Website ontwerp als basis voor succes!

Webdesign ook wel website ontwerp genoemd, is de lay-out van de website. Past het ontwerp van de website bij uw bedrijfsidentiteit? Een juiste combinatie tussen websitetechniek en het website ontwerp is onze uitdaging.

Alleen het ontwerp van een website laten maken? Of het ontwerp omzetten in goed werkende HTML en CSS? Het kan bij Steenstra Media. Een juiste combinatie tussen website techniek en het website ontwerp is onze uitdaging. Wilt u ook een nieuwe website laten maken?

Je eigen unieke website ontwerp met de beste functionaliteit

Naast een unieke opzet, navigatie, tekstuele vormgeving en de inhoud van de website is beeldmateriaal een belangrijk aspect. Het gehele traject van domeinregistratie tot het live zetten van uw website kan door Steenstra Media worden verzorgd. Mogen wij uw volgende website maken?

Voorbeeld websites

Wat kost het design van een website?

Een goed design van de website hoeft niet duur te zijn. Als we uw wensen hebben geïnventariseerd hebben, beloven we je een ding: je krijgt altijd een scherpe offerte die past bij uw wensen en behoeften. Immers, het doel van je site bepaalt de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs van uw website.

Mogen wij uw volgende website maken?

Website beheer uitbesteden?

We maken niet alleen websites, maar wij beheren ook websites voor onze klanten. Een website onderhouden vergt veel tijd en die aandacht aan uw website kunt u niet geven? Onze SEO experts zijn er in gespecialiseerd en wij doen niets anders.

Webbeheer uitbesteden?

 

Tevreden opdrachtgevers

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

"Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!"

5

Steenstra Media heeft ons voorzien van een compleet nieuwe identiteit waardoor onze bedrijven nu een mooie eenheid uitstralen. Tevens ontwerp en bouw van diverse websites & webshops waardoor we online enorm zijn gegroeid. Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!

Houthandel Looijmans | Onthout Ons!

"Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen"

5

Vanaf de eerste opzet heeft Steenstra Media ons begeleid met suggesties en tips over het, met name logisch en overzichtelijk, opzetten van een website. Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen.

ETB Willem Bos

"Wij hopen daarom ook op een verdere jarenlange prettige samenwerking met elkaar"

5

Korte lijntjes en vooral het oprechte gevoel van betrokkenheid bij onze markt zijn een mooie match waarop je vooraf hoopt en die tot dusverre ook uitkomen. Dat we samen nog een flinke weg te gaan hebben is ons beide duidelijk, maar de basis en het goede gevoel ligt er.

Alumero Finex Extrusions

"Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam"

5

Steenstra Media is vakkundig in hun vak en dat resulteert in een mooie & duidelijke website waarop ik veel positieve reacties krijg en ik enorm trots op ben. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam. Ik ervaar dat Steenstra Media het beste uit mijn website/bedrijf willen halen en dat stel ik op prijs!

Viek Uitvaartkisten

"Wij zijn zeer tevreden over de aanpak, begeleiding en de frisse ideeën van Steenstra Media"

5

Enige tijd geleden hebben wij Steenstra Media benaderd voor het wijzigen van onze identiteit & huisstijl en het realiseren van een nieuwe website + webshop. Er werden duidelijke tijdsafspraken gemaakt en wij werden daar tijdig aan herinnerd omdat ook wij onze werkzaamheden klaar moesten hebben.

Vinken Caravans
Beoordeel ons. Ja graag!

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap