Website ontwerp als basis voor succes!

Webdesign ook wel website ontwerp genoemd, is de lay-out van de website. Past het ontwerp van de website bij uw bedrijfsidentiteit? Een juiste combinatie tussen websitetechniek en het website ontwerp is onze uitdaging.

Alleen het ontwerp van een website laten maken? Of het ontwerp omzetten in goed werkende HTML en CSS? Het kan bij Steenstra Media. Een juiste combinatie tussen website techniek en het website ontwerp is onze uitdaging. Wilt u ook een nieuwe website laten maken?

Je eigen unieke website ontwerp met de beste functionaliteit

Naast een unieke opzet, navigatie, tekstuele vormgeving en de inhoud van de website is beeldmateriaal een belangrijk aspect. Het gehele traject van domeinregistratie tot het live zetten van uw website kan door Steenstra Media worden verzorgd. Mogen wij uw volgende website maken?

Voorbeeld websites

Wat kost het design van een website?

Een goed design van de website hoeft niet duur te zijn. Als we uw wensen hebben geïnventariseerd hebben, beloven we je een ding: je krijgt altijd een scherpe offerte die past bij uw wensen en behoeften. Immers, het doel van je site bepaalt de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs van uw website.

Mogen wij uw volgende website maken?

Website beheer uitbesteden?

We maken niet alleen websites, maar wij beheren ook websites voor onze klanten. Een website onderhouden vergt veel tijd en die aandacht aan uw website kunt u niet geven? Onze SEO experts zijn er in gespecialiseerd en wij doen niets anders.

Webbeheer uitbesteden?

 

Tevreden opdrachtgevers

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap