Social Media uitbesteden?

Maak indruk in de wereld van social media, waar dagelijks eindeloos wordt gescrold op platforms als LinkedIn, Facebook en Instagram. Te midden van deze digitale stroom is het cruciaal om uw aandacht te trekken en betrokkenheid te creëren. Uw online presentatie is net zo essentieel als die eerste indruk bij een fysiek bezoek aan uw zaak.

Overweegt u het uitbesteden van social media aan een bureau om al uw kanalen altijd up-to-date te houden? De sleutel ligt in het vinden van een klik! Het plaatsen van social media berichten is van groot belang, en een bureau moet niet alleen uw kanalen beheren maar ook de branche en bedrijfsactiviteiten begrijpen om een duidelijke boodschap te kunnen formuleren.

Steenstra Media voor social media op locatie

Bij Steenstra Media geloven we dat social media het beste tot zijn recht komt op locatie. Daarom biedt onze Social Media Expert de mogelijkheid om jouw bedrijf in de regio Someren persoonlijk te bezoeken. Op deze manier kunnen we niet alleen uw bedrijf beter leren kennen, maar ook uw unieke merkverhaal vertalen naar krachtige social media content. Samen kunnen we op locatie de posts verzorgen, deze gezamenlijk controleren en ervoor zorgen dat ze herkenbaar zijn in beeld, tekst en regelmaat.

Bovendien stelt werken op locatie ons in staat snel in te spelen op de actualiteit en in real-time content te creëren die direct aansluit bij de behoeften van uw doelgroep. Met onze voorkeur voor korte lijnen maken we het gemakkelijk om deze dienstverlening direct bij jouw bedrijf te implementeren.

Social media content

Het plaatsen van de juiste content en het opbouwen van een relatie tussen u en uw “volgers” is voor velen een uitdaging. Met onze ervaring en creativiteit is het creëren en bedenken van content een dagelijkse bezigheid geworden. We baseren onze content op verschillende pijlers, waarbij berichten diverse onderwerpen kunnen omvatten, zoals projecten, informatieve stukken, producten, en zelfs de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Bovendien voegen we per branche specifieke elementen toe. Voor elke rubriek creëren we een unieke uitstraling in de posts, waardoor de herkenbaarheid in de berichten wordt vergroot.

Unieke merkverhaal omzetten in krachtige content

Bij Steenstra Media zijn we ervan overtuigd dat social media optimaal benut wordt wanneer het direct op locatie wordt toegepast. Door regelmatig uw bedrijf te bezoeken, kunnen we een diepgaand begrip ontwikkelen en uw unieke merkverhaal omzetten in krachtige social media content. Deze aanpak stelt ons bovendien in staat om snel in te spelen op de actualiteit en real-time content te creëren die direct aansluit bij de interesses van uw doelgroep.

Voordelen van social media op locatie

 • Wekelijks bezoek aan uw bedrijfslocatie;
 • Vastleggen van actualiteiten op uw bedrijf in tekst en beeld;
 • Ontwikkeling en verspreiding van uw merkverhaal;
 • Werken vanuit een professioneel en gestructureerd kader;
 • Waarborgen van continuïteit in plaatsing op verschillende mediaplatformen;
 • Professionalisering van uw bedrijfsmanageraccount op social media;
 • Mogelijkheid om te adverteren via diverse social media kanalen.

Werkwijze Steenstra Media

Kennismaking en wensen bespreken

Onze eerste afspraak maken wij graag bij u op kantoor. Zo maken wij ook kennis met uw bedrijf. Op basis van de brainstorm stellen we een heldere strategie op, waarin naar voren komt wat uw doelstellingen zijn en welke platformen daarvoor nodig zijn.

Opzetten van de fundamentele structuur op diverse platforms

Heeft uw bedrijf al toegang tot de verschillende platforms en zijn deze volledig geconfigureerd? De initiële stap naar online zichtbaarheid is het correct inrichten van al uw kanalen. Dit omvat niet alleen alle relevante bedrijfsinformatie, maar ook het bijwerken van recente afbeeldingen voor een frisse en aantrekkelijke uitstraling. Zorg ervoor dat elk platform nauwkeurig is ingesteld om een consistente en professionele online aanwezigheid te waarborgen. Bovendien zullen we diverse sjablonen ontwikkelen voor de rubrieken die we gebruiken voor de verschillende berichten.

Planning van content via een contentkalender

Het presenteren van uw bedrijf is ongetwijfeld iets waar u in het verleden over heeft nagedacht, maar hebt u ook al een concreet beeld van uw online aanwezigheid? Vergelijkbaar met de entree van uw fysieke bedrijf is het verstandig om te overwegen hoe u online wilt opvallen. Wellicht heeft u al ideeën over hoe u uw bedrijf online wilt positioneren. Met deze informatie stellen we diverse rubrieken op. Deze rubrieken kunnen we gezamenlijk beheren in een gedeeld document, waardoor we te allen tijde weten welke content wanneer geplaatst zal worden.

