Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Webshop laten maken budel - Steenstra Media Internetbureau Someren - Haag Enzo

Online haagplanten koop je bij HaagEnzo

Een mooie haag begint natuurlijk bij het kopen van een kwalitatief sterke haagplant van HaagEnzo op de gloednieuwe webshop. De maatwerk webshop is gebouwd in WooCommerce en voorzien van de nieuwste technieken.

Bekijk webshop HaagEnzo

Maatwerk webshop Budel

Bent u opzoek naar een webdesign Budel? Steenstra Media is werkend vanuit Someren dus het is maar een stukje rijden.

SEO voor webshop

Lange termijn strategie

Ook zorgen wij voor meer bezoekers naar de webshop HaagEnzo.nl. We hebben samen met de klant de juiste strategie bepaalt en zijn nu bezig met on-page SEO en off page SEO optimalisatie. Er is gigantisch veel tijd gaan zitten in de contentmarketing van de webshop.

SEA voor webshop korte

Korte termijn strategie

SEA betekent Search Engine Advertising, of, in het Nederlands, zoekmachine adverteren. Naast de SEO optimalisatie verzorgen wij ook de Google Ads en Shopping campagnes van HaagEnzo.

Een mooie samenwerking

Gedurende het project staan we continu in contact met opdrachtgever. Zo heeft de opdrachtgever alles uitbesteed, van logo en huisstijl ontwikkeling tot tekstschrijven en het beheren van de website. Ben jij ook toe aan een moderne, nieuwe webshop in WooCommerce? Neem dan geheel vrijblijvend contact op! Dan bespreken we onder het genot van een bak koffie de mogelijkheden.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl