Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

In deze bijzondere tijd hebben veel bedrijven de neiging om op marketinggebied tijdelijk pas op de plaats te maken. Begrijpelijk maar zeker niet aan te bevelen. Met name online zijn er een aantal zaken die er voor zorgen dat je zonder al te grote investeringen goed in beeld blijft bij je doelgroep.

Steenstra Media uit Someren is expert op online gebied en weet als gespecialiseerd internetbureau voor een beperkt budget het maximale uit je website te halen. Zo blijf jij goed zichtbaar en ben jij je concurrenten een streepje voor als zij het nu even laten liggen. Steenstra Media adviseert je graag en ondersteunt je om juist in deze moeilijke tijd het hoofd zo goed mogelijk boven water te houden!

SEA door Steenstra Media: met een beperkt budget goed vindbaar blijven

Welke zoektermen zijn voor jouw bedrijf het meest van belang? Op welke termen wil je graag gevonden worden? Wij ondersteunen je graag om met een beperkt budget toch zo goed mogelijk vindbaar te blijven door een uitgekiende inzet van Google Ads (voorheen Adwords). Onze experts kunnen je helpen om in deze onzekere periode je vindbaarheid te verbeteren en te maximaliseren.

Blijf investeren in je vindbaarheid met SEO

Een prominente vermelding krijgen bij de ‘normale’ (lees: onbetaalde) zoekresultaten biedt grote voordelen ten opzichte van concurrenten die hier niet of minder actief mee bezig zijn. Het resultaat met SEO is (mits goed bijgehouden) namelijk van blijvende waarde. Met een hoge ranking op Google heb je dus meer kans op een gratis klik naar je website. SEO-werkzaamheden zijn hierdoor extra aantrekkelijk. Steenstra Media is de adviseur op het gebied van SEO, ervaar het zelf!

Professionele content marketing verzorgd door Steenstra Media

Wie actief blijft in het delen van in het delen van content in de vorm van blogposts, video’s of beeld houdt de website aantrekkelijk voor de bezoeker. Immers, elke website waar op het gebied van content marketing aandacht aan wordt besteed, wordt beloond met hogere bezoekersaantallen. Het genereren van passende content, zowel in beeld als in tekst, is een van de dagelijkse werkzaamheden van Steenstra Media. Door onze ervaring op dit vlak profiteer je van leuke, informatieve, creatieve en verrassende content die jouw website extra aantrekkelijk maakt.

Actuele informatie op je website

Is er nieuws te melden dat gerelateerd is aan de actuele situatie? Zorg dan dat je website up-to-date is! Zeker in deze voor iedereen verwarrende tijden, is de behoefte aan de juiste en actuele informatie extra groot. Zo kunnen we een speciale pop-up voor je maken om de voor jouw branche belangrijke informatie te communiceren. Dat doen we goed en dat doen we graag tegen aanvaardbare kosten!

CRO: verbeter je conversiepercentage met een goed ingerichte website

CRO staat voor Conversion Rate Optimization. Elke websitebezoeker is er één die kan converteren. Het is zonder meer verstandig om die kans zo groot mogelijk te maken. Meer leads betekent in de regel ook meer handel. Steenstra Media kan jouw website zodanig optimaliseren dat deze is ingericht om maximaal te converteren. We maken graag een scherpe offerte voor je.

Vragen over bovenstaand artikel?

Loop gerust eens binnen aan de Grebbe 8 te Someren en stel je vraag. Gelieve van te voren even te bellen (06 – 144 11 812) zodat we je veilig & verantwoord kunnen ontvangen! Liever niet langskomen? Geen probleem. Mail ons en wij beantwoorden al jouw vragen.

Contact

Samen werken aan doeltreffend resultaat?