Publicatie van Content

Na de afronding van een bericht, evalueren we gezamenlijk of het voldoet aan uw wensen en behoeften. Pas nadat we zeker zijn van de juiste afstemming, gaan we over tot plaatsing op diverse platforms. Een cruciaal aspect hierbij is het tijdstip van publicatie. Door gebruik te maken van verschillende tools analyseren we hoe we het maximale online effect kunnen bereiken.

Evaluatie en strategie voor gesponsorde berichten

Na het plaatsen van content volgt een essentiële fase van evaluatie. We analyseren de prestaties van geplaatste berichten op diverse platforms en meten de betrokkenheid van uw doelgroep. Deze gegevens vormen de basis voor verdere optimalisatie en aanpassingen in onze contentstrategie. Indien gewenst en strategisch passend, overwegen we de implementatie van gesponsorde berichten. Dit stelt ons in staat om gerichter uw doelgroep te bereiken en de zichtbaarheid van specifieke content te vergroten, wat kan leiden tot een versterkte online aanwezigheid en groei van uw bedrijf. Onze aanpak blijft flexibel en resultaatgericht, waarbij we continu streven naar het maximaliseren van de impact van uw online content.

Maak kennis met Tim van Steenstra Media

Tim van Steenstra Media is een gepassioneerde social media specialist die op locatie werkt voor bedrijven in allerlei sectoren. Met zijn ervaring weet hij als geen ander hoe belangrijk social media is voor bedrijven en hoe je het beste resultaat kunt halen uit je social media kanalen. Door zijn persoonlijke aanpak en expertise weet hij uw bedrijf op de kaart te zetten en uw doelgroep te bereiken op een manier die bij uw bedrijf past.

Bent u op zoek naar een social media specialist die uw bedrijf kan helpen op locatie? Neem dan contact op met Steenstra Media en maak kennis met Tim!

Bekijk andere diensten van Steenstra Media

Ontdek de diverse diensten van Steenstra Media en geef uw online aanwezigheid een boost! Of u nu streeft naar een betere zichtbaarheid op zoekmachines met onze zoekmachineoptimalisatie, gerichte advertentiecampagnes wilt opzetten met Google Adwords, of uw klantenbinding wilt versterken via doeltreffende e-mailmarketing en remarketing – wij hebben het allemaal. Met aandacht voor detail en expertise op het gebied van reclamebanners en conversieoptimalisatie zorgen wij ervoor dat uw online strategie naadloos aansluit bij uw doelen. Ontdek de mogelijkheden en laat Steenstra Media u begeleiden naar online succes!

Waarom Social Media uitbesteden?

Het uitbesteden van social media kan voor u een uitstekend idee zijn, aangezien u als bedrijf tegenwoordig niet meer om social media heen kunt. Potentiële klanten zoeken online naar uw producten en diensten, en als u niet actief bent op social media, mist u deze kansen. Door te investeren in social media, kunt u uw bedrijf op de kaart zetten en uw doelgroep bereiken op een manier die traditionele marketingkanalen niet bieden. U bespaart aanzienlijk op tijd en energie, terwijl u er zeker van kunt zijn dat uw kanalen in goede handen zijn bij de social media-experts. Door onze dagelijkse betrokkenheid in de wereld van social media begrijpen we als geen ander hoe we effectief kunnen omgaan met uitdagingen en doelstellingen. Uw bedrijf komt zo dagelijks of wekelijks onder de aandacht van een breed publiek.

Wat kost Social media uitbesteden?

De kosten voor het uitbesteden van uw social media zijn afhankelijk van de frequentie van plaatsing en welke social media platforms wij moeten bijhouden. Of u nu wilt dat we wekelijks één uur langskomen of maandelijks één uur, wij passen onze dienstverlening aan uw behoeften aan. We stellen altijd een passende offerte op maat op, zodat u duidelijk inzicht heeft in de kosten die specifiek zijn afgestemd op de gewenste services en frequentie. Transparantie en flexibiliteit staan bij ons centraal, zodat we een oplossing kunnen bieden die perfect aansluit bij uw budget en doelstellingen.

Wat wordt er bedoeld met Social media uitbesteden?

Social media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze. Het uitbesteden van social media op locatie biedt u diverse voordelen, waaronder:

 • Wekelijks een bezoek op uw bedrijfslocatie;
 • Vastleggen van actualiteiten op uw bedrijf in tekst en beeld;
 • Ontwikkeling en verspreiding van uw merkverhaal;
 • Werken vanuit een professioneel vast stramien;
 • Waarborgen van continuïteit in plaatsing op verschillende mediaplatformen;
 • Professionalisering van uw bedrijfsmanageraccount op social media;
 • Mogelijkheid om te adverteren via diverse social media kanalen.

Invloed van Sociale Media

Door gebruik te maken van social media vergroot u de online aanwezigheid van uw bedrijf. Door het bereik van uw merk of product te vergroten, zullen consumenten uw merk- of productnaam eerder herkennen en blijft de naam top-of-mind. Het is heel lastig om uw doelgroep te bereiken. Middels de diverse social media platformen bereiken we (bijna) alle doelgroepen en vergroot u uw online zichtbaarheid.