Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Iemand inhuren voor Social media?

Wil je Social media uitbesteden aan een bureau zodat alle kanalen altijd up-to-date zijn? Dan is het goed om te kijken of we een klik hebben!  Social media berichten plaatsen is namelijk erg belangrijk voor een bedrijf en het bureau moet de branche en de bedrijfsactiviteiten ook écht begrijpen om er een duidelijke boodschap van te maken.

Social media op locatie

Wanneer je bedrijf gevestigd is in de regio Someren dan kan onze Social Media Expert bij jou op kantoor komen. Wij maken dan de posts op en controleren deze samen voordat deze geplaatst worden. We kunnen dus inspelen op de dagelijkse gang van zaken.

Social media beheren vanuit ons kantoor

Middels een content kalender en een goed gesprek bepalen we een soort storyboard. Zie het als een tijdlijn waar we ons aan houden. We spelen in op bepaalde seizoensgebonden producten/ diensten of spelen in op acties. We maken alle berichten op in een soort stramien zodat de reclame uitingen altijd op elkaar aansluiten.

Social media uitbesteden - iemand inhuren voor social media Someren

Social media voor bedrijven

Iedereen herkent het wel. Je hebt een zakelijk Facebook en Instagram account maar je doet er niks mee.. eeuwig zonde! Want daar ligt een enorme kans om de doelgroep te bereiken en je naamsbekendheid te vergroten. Social Media en het online communiceren met potentiële klanten is enorm belangrijk.

Social media content

De juiste content plaatsen en een relatie opbouwen tussen jou en jouw “fans” is voor vele een doorn in het oog. Door onze ervaring en door onze creativiteit is content maken en verzinnen een van een dagelijkse werkzaamheden. Het verzinnen van content doen wij vaak aan de hand van een content kalender. Wat is er bijvoorbeeld belangrijk in de maanden  november en december en wat is er belangrijk in de maanden juli en augustus.

Heb je een steuntje in de rug nodig en wil je via de Social media kanalen écht een groter publiek bereiken. Wil je hulp bij het inrichten of beheren van Social media kanalen? Wij van Steenstra Media denken graag hardop en geheel vrijblijvend met je mee!

Waarom Social Media uitbesteden?

Het uitbesteden van social media kan een erg goed idee zijn. Je bespaart veel tijd & energie en daarnaast weet je zeker dat jouw kanalen bij de social media experts in goede handen zijn. Door dagelijkse betrokkenheid in de wereld van social media weten we als geen ander hoe je om moet gaan met uitdagingen en doelstellingen. Je bent als bedrijf dagelijks / wekelijks onder de aandacht bij een groot publiek.

Wat kost Social media uitbesteden?

De kosten voor Social media uitbesteden ligt aan de frequentie van plaatsing en welke Social Media platformen wij moeten bijhouden. Wil je dat we 1 uur in de week komen of 1 uur in de maand?

We maken altijd een passende offerte op maat.

Wat wordt er bedoeld met Social media uitbesteden?

Social media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze. Uitbesteden van Social media biedt vele voordelen:
  • Iedere week onder de aandacht bij een groot publiek
  • Consistent doorvoeren van de bedrijfsidentiteit (huisstijl)
  • Beheren van: Instagram, Facebook en LinkedIn

Invloed van Sociale Media

Door gebruik te maken van social media vergroot je de online aanwezigheid van je bedrijf. Door het bereik van je merk of product te vergroten, zullen consumenten jouw merk- of productnaam eerder herkennen en blijft de naam top-of-mind. Het is heel lastig om je doelgroep te bereiken. Middels de diverse Social media platformen bereiken we (bijna) alle doelgroepen.

Waarom Social media inzetten?

Social media kanalen bieden bedrijven een ongekend krachtig marketinginstrument om zich te verbinden met (potentiële) klanten, wat verder gaat dan vertellen hoe goed je product of dienst wel niet is. Daarnaast is het gebruik van Social Media gratis. Dus je kunt gratis reclame maken voor een groot publiek

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl