Online haagplanten koop je bij HaagEnzo. WooCommerce webshop tot in de puntjes uitgewerkt voor alle devices.

Een mooie haag in de tuin begint natuurlijk bij het kopen van een kwalitatief sterke en mooie haagplant van HaagEnzo. De aankoop van een haag kan op de nieuwe webshop. De maatwerk webshop is gebouwd in WooCommerce en voorzien van de nieuwste technieken.

HaagEnzo webshop laten maken-Steenstra Media Reclame- en Internetbureau

Online verkopen realiseren: de ultieme conversie! Wij bouwen doeltreffende Woocommerce webshops. Geoptimaliseerd voor Google, gericht op conversie.

Specifiek maatwerk eisen en wensen van de klant zijn voor onze back-end developers gesneden koek. Wensen vanuit de klant die verwerkt zijn in de webshop: staffelkortingen, klanten inlogsysteem, kortingscodes, meterprijs berekenen, stuksprijs berekenen en diverse verzendcategorieën zijn termen die verwerkt zijn in de online store. Aangezien HaagEnzo nieuw is inde markt is het goed om te laten zien dat je te maken hebt met een betrouwbare partij. Daarom is er ook een koppeling gebouwd met Google om de Google Reviews  sterren rating) uit te lezen op de webshop. Kortom, een lust voor het oog en een optimale gebruikerservaring!

Logo en huisstijl ontwerp

Door middel van verschillende brainstormsessies is er uiteindelijk gekozen voor de naam: HaagEnzo. Een naam die past in de branche en die goed blijft hangen in het geheugen van de bezoeker. Wanneer wij een logo en huisstijl ontwikkelen, is dit een proces dat we samen doen met de klant.

Uw nieuwe professionele logo moet natuurlijk indruk maken en helemaal kloppen, de goede lettertypes, vormen, kleuren en moet daarnaast ook te gebruiken zijn in andere communicatie-uitingen. Een volledig iconen set is er ontworpen speciaal voor HaagEnzo.

Online marketing HaagEnzo. Korte en lange termijn strategie

Korte termijn strategie SEA

SEA betekent Search Engine Advertising, of, in het Nederlands, zoekmachine adverteren. Naast de SEO optimalisatie verzorgen wij ook de Google Ads en Shopping campagnes van HaagEnzo.

Lange termijn strategie SEO

Ook zorgen wij voor meer bezoekers naar de webshop HaagEnzo.nl. We hebben samen met de klant de juiste strategie bepaalt en zijn nu bezig met on-page SEO en off page SEO optimalisatie. Er is gigantisch veel tijd gaan zitten in de contentmarketing van de webshop.