Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Uniek met Salon Emmieque!
Kapper & schoonheidsspecialiste Someren.

Een droom die is uitgekomen voor Emmie. Haar eigen kappers en Schoonheidssalon in Someren die volledig is gericht op huid- en haarverzorging. Na afronding van de vakopleiding heeft Emmie vijftien jaar lang ervaring in het kappersvak opgedaan. Door de veranderende omstandigheden heeft Emmie de afgelopen jaren de grote stap gemaakt naar een eigen kapsalon, uitgebreid met huidverzorging als schoonheidsspecialiste. Het enige dat ontbrak was een naam, een logo en een website.

Door middel van een woordenwolk te maken hebben we samen met Emmie bepaald wat belangrijk is en waar ze zichzelf in herkend. Een erg constructieve brainstormsessie want na één sessie hebben we samen de nieuwe bedrijfsnaam gekozen. Emmieque!

website voor kapper - Steenstra Media Someren Eind

Bedenken van een bedrijfsnaam, het maken van het logo en uitwerken van de website, alles in één bij Steenstra Media

Je zult je misschien afvragen, is een professioneel logo laten ontwerpen belangrijk? Nou, een professioneel logo is enorm belangrijk voor de uitstraling van jouw merk, dienst of product. Met goed doordacht logo zorg je voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Aangezien je maar één keer een eerste indruk kunt achterlaten is de identiteit van een bedrijf erg belangrijk!

Met het nieuwe logo (identiteit) als basis heeft Steenstra Media een design ontworpen dat meteen het juiste gevoel oproept. Het beeldmerk dat is ontstaan uit de samenvoeging van de spiegel en een sierlijke letter “e” deze sierlijke letter “e” heeft een swung die haren symboliseren.  Het nieuwe logo komt op een passende manier terug in alle communicatie uitingen wat maakt dat de identiteit rust en professionaliteit uitstraalt.

Logo, afspraakkaartjes en cadeaubonnen

Wij zijn gespecialiseerd in logo- en huisstijl ontwerp maar onze dienstverlening is veel breder. Een logo laten ontwerpen of huisstijl maken door Steenstra Media is niet het enige wat we bieden! Je kunt bij ons terecht voor (bijna) alle digitaal geproduceerde grafische ontwerpen. Voor Emmieque hebben we afspraakkaartjes en cadeaubonnen gemaakt en geleverd!

Kapper website maken

Een nieuwe website: duidelijk, fris, modern en nét even iets anders. Want Emmie is uniek, dus uniek met Emmieque! Heb jij de website van Emmie al gezien? Het resultaat: een hagelnieuwe maatwerk kapperswebsite die helemaal bij de tijd is!

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl