Thijs Timmermans Exclusieve auto’s. Maak kennis met de inspirerende aanpak

De afgelopen jaren heeft Thijs Timmermans zich ontpopt tot het grootste en bekendste exclusieve autobedrijf in Nederland. Jaarlijks genieten duizenden showroom bezoekers van de meest prachtige exclusieve auto’s in de meest inspirerende showroom. In 8 jaar tijd is Thijs Timmermans een begrip en gegroeid tot een opzichzelfstaand merk, daarnaast is Thijs Timmermans wekelijks te zien op TV.

thijs-timmermans-reclamebureau-internetbureau-logo-website-maken-steenstramedia

235% groei in showroom bezoekers

Dat Thijs Timmermans voorop loopt is duidelijk, in 2015 opende Thijs Timmermans zijn deuren in Nederland (Waardenburg) en wij waren daarbij! Een nieuwe identiteit werd ontworpen en de eerste website was een feit. Inmiddels jaren later is er een nauwe samenwerking en hebben we samen prachtige resultaten behaald. Daarnaast werken we ook aan de marketingdoelstellingen en zorgen we voor een groot online bereik.

Volop genieten van een collectie auto’s waarbij exclusiviteit gegarandeerd is!

Thijs Timmermans is de uitgesproken nummer één in exclusieve sport auto’s. Thijs Timmermans staat bekend om zijn hoge service normen en inspirerende werkwijze. De ambities van de organisatie is om liefhebbers nog beter van dienst te kunnen zijn en fans nog enthousiaster te maken. Thijs Timmermans is niet zonder reden hét autobedrijf van Nederland als het gaat om exclusieve auto’s, merken als: Ferarri, Mercedes-AMG, Aston-Martin, Lamborghini en Porsche staan niet voor niets iedere dag in de prachtige showroom.

Exclusieve samenwerking

Steenstra Media ontwikkelde in nauwe samenwerking met Lauk Marketing en Thijs Timmermans een krachtige en doeltreffende website. De kernwaarden van Thijs Timmermans zijn ambitieus, vooruitstrevend, inspirerend en exclusief. Steenstra Media heeft al deze kernwaarden als fundering gebruikt voor de website.