiteontwikkeling een cruciaal aspect. Dit is namelijk de fase waarin uw website daadwerkelijk wordt gebouwd door onze developers. Voor elke klant creëren we een op maat gemaakte website binnen WordPress (CMS). Als gespecialiseerde WordPress-ontwikkelaar zijn we in staat om binnen dit CMS precies te realiseren wat u voor ogen heeft. Standaard wordt uw website opgeleverd als SEO-vriendelijk, optimaliseren we de snelheid ervan en maken we een koppeling met Google Search Console, zodat u vanaf het eerste moment de prestaties van uw website kunt monitoren. Want meten = weten!

Implementatie, testlijst en livegang

Wanneer de website is gebouwd en u tevreden bent met het resultaat, is het tijd voor de testlijst, de implementatie en de livegang. Waar nodig stellen wij redirects in (oude URL’s verwijzen naar nieuwe URL’s) zodat er geen verkeer verloren gaat. Door middel van een XML sitemap laten we zoekmachines weten uit welke belangrijke URL’s uw website bestaat. We koppelen uw website met Google Analytics en voorkomen dode links (404 pagina’s).

Heeft u na livegang nog vragen over WordPress of het beheer hiervan kunt u (kosteloos!) altijd bellen/ mailen. Indien u hiervoor kiest, nemen wij het onderhoud van uw website op ons en zorgen we ervoor dat uw website periodiek wordt onderhouden. De meest recente ontwikkelingen en updates worden dan automatisch doorgevoerd.

Website live, en nu?

De website staat live en alles is geoptimaliseerd maar hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website? Het klinkt cliché maar de content in een website maakt het internet wat het is. Google crawlt websites aan de hand van tekst en als deze content goed is dan komen de bezoekers vanzelf. Maar… wij kunnen middels Webbeheer ervoor zorgen dat er sneller meer bezoekers naar je website komen! Naarmate uw domeinautoriteit toeneemt, zal Google uw website meer beschouwen als betrouwbaar. Het aantal hoogwaardige en kwaliteit links naar uw website is een belangrijke indicator voor Google om de ranking van uw site te bepalen.

Mogen wij een steentje bijdragen aan uw nieuwe website?

Kijkt u er ook naar uit om een professionele website te laten maken? Dan zit u bij Steenstra Media kei goed! Wij helpen u van design tot webdevelopment en van online marketing tot branding van uw identiteit. Misschien zitten we niet direct bij u om de hoek, toch heeft u ons gevonden (laten we daar nou erg sterk in zijn!)

Samen werken aan doeltreffend resultaat?

Koffie zwart of met suiker? Wij waarderen het enorm dat u contact met ons op wilt nemen! Dit noemen we nou een website die scoort! Loop gerust eens binnen aan de Grebbe 8 te Someren. Daar staat ons kantoor. Gelieve van te voren even te bellen (0493 – 366 017) zodat we zeker op kantoor zijn! Zou jammer zijn als we elkaar mislopen (oh ja…  de melk is vaak op :))

Wat is een maatwerk website?

Maatwerk website betekent dat de website specifiek voor u (en uw bedrijf) wordt ontworpen en wordt geprogrammeerd. Wij ontwerpen eerst alle unieke pagina’s in de website voordat we de website daadwerkelijk omzetten naar HTML/CSS.

Het is de beste manier om de identiteit van uw bedrijf te vertalen naar een online platform. Maatwerk websites die passen bij uw organisatie en niet andersom. Volledig maatwerk. Doordachte websites met Doeltreffend resultaat!

Wat kost een website laten maken?

Tja, dat ligt eraan. Welke functionaliteiten, elementen, modules en eventueel externe koppelingen heeft de website nodig om uw doelstellingen te behalen? Zodra wij daar antwoord op hebben kunnen wij een op maat gemaakte offerte maken. Wellicht heeft u ook interesse in een nieuwe huisstijl of moet het logo worden aangepast? Een website is niet goedkoop, maar met een professioneel bureau levert de website altijd geld op!

Wat zijn de voordelen van een maatwerk website?

Naast een uniek webdesign biedt een maatwerk website laten maken talloze voordelen:

  • Website is beter vindbaar in Google
  • Meer bezoekers naar de website = meer conversie
  • Website is veel sneller op alle apparaten dan een thema website
  • Wij bouwen de website “schoon” waardoor er geen overbodige code en plugins worden gebruikt.
  • Gemakkelijk integreren van maatwerk oplossingen. (Zoals bijvoorbeeld een koppeling met je eigen CRM-systeem)
  • Uw maatwerk website wordt modulair opgezet en is daardoor eenvoudig uit te breiden zodat jij direct in kunt spelen op actuele wensen.