Kraan huren? Makkelijk én snel bij Schepens

Schepens Kraanverhuur & Transport B.V. is een dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het verhuur van kranen. Vanuit de vestiging in Heeze-Leende (aan de A2 tussen Eindhoven en Maastricht) bedienen ze vooral bedrijven en particulieren in Noord-Brabant, Limburg en (noord) België.

Website maken Heeze Leende?

Een mooie website laten maken door een betrouwbaar internetbureau zonder een hoop bla, bla. Een gewoon bedrijf dat jouw website maakt en actief is in omgeving Heeze Leende? Wacht niet langer en maak een afspraak met Ties (andere collega mag ook natuurlijk😉 ).

Schepens-Someren-nieuwe-website-wordpress-Steenstra-Media-reclamebureau
Schepens_Website_ontwerp_Steenstramedia

Website laten maken in Heeze?

Bent u ook actief met uw bedrijf in de omgeving Heeze? Ben je net startend of heb je al een aantal jaar een bedrijf, vereniging of instelling? Herkenbaarheid en het aanspreken van je doelgroep kun je perfect doen met een professionele website. Interesse? Kom gerust eens langs (of wij komen naar u toe) om inhoudelijk over je website te brainstormen. Graag van te voren even te bellen (06 - 144 11 812) zodat we zeker op kantoor zijn! Zou jammer zijn als we elkaar mislopen :)

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap