Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Social media zelf doen of uitbesteden?

Wil je social media uitbesteden aan een internetbureau, dan is het goed om te kijken of je er een klik mee hebt. Social media berichten plaatsen is namelijk erg belangrijk voor een bedrijf en het bureau moet de branche en de bedrijfsactiviteiten ook écht begrijpen om er een duidelijke boodschap van te maken.

Team-steenstramedia-beoordeel-ons-tevreden-klanten

Social media voor bedrijven

Iedereen herkent het wel. Je hebt een zakelijk Facebook en Instagram account maar je doet er niks mee.. eeuwig zonde! Want daar ligt een enorme kans om de doelgroep te bereiken en je naamsbekendheid te vergroten. Social Media en het online communiceren met potentiële klanten is enorm belangrijk.

Social media content

De juiste content plaatsen en een relatie opbouwen tussen jou en jouw “fans” is voor vele een doorn in het oog. Door onze ervaring en door onze creativiteit is content maken en verzinnen een van een dagelijkse werkzaamheden. Het verzinnen van content doen wij vaak aan de hand van een content kalender. Wat is er bijvoorbeeld belangrijk in de maanden  november en december en wat is er belangrijk in de maanden juli en augustus.

Heb je een steuntje in de rug nodig en wil je via de Social media kanalen écht een groter publiek bereiken. Wil je hulp bij het inrichten of beheren van Social media kanalen? Wij van Steenstra Media denken graag hardop en geheel vrijblijvend met je mee!

 

 

 

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail naar info@steenstramedia.nl

Ties Steenstra | Eigenaar Steenstra Media