Website ontwerp als basis voor succes!

Webdesign ook wel website ontwerp genoemd, is de lay-out van de website. Past het ontwerp van de website bij de bedrijfsidentiteit? Vind de bezoeker direct waar hij/zij naar opzoek is? (User experience design, UX design) Een goed geoptimaliseerde pagina beantwoordt direct de zoekvraag en daarom is juist de combinatie tussen websitetechniek en het website ontwerp enorm belangrijk. Daar ligt onze uitdaging!

Ontwerp van een website laten maken?

Alleen het ontwerp van een website laten maken? Of het ontwerp omzetten in goed werkende HTML en CSS? Het kan bij Steenstra Media Someren. Een juiste combinatie tussen website techniek en het website ontwerp is onze uitdaging. Om ervoor te zorgen dat iedereen uit Someren (Asten en Deurne) een prachtige en in Google goed vindbare website moet hebben, zijn onze tarieven voor webdesign en development zeer betaalbaar.

Wij maken het internet elke dag een stukje mooier met een website die keihard voor u werkt. Alle websites die wij maken zijn klant specifiek ontworpen en gericht op het realiseren van (potentiële)klanten. Wilt u ook een nieuwe website laten maken?

Webdesign

Neem eens een kijkje in ons portfolio “Wall of Fame”. Daar staan websitedesign voorbeelden van projecten die we graag uitlichten. Alle webdesigns zijn ontworpen en geproduceerd in nauw overleg met de opdrachtgevers.

Uw eigen unieke websiteontwerp met de beste functionaliteit

Naast een unieke opzet, navigatie, tekstuele vormgeving en de inhoud van de website is beeldmateriaal een belangrijk aspect. Het gehele traject van domeinregistratie tot en met het live zetten van de website kan door Steenstra Media worden verzorgd. Mogen wij jouw volgende website maken?

Bekijk onze “Wall of Fame” en laat je overtuigen!

Wat kost het design van een website

Een goed en doeltreffend webdesign hoeft niet duur te zijn. Als we uw wensen hebben geïnventariseerd, beloven we u een ding: u krijgt altijd een scherpe offerte die past bij uw wensen en behoeften. Immers, het doel en de modules van uw site bepalen de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs van de website. Bij ons is een website dan ook altijd maatwerk. Onze offertes zijn modulair opgebouwd om zo transparant mogelijk te laten zien wat de website kost.

Mocht u overwegen om een nieuwe website te laten maken neem dan vrijblijvend contact met ons op! Ik weet zeker dat we u verbazen met een doeltreffend webdesign!

Website technieken en trends

Bij Steenstra Media werken we zoveel mogelijk volgens de huidige webdesign trends, zodat je webshop, of website jarenlang blijft scoren! Bij het realiseren van een website houden we rekening met de Google technieken waardoor jouw website altijd een stapje voor staat ten op zichtte van je (online) concurrentie.

Kosten webdesign

De kosten van een website verdien je gegarandeerd terug. Een website kost geen geld, deze levert je geld op! De online expertise die wij in huis hebben in combinatie met jouw kennis van het vakgebied staat gerant voor online succes. De kosten van een website zijn afhankelijk van de functionaliteiten die je in een website wilt. Aan de hand van deze functionaliteiten maken wij een passend voorstel. Laat ons weten wat je allemaal nodig hebt in je website dan kunnen wij je vertellen waar je aan moet denken qua budget.

Website onderhoud

Nadat de website is gemaakt moet de techniek worden bijgehouden. Het risico dat wanneer je deze updates niet doet is groot. Hierdoor ontstaat er een “lek” in de techniek waar bijvoorbeeld virussen in kunnen sluipen of dat er bepaalde functionaliteiten niet meer werken.

Website up-te-date houden, makkelijk toch?

Als je online presentatie (webdesign) uiteindelijk live staat dan is het zaak om de website bij te houden. Niet alleen “onder de motorkap” maar ook zeer zeker op de website zelf. Denk hierbij een nieuwsmodule, projectenmodule of verschilleden acties/ aanbiedingen. Je moet jezelf dan ook de vraag stellen “waarom komt een bezoeker terug naar een website”?  Je moet de website eigenlijk zien als een etalage van een fysieke winkel. De etalages worden toch ook om de zoveel tijd voorzien van nieuwe modellen?. Als op de website nooit iets nieuws wordt geplaatst, waarom zou de bezoeker dan terugkomen?

Wij begrijpen als geen ander dat het beheren van een website veel tijd kost. Daarom bieden wij dé oplossing! Je website wordt bijgehouden door onze WordPress & SEO specialisten. De website is dan én altijd up-to-date en wij zorgen ervoor dat je meer bezoekers naar je website krijgt. 100% gegarandeerd en 100% tevredenheidsgarantie!

Lees meer over webbeheer uitbesteden