Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Een frietwagen van Vogels
aan de deur! Das pas leuk!

Geniet onbezorgd van friet & snacks op locatie met de frietwagens van Friture Vogels. Een maatwerk website die klanten weet te overtuigen + een maatwerk Boekingsmodule gebouwd zodat aanvragen vanuit de website direct  het boekingsmodule worden ingeschoten.

Website laten maken voor frietwagen - Steenstra Media Someren

Meertalige WordPress website

De Nederlandse website was één, maar er is ook een tweede website online gebouwd; namelijk een Duitse website. Deze meertalige website is gebouwd op WordPress. Een Duitse website is een goede manier om de internationale markt te betreden.

Met WordPress is het mogelijk om een website te maken die meertalig is. Je kunt met een meertalige website een website maken in het Nederlands en dit dan combineren met bijvoorbeeld een Engels en Duitse taal.

Maatwerk Boekingssysteem

Zowel de Nederlandse website als de Duitse website zijn gekoppeld aan het maatwerk boekingssysteem. Friture Vogels werkt samen met verschillende franchisers die zijn of haar reserveringen aan de hand van postcode aangereikt krijgen.

Cronjob

Door middel van de cronjob die er is ingebouwd hebben de franchisers 24 uur de tijd om te reageren op een aanvraag. Heeft de franchiser geen tijd op de desbetreffende dag, en wijst hij/of zij de order af dan, gaat de aanvraag automatisch door naar alle deelnemende franchisers.

Online strategie, website implementatie en online marketing

Steenstra Media is heeft uitgebreide ervaring met online strategie, website implementatie en online marketing voor alle soorten markten. We hebben de diverse bestaande online reserveringssystemen geïntegreerd in websites (WordPress) van onze klanten.

Naast de diverse bestaande boekingssystemen die wij geïntegreerd hebben in websites hebben wij diverse eigen maatwerk boeking- en reserveringsmodules ontwikkeld en gekoppeld aan websites.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl