Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Website InterSwapp - Steenstra Media Someren

Heb jij al geswappt?

InterSwapp is ontstaan doordat uitzendbureaus te maken hebben gekregen met een groot tekort aan gediplomeerd én ervaren doktersassistenten. Voor alle huisartsenpraktijken en voor alle doktersassistentes is hiervoor dé oplossing. InterSwapp, Personnel Exchange!

Zowel huisartsenpraktijken als doktersassistentes kunnen zich eenvoudig registeren middels de op maat gemaakte (Laravel – PHP Framework) applicatie.

Bekijk website InterSwapp

Laravel web app ontwikkeling

De web app is ingericht voor 3 gebruikersgroepen, namelijk huisartsen, assistenten en beheerders. Iedere gebruikersgroep stelt andere eisen aan de app. Hiervoor hebben we aparte UI processen ingericht.

Bij aanvang van het project wordt er een wireframe van de web app gemaakt op basis van een functioneel ontwerp, ookwel een projectplan genoemd. In het wireframe worden alle UI processen en elementen inzichtelijk. Na afronding en akkoord op het wireframe, wordt er gestart met ontwikkeling. Op diverse momenten in de processen worden er berichten verstuurd naar de diverse gebruikers en/of beheerders. Deze berichten worden vanuit de web app verstuurd via bijvoorbeeld e-mail.

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